niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Muzyczny hołd dla Narodowych Sił Zbrojnych.:www.twarzdzijakstal.pl

Wiecie co? Chyba zaczynacie lekko przesadzac... Krzynio smiejesz sie z ludzi, ale jak sam zauwazyles na imprezach na ktore przychodza palca nie ma gdzie wcisnac i bawia sie do rana... Zrobcie taka sama frekwencje na swoich imprezach a wlasciciele na pewno zaczna je czesciej organizowac. Ale jak sami piszecie, wieje pustkami i Wy macie pretensje ze taki wlasciciel nie chce zaryzykowac... Jak nie chce, to znaczy ze ma widocznie instynkt samozachowawczy i trzezwiej ocenia sytuacje ;)
Ja juz od dluzszego czasu nie latam po imprezach lomzynskich, zdarzy sie czasem gdzies zaplatac sporadycznie, ale widze ze niewiele sie zmienilo od czasow mojej szkoly podstawowej nawet... Zawsze pare osob chcialo innej muzyki, tylko nikt sie przy tym nie bawil niestety ;)
Jasne, szkoda ze nie ma mozliwosci wyboru, ale skoro nie ma chetnych to trudno... Sprobujcie zorganizowac taka impreze skoro Wam bardzo zalezy, jak impra wypali to na pewno znajda sie chetni do powtorek.
Ale nie miejcie pretensji do innych, ze wola sie bawic przy muzyce ktora Wy uwazacie za gorsza, mozecie sie nasmiewac, obrazac itp. tylko o czym to swiadczy? Ja osobiscie rozumiem to, bo sam sie przy takiej muzyce kiedys bawilem i taka muzyka mi odpowiada. Szczerze mowiac jesli mam juz gdzies pojsc, to wole impreze gdzie mozna sie powyglupiac, pobawic i nawiazac jakis kontakt z ludzmi, niz skakac non stop w rytmie techniawki. Owszem moge poskakac i lubie, ale nie caly czas bez przerwy, to sie robi po prostu monotonne. Mozecie sie smiac, ze ludzie chca zeby czasem puscic cos wolnego albo dobrze sie bawia przy starych kawalkach, ktore pamietaja i przy ktorych sie dobrze bawili. Bo po to jest impreza, zeby sie wyszalec, pobawic razem, a taka muzyka to umozliwia.
I nie jest to wcale przypadlosc Lomzy, bo i w wiekszych miastach tez czesto jest wieksza frekwencja w klubach studenckich na zwyklym dicho, niz imprezce w klimatach techno.
Jak ktos uwaza ze slucha zbyt ambitnej muzyki, to moze to robic w domu, przeciez nikt nie broni. A do zabawy najlepiej nadaje sie muzyka lekka latwa i przyjemna, taka prawda. Ale jak juz pisalem, zrobcie impreze w klimacie ktory Wam odpowiada, jak wypali to super.

A co do tematu selekcjonerow, ktory ktos poruszyl, to chyba na glowy poupadaliscie... Bawi Was taki snobizm? Bo dla mnie to jest smieszne... A w czym niby mialoby to poprawic sytuacje to juz wogole nie rozumiem... Zreszta w momencie kiedy kluby swieca pustkami, Wy chcielibyscie jeszcze stawiac kogos, kto by czesci nie wpuscil? ;) To chyba lekka paranoja... I gdyby ktos nie wiedzial, to rola selekcjonera nie polega na nie wpuszczaniu ludzi w dresie, tylko na wybieraniu wedlug wlasnego widzi mi sie, kogo sie do klubu wpusci a kogo nie. Podobno wybieraja osoby, ktore potrafia sie dobrze bawic, ale jak taki selekcjoner potrafi to ocenic na pierwszy rzut oka to juz niebardzo rozumiem. Chcecie selekcjonerow, ale ciekawe jakie miny mielibyscie, jakby Was nagle nie wpuscili, bo akurat nie zalozyliscie najmodniejszych w danym sezonie, czy tez markowych ciuchow albo po prostu nie mieliscie po 20 minutach marzniecia pod klubem przyklejonego do geby usmiechu? Albo idziecie paczka i nagle kogos ze znajomych nie wpuszczaja i tyle?
No i znow sie rozpisalem ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Muzyczny hołd dla Narodowych Sił Zbrojnych.:www.twarzdzijakstal.pl

Nie widziałęm tej baiki :P

Już zmienili :D
Trzeba pomagać! :)

Pajączek to gówno, a nie program do tworzenia stron www.

Na początek polecam Worda, lub FrontPage'a.

Ja też jeszcze niewiem gdzie na Ferie :/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org