Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„ZNP to ćwierćinteligencka komuna” |
a koparko-ladowarke np gdzie... na venadzie kreci sie raczej więcej koparek niż kop-ladowarek. ale tez mi się wydaje że kop-ladowarka jest bardziej wszechstronna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „ZNP to ćwierćinteligencka komuna” |
nie ma bo by odstraszał klijentów.
|
|
I jak widać na wyżej załączonym obrazku drogowcy, biedne żuczki robią co tylko mogą, żeby było dobrze. A że my nie doceniamy... nasz problem.. rudy błazen z druhem
|
|
skąd to wiesz
|
|
Przetoczyć tarcze, a co to średniowiecze i sklepów z tarczami nie ma. Układ hamulcowy się wymienia a nie regeneruje, zycie wam nie miłe?
|
|
Co maja blachy do tego jak kto jezdzi? ;/
|
|
Przy ul. sikorskieg, na odcinuku do zawadzkiej do ronda. Jadądz od zawadzkiej, po prawej stronie. Wiecej jak 20 zł nie weźmie.
|
|
Paula11 , ,widzę kombinujesz z forum zrobić kółeczko różańcowe.
|
|
Hej. Mrauuu chciałem z Tobą poklikać ale typ mi zachrzanił humor brrr;)
|
|
|
pani doktor Poppe nie powinna pracować w swoim zawodzie moja mama mało brakowało, by straciła wzrok lecząc się u niej i gdyby nie dr Kalinowska to pewnie by tak było rozpoznała rutinopatię cukrzycową i odesłała do dobrego profesora w Łodzi i wszystko jest ok a dr Poppe ciagle pieprzyła o jaskrze zapisywala na następną wizytę u niej liczy się tylko pełny portfel
|
|
Paula11, zgadzam się z Tobą w zupełności, trzeba było "nie rusz g.... a nie bedzie smierdziec!!!!", tylko po co poruszałaś ten GÓWNIANY temat ?
|
|
santero piszesz prawde jestes potomkiem wywalacza gnoju twój pradziadek spiepszy ze wsi żeby gnoju nie wywalać gratulacje że w końcu starczyło tobie odwagi żeby się przyznać
|
|
zacznijmy od tego czy u nas w regionie jest ktoś taki komuwarto zaufać . bo z tego co wiem to raczej nie .. :) ***** ***
|
|
Słyszałam pogłoski, że ponoć znowu ma być otwarta por. diabetologiczna w szpitalu :)
|
|
1999r i 180 tys przebiegu , 380 tys to tak ale w 180 tys ciężko uwierzyć. mam auto z 2011 z przebiegiem 210tys
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |