Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czas odwołać władze miasta |
moderator - usunąć ten post. Pomyślałem i stwierdzam ...... jest bez sensu!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czas odwołać władze miasta |
za późno :D
|
|
Nie martw się Peter, każdemu się może zdarzyć...:))
|
|
niestety tak :)
|
|
dobra mam stycznośc z tym internetem to moge coś napisać :P transfery są dobre a nawet czasem wyższe :) ściąganie plików szybkie , przeglądanie stron także , oglądanie tv , słuchanie radia online ok Lecz jedna rzecz mnie rozczarowała :( myślę że to w najbliższym czasie będzie poprawione otóż pingi w grach multiplayer na polskich serwerach nie schodzą poniżej 70ms pozdrawiam
|
|
Typowa Polska mentalność. Czy wy kiedyś z czegoś byliście zadowoleni ? Dla mnie choinka jest ok. A urok świąt polega na czyś innym niż na tym ile ten biedny świerk ma gałęzi i z której strony.
|
|
Raper - nie jesteś dobrym kierowcą. Brak ci podstawowej umiejętności. Nazywa sie ona CIERPLIWOŚĆ.
|
|
Z tego co kojarzę to w Kisielnicy... stoi krzyż prawosławny: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/0/09/Krzyz_prawoslawny.png z tego co zdąrzyłem wyczytać, to karawaka jest krzyżem wywodzącym się z nurtu katolickiego...
|
|
hahahahah dobre peter hahahaha
|
|
Kefas.... zdradź trzecią lokalizację.
|
|
do dzis nie wiem jak wstawiac linki, zdjecia itp.... w pisanych postach szukałem na forum, ze moze kiedys była rozmowa na ten temat, ale nie znalazłem. Bede wdzieczny jesli ktos mailem, aby nie zasmiecać forum, uświadomi mnie w tym wzgledzie. pozdrawiam
|
|
Żaden pomnik Ptysia w Łomży nie powstanie ! :) Prosiłbym o poważne traktowanie wszystkich Ptysiów. Natomiast jeżeli będzie koncepcja utworzenia pomnika ptysia to nie mam nic przeciwko. Nawet się dorzucę. ;)
|
|
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA SPRAW WEWNĘTRZNYCH I ADMINISTRACJI z dnia 31 lipca 2002 r. w sprawie znaków i sygnałów drogowych. § 97. 1. Sygnały świetlne nadawane przez sygnalizator kierunkowy S-3 dotyczą kierujących jadących w kierunkach wskazanych strzałką (strzałkami). To jest ten przepis
|
|
laska :) w Łomży nie ma narazie Chello ktoś pisał z innego miasta w którym jest dostępne Chello i tak wszystko wyszło pozdrawiam uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Zalecenia z powyższej strony: 1. Kupuj żywność ekologiczną, zawsze gdy tylko jest to możliwe. 2. Myj i obieraj owoce i warzywa przed spożyciem. 3. Unikaj stosowania pestycydów w domu i ogrodzie, stosuj organiczne metody uprawy roślin. 4. Unikaj żywności w puszkach; wybieraj produkty świeże, mrożone lub suszone. 5. Unikaj żywności, która miała kontakt z plastikową folią samoprzylepną PCV 6. Karmiąc dzieci używaj butelek, które nie zawierają poliwęglanów (PC) . Pamiętaj też, że zawsze najzdrowsze dla dziecka jest karmienie piersią. 7. Otwórz okno, zamiast używać odświeżacza powietrza. 8. Szukaj produktów z etykietą European Union ecolabel 9. Kupuj mydła, szampony i kosmetyki, które zawierają naturalne składniki zapachowe, unikaj produktów zawierających sztuczne zapachy. 10. Używaj farb, lakierów i klejów, które powstały w oparciu o składniki organiczne (naturalne oleje) lub wodę. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
maciek to siedziba Parku Krajobrazowego Doliny Narwi w Drozdowie :) pozdrawiam
|
|
to drugi strzał - siedziba Parku Krajobrazowego Doliny Narwi? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Pamiętacie?? http://tytusdezoo.republika.pl/xhtml/barbapapa/barbapapa.html http://starzaki.eu.org/~disney/nostalgia/nosmambo/index.php http://muzeumdobranocek.pl/index2.htm ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Oficjalna stona w jezyku francuskim z wersją angielską: http://www.barbapapa.fr/ Może ktoś się pokusi o tłumaczenie na polski? :)
|
|
Pamiętacie Szagmę, Szaga i Szag-Szag? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
hauzer techniawke zapozyczylem sobie z postu krzynio. Ale poza tym to masz racje, niezbyt rozrozniam gatunki muzyczne o ktorych tak dyskutujecie. Co nie zmienia moich spostrzezen i faktu, ze narzekacie i smiejecie sie z innych, ktorzy bawia sie przy muzyce jaka lubia, bo Wy nie mozecie zorganizowac porzadnej imprezy w odpowiadajacych Wam klimatach. Jeszcze raz powtarzam, organizujcie i niech Wam na zdrowie idzie, czy ktos Wam w tym przeszkadza? Sami piszecie, ze np w jamie wieje pustka, a dziwicie sie ze wlasciciel nie pali sie do takich imprez. Przeciez gdyby bylo wystarczajaco duzo osob chcacych sie bawic przy tej muzyce, to i takie kluby by wyrosly bardzo szybko. Ale nikt nie bedzie otwieral lokalu dla paru osob wpadajacych od czasu do czasu, o czym tu wogole dyskutowac?
|
|
wie ktos coś na temat dzisiejszego incydentu? podobno jakis ochroniarz z Purzeczko strzelił sobie w głowę. mial 28 lat. wiadomość nieoficjalna.
|
|
to było około godziny 14, wiec jutro powinno być coś w mediach.
|
|
hauzer zacznijmy od tego, ze nie twierdze ze to akurat Ty sie nabijasz z kogos, ale taki klimat zaczyna panowac w tym temacie, a juz konkretnie to krzynio sklonil mnie do napisania czegos. Po drugie, masz racje klub to nie koncert zyczen. Ale mylisz sie, ze musze sie bawic przy tym co gra DJ. W kazdej chwili moge wyjsc i zmienic lokal, co zwykle robie jesli klimat mi nie odpowiada. Tak samo robia inni, ktorych jak to ktos okreslil "DJ zgonil z parkietu". I tu w zasadzie mozna by sie zastanowic, czy to DJ jest tam dla ludzi, czy ludzie dla niego... Bo jak wywieje 80% ludzi z klubu, to albo tam wiecej nie wroca albo DJ tam wiecej nie zagra... I moze napisz mi, ktore to moje wypowiedzi tak Cie rozkladaja? Ja po prostu pisze z nieco innego punktu widzenia. Chcialem pokazac co moga myslec osoby, takie jak wysmiane w poscie krzynia, bo sie bawia przy lekkiej i latwej muzyce, osoby nie zafascynowane akurat house'm, progressive'm i czym tam jeszcze.
|
|
w notatniku najlepiej sie robi ;]
|
|
znałem go osobiście, człowiek do pogadnia i dobry żartowniś. nieiwem dlaczemu tak postąpił.
|
|
Naprawdę w Łomży nie ma mleka w butelkach? Łomża to dziwne "miasto".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |