Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przemowienie zza grobu |
Nie zbudują, problem w tym, że nasi sklepikarze nie dadzą, bo, po co klient ma iść do marketu i kupić taniej jak trzeba iść do nich i przepłacać a oni się cieszą (hipokryci). Za przeproszeniem to mi się, ży......gać chce jak słyszę jacy to oni nie szczęśliwi jak mało zarabiają to nich zjadą z marży. Dlaczego w mniejszych miastach jest po 5 dużych sklepów i wszystkim się opłaca. Myślicie, że nasi rzondźiciele (U M) to lepsi w du..ie mają dobro mieszkańców mają swoje pensję to im starczy kupować gdzie popadnie albo jechać do Białego lub Wa-wy na zakupy warte 800 zł a ty zwykły szaraku nie stać cię to jedz chleb z masłem i się ciesz z tego, że masz jeszcze na chleb. To by było na, tyle bo mnie zaraz szlag trafi i napisze coś czego będę żałować a nie chce oglądać świat z poza krat. Pozdrawiam odważnych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przemowienie zza grobu |
Alli -na pewno?
|
|
Wspanialych lokali ? lala26 mamy chyba inna definicje wspanialosci , bo jesli lokale ktore wymienilas sa wspaniale(szczegolnie :kufelek , bar pod grusza ,zibi) to ja nie chce z toba dyskutowac .Moge wyrazic swoja opinie na ich temat ale pod tym ze sa wspaniale to sie nie podpisze. Moglabym ewentualnie zawitac w "54" , "pod papugami"i "czesku" -bardzo mily wlascicel :)bardzo ale napewno nie w: "atomie" na potupaji (chociaz bylam na "brooklyn bounce" ,dawno temu ale bylo nawet ciekawie) "europie" bo sam widok ochroniarzy "na bramce " mnie przeraza i raz jak bylam stawiali mi pieczatke to mialam wrazenie ze chca mi dlon zgniesc "metro" wyzej o tym pisalam "pod koniami" tam chyba nic nie ma o"ramipe"i "rzymiance" tez pisalam wyzej "zico"nie wiem co to jest i gdzie "pod ratuszem " kiedys bylo fajnie ale teraz nie wiem "kufellek""pod grusza"i inne takie to wiadomo ... "atlantic" nigdy tam nie bylam
|
|
![]() Kalendarzyk, prezerwatywa czy pigułka? Co wybrać? / Paniom, które wybierają się grupową randkę i mają zamiar skorzystać z propozycji pomysłodawcy (pomysłodawczyni), myślę, że lubama to jednak mężczyzna, radzę przeczytać artykuł - link poniżej: http://kobieta.interia.pl/news?inf=695297
|
|
Ruchem swobodnie wahadłowym u mnie zwisa "kilo kitu u sufitu"Pozdrówka!
|
|
Szukam jakiegoś sprawdzonego cms'a. Portalik + wiki chodzący na php z bazą na plikach (bez jakiegokolwiek sql'a, itp). ...lub info gdzie można szukać opisówki z opiniami (proszę nie mówic o googlu bo tam tyle informacji wywala, że musiałbym kilka tygodni spędzić żeby to przetrawić)
|
|
LUDZIE SIE LECZCIE. JEDZCIE DO CYWILIZOWANYCH KRAJOW ZOBACZCIE JAK TAM TO ROZWIAZANA. POZDRAWIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH I ZYCZE POWROTU DO NORMALNOSCI POZOSTALYM
|
|
Widziałem w " Probudzie" na Poligonowej. Na temat jakości nie mam zdania.
|
|
Nie tak dawno nauczycielka w " siódemce" oświecała dzieci z klasy szóstej, że kraina geograficzna, gdzie leży Łomża, to Podlasie. Nic dodać, nic ująć.
|
|
Dobra uwaga szamac. o typ beuhehehe i wszystko jasne :))))))
|
|
:) ...ależ oczywiście ....dziękuję :D Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |