Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonda..... |
Hej!!! Wlasnie "odkrylam" 4lomza.pl. Jest Super! Gratulacje! Od 10 lat mieszkam poza Lomza/Polska i naprawde jestem wdzieczna za ta strone! Mam pytanie odnosnie internetu w Polsce: czy jest juz dostepny DSL? Jak moglabym wykupic serwis internetowy na caly rok, tzn zaplacic z gory, po to aby osoba w Lomzy nie musiala sie o to martwic? Jak szybki jest serwis (tzn polaczenie internetowe)? Czy sa dostepne jakiekolwiek inne metody polaczenia, ale takie zeby nie blokowac linii telefonicznej i zeby nie placic za telefon? Po prostu chcialabym uiscic wszystkie koszty z gory. Bylabym bardzo, baaaaardzo wdzieczna za odpowiedz na moje pytania. Oooo... jeszcze jedno, czy moglby mi ktos podac adresy stron miejsc/osob w Lomzy ktore moglyby zbudowac komputer i dostarczyc go komus w Lomzy Ufff... duzo pytan, ale naprawde zalezy mi na odpowiedzi. Dzieki z gory!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: |
Dzieki bardzo za informacje :-) !
|
|
Re: |
Witaj. A ja mieszkam w Toronto i zapraszam na swiatowe dni mlodziezy, ktore beda sie odbywac w mojej dzielnicy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |