Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siedem elementów paranoi - klucz do Radia Maryja |
W takim razie Dżawa, wszysci ci którzy powyżej wypowiedzieli się o nim krytycznie to panikarze i kłamcy???? Wiem, że są kobiety, które są zadowolone z niego jako z lekarza, sama znam taką jedną...ale uwierz dla większości jednak jest coś nie tak. Byłam u niego raz i naprawdę więcej nie chcę!! Tak mi nagadał że przez cały dzień nie mogłam dojść do siebie - ryczałam po kątach. Poza tym okazało ze postawiona przez niego diagnoza jest nieprawdziwa. Przecież nikt nie chce go tu oczerniać, ale wypowiedzieli się ci którzy mieli z nim styczność i jak widać doświadczenia były raczej przykre.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siedem elementów paranoi - klucz do Radia Maryja |
słyszałem legendę, która mówiła, że w tym domu nocował Napoleon. Nie pamiętma tylko czy w drodze na Moskwe czy jak juz wracał ;))
|
|
....a bramę nazywano... ... :)
|
|
Autor: Dżawa (---.piasta.pl) Imię (nazwa) użytkownika: Dżawa Posty: 1 Imię: Izka E-mail: budrys@piasta.pl (białystok) hmmmmm "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
O tym że nowa Pani prezes ARMiR-u będzie chciała przenieść Oddział Wojewódzki z Łomży do Białegostoku słyszałem już z tydzień temu. Myślałem że to tylko plotki ale teraz okazuje się, że ta plotka nabiera realnych kształtów. Jak zabiorą nam ARMiR to będzie to tragedia dla Łomży. Przecież to około 80 miejsc pracy i to dobrej pracy. Sam jestem pracownikiem innej agencji - Agencji Rynku Rolnego w Warszawie i nie mam powodów do narzekań. Białystok po raz kolejny chce nas okraść. tym razem z miejsc pracy. Mam nadzieje że poseł Kołakowski, który na pewno dobrze zna Panią Prezes (ona jest z Białegostoku i do tego od wielu lat wspópracuje z Jurgielem) będzie interweniował w tej sprawie. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Grzegorz - detektywem...fiu fiu! :) Podsumowując: Panie i panowie doktorowie! Starajcie się o pacjentów i wykonywać swój fach należycie, bo jak widzita fama wśród okolicznej ludności idzie, a oliwa nieżywa, ale zawsze na wierzch wypływa i w krótkim czasie możecie mieć guzik, a nie pacjentów..: )) apostata
|
|
Grodziska w Nowogrodzie: 1. góra zamkowa (na terenie skansenu) 2. cypel przy ujściu Pisy do Narwi 3. na końcu Nowogrodu w kierunku Jankowa
|
|
Nie koniecznie Jantar nie koniecznie...Poppe opinie ma jaką ma ale tłumy nadal do niego walą...
|
|
Wystarczy że jest ordynatorem. (a który to taki przystojniak??)
|
|
Nie u Was - u nas...:) nar
|
|
Na polityce treż to jest :) Zbych
|
|
Teraz ja coś wkleje bardzo łatwego kto odpowie ? ZCo to za zdięcie ? :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Piątnica to miasto?
|
|
Łomża, z Placu Zielonego, albo tuż obok.
|
|
Na www.za.pl Darmowe stronki :) Zbych
|
|
zawady przedmiescie.ha ha ha .Kiedys tam bywałam ,teraz omijam to miejsce,za dużo złych wspomnien,mieszkają tam ludzie którzy krzywdzą innych,,,,, Grzesiu
|
|
Kefas nie każdy by powiedziałze to jest Dworna 16 :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Brak słów http://www.wwf.pl/detox/wyniki_glosowania.htm ale możemy coś z tym, przynajmniej próbować, zrobić http://www.wwf.pl/detox/how_you_can_help.htm
|
|
Tak jest i mieści się w Drozdowie. Pozdrowienia
|
|
|
A gdzie to jest?
|
|
7 punkt (zależy od pogody ) :)
|
|
najlepiej na Bonę na sanki ;) Zbych
|
|
Moj kumpel ostatnio wypił za dużo i włączyło mu się coś takiego, że szkoda gadać:( Chciał się rzucić z nożem na swojego wykładowce, który był akurat u mnie ze swoją dziewczyną. Gdybyśmy go nie powstrzymali, byłoby kiepsko. Raczej nie zrobiłby mu krzywdy, alemiałby spore kłopoty... Jak ktoś ma takie objawy po alkocholu, nie powinien go pić. master398 Zioło to też nie żaden cud - specyfik. Może i jest fajnie, ale skutjki bywają różne. Np. gość, który urządzał sobie misje kosmiczną - wlazł z kumplami do kartonu i chciał startować z parapetu na 10 piętrze... Może to nie typowy agresor, ale efekty nie lepsze. Pontifex Mal napisał(a):
|
|
otóż to, żeby zorganizować porządną imprę, trzeba znalezc kogoś , kto to doceni, ilu ludzi przyjdzie na cos takiego? wiekszosc, to wcią zfani dp
|
|
Napewno nie ! Zbych
|
|
[*] Zbych
|
|
Jest dziś dużo różnych religii. Tylko dlaczego w każdej religii jest co innego.... Zostałem wychowany jako Chrześcijanin. Jest Święta Trójca - Bóg Ojciec, Syn Boży i Duch Święty......Tylko dlaczego nikt nigdy nie dał niepodważającego dowodu że to wszystko co jest opisane w Piśmie Świętym czy jak kto woli Biblii jest prawdą. Mamy poczęcie bez stosunku, odbicie sylwetki zmarłego Chrystusa na płutnie, niby gdzieś jest 10 przykazań bożych wykutych w 2 kamiennych tablicach...... Tylko dlaczego nauka pokazuje że to wszystko jest niemożliwe. Dopiero w obecnych czasach zaczyna być możliwe zapłodnienie inwitro, całun określa sie na hmm - dokładnie nie pamiętam - 11-13 wiek naszej ery, dużo się o tym mówi, ale nikt nigdy nie widział na własne oczy " 10 Przykazań Bożych ". Czy może jedną z możliwości jest to że kiedyś żył człowiek który miał równie wybujałą fantazję jak nasz Lem i napisał jakieś dzieło którego nikt nie docenił a odkopano je jakieś 2005 lat temu ;) a że człowiek z natury nie zawsze jest otwarty przed drugim człowiekiem przyjął Boga jako swojego " niewidzialnego przyjaciela " do którego zawsze może się zwrócić z jakimś problemem. Według Biblii Bóg 1 dnia stworzył Ziemię, a któregoś z kolei człowieka. tylko dlaczego pierwsze znalezione kości dinozaurów są o wiele milionów lat starsze od pierwszych kości człowieka? To po czym biegały dinozaury???
|
|
Za dwa miesiące będzie cały autobus pasażerów różnej płci i wieku pijanych w sztok. Tak, tak - najpierw kierowca, potem kanary, to teraz wypada na nas.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |