czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przemowienie zza grobu

Nie zbudują, problem w tym, że nasi sklepikarze nie dadzą, bo, po co klient ma iść do marketu i kupić taniej jak trzeba iść do nich i przepłacać a oni się cieszą (hipokryci). Za przeproszeniem to mi się, ży......gać chce jak słyszę jacy to oni nie szczęśliwi jak mało zarabiają to nich zjadą z marży. Dlaczego w mniejszych miastach jest po 5 dużych sklepów i wszystkim się opłaca. Myślicie, że nasi rzondźiciele (U M) to lepsi w du..ie mają dobro mieszkańców mają swoje pensję to im starczy kupować gdzie popadnie albo jechać do Białego lub Wa-wy na zakupy warte 800 zł a ty zwykły szaraku nie stać cię to jedz chleb z masłem i się ciesz z tego, że masz jeszcze na chleb.
To by było na, tyle bo mnie zaraz szlag trafi i napisze coś czego będę żałować a nie chce oglądać świat z poza krat.
Pozdrawiam odważnych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przemowienie zza grobu

Alli -na pewno?

Wspanialych lokali ? lala26 mamy chyba inna definicje wspanialosci , bo jesli lokale ktore wymienilas sa wspaniale(szczegolnie :kufelek , bar pod grusza ,zibi) to ja nie chce z toba dyskutowac .Moge wyrazic swoja opinie na ich temat ale pod tym ze sa wspaniale to sie nie podpisze.

Moglabym ewentualnie zawitac w "54" , "pod papugami"i "czesku" -bardzo mily wlascicel :)bardzo

ale napewno nie w:
"atomie" na potupaji (chociaz bylam na "brooklyn bounce" ,dawno temu ale bylo nawet ciekawie)
"europie" bo sam widok ochroniarzy "na bramce " mnie przeraza i raz jak bylam stawiali mi pieczatke to mialam wrazenie ze chca mi dlon zgniesc
"metro" wyzej o tym pisalam
"pod koniami" tam chyba nic nie ma
o"ramipe"i "rzymiance" tez pisalam wyzej
"zico"nie wiem co to jest i gdzie
"pod ratuszem " kiedys bylo fajnie ale teraz nie wiem
"kufellek""pod grusza"i inne takie to wiadomo ...
"atlantic" nigdy tam nie bylam

Kalendarzyk, prezerwatywa czy pigułka? Co wybrać? /

Paniom, które wybierają się grupową randkę i mają zamiar skorzystać z propozycji pomysłodawcy (pomysłodawczyni), myślę, że lubama to jednak mężczyzna, radzę przeczytać artykuł - link poniżej:

http://kobieta.interia.pl/news?inf=695297

Ruchem swobodnie wahadłowym u mnie zwisa "kilo kitu u sufitu"Pozdrówka!

Szukam jakiegoś sprawdzonego cms'a. Portalik + wiki chodzący na php z bazą na plikach (bez jakiegokolwiek sql'a, itp).

...lub info gdzie można szukać opisówki z opiniami (proszę nie mówic o googlu bo tam tyle informacji wywala, że musiałbym kilka tygodni spędzić żeby to przetrawić)

LUDZIE SIE LECZCIE.
JEDZCIE DO CYWILIZOWANYCH KRAJOW ZOBACZCIE JAK TAM TO ROZWIAZANA.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH I ZYCZE POWROTU DO NORMALNOSCI POZOSTALYM

Widziałem w " Probudzie" na Poligonowej. Na temat jakości nie mam zdania.

Nie tak dawno nauczycielka w " siódemce" oświecała dzieci z klasy szóstej, że kraina geograficzna, gdzie leży Łomża, to Podlasie. Nic dodać, nic ująć.

Dobra uwaga szamac. o typ beuhehehe i wszystko jasne :))))))

:) ...ależ oczywiście ....dziękuję :D

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org