Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skala zdrady |
ja ze znojomymi około 30 osob planujemy wynajac jakoas sale ale z tego co wiem jest juz pozno i wiekszosc jest zarezerwowana !! znacie moze jakies miejsce gdzie jest wolna wieksza sala ktora mozna niedrogo wynajac ??/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skala zdrady |
Ja obecnie korzystam z z usług firmy inet
|
|
No właśnie, na takiej wieży ze szpicą w dawnych latach wisiał jeszcze kurek. Aha, dowiedziałem się też, że skandynawowie domagają się zwrotu złóż żwiru oraz kamieni i głazów z ich stron rodzinnych. przepchniętych przez lodowiec podczas ostatniego zlodowacenia. Oj co to się będzie działo.
|
|
... ale napis "ubogacający" tradycję musi być np taki: "Na pamiątkę ofiar Dywizji Mocherowych Beretów, która pod dowództwem generała Rydzyka poległa w walce o ciemnotę Naszą i Waszą Wdzięczne truchła". A może zaproponujecie inny napis. Dla takiej "rocznicy" to dałbym nawet składkę. :-) apostata
|
|
Nie wiem jak certyfikat, ale można skończyć dwuletnie studium medyczne o tym kierunku. Ewentualnie zadzwoń do Medyka, to może Ci powiedzą.
|
|
Moze w tym nowym lokalu co sie z prawj strony na 4lomza reklamuje (dawny Załom)?
|
|
Dodałbym do tego ćwoków, którzy nie wiedzą do czego słuzy lewy pas ruchu. Zapamietaj : JEŚLI JEDZIESZ LEWYM PASEM I NIE JESTEŚ NA TYM PASIE OSTATNI TO JEDZIESZ ZŁYM PASEM!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Na błędach trzeba sie uczyc, ale nie na takich ! Ludzie myślcie pozytywnie apostata
|
|
Autor: Reaper (83.9.222.---) Data: 05-12-05 21:29 Prawo jazdy mam od prawie roku, a co wyprowadza mnie z równowagi podczas jazdy po Łomzy to: - skręcanie w tempie spacerowym... czyli: wciśnięcie hamulca, zwolnienie do 5km/h, toczenie się po zakręcie i skuteczne blokowanie samochodów za sobą - wyjeżdżanie na skrzyżowanie, gdy nie zjechały jeszcze samochody wykonujace na nim lewoskręt (i późniejsze manewrowanie między nimi zamiast pozwolenia im zjechać) - nieumiejętność dynamicznej jazdy - ruszanie ze skrzyżowań zajmuje ludziom tyle, że cały sznurek się nie rozjedzie a już znowu jest czerwone - z*ebane L-ki na ulicach - dlaczego instruktorzy pozwalają toczyć się tym g*wnojadom 30km/h po całym miescie? i nie gadajcie, że oni się dopiero uczą... bo całe wakacje i całą zimę jest to samo! ile razy można byc na pierwszej jeździe do cholery jasnej? Reaper, po nie całym roku jeżdżenia masz duże wiadomości , musiałeś być prymusem na kursie. W większości zastrzeżeń można z tobą się zgodzić, w części można podyskutować. 1. Skręcanie, dynamiczne ruszanie - pojeździsz z 15, 20 lat nie będziesz tak ostro skręcał ani dynamicznie ruszał (chyba nie wpadłeś jeszcze w poślizg na zakręcie), a do tego jeszcze jak kupisz samochód za własne pieniądze, to wtedy będziesz go oszczędzał. 2. Co do wjeżdżania, to masz rację, ale czy nie są winni i ci co jadą na wprost i wjeżdżają już na na żółtym świetle na skrzyżowanie a czasami i na czerwonym, czym uniemożliwiają wykonanie skrętu w lewo. 3.Co do L-ek, to wolną jazdę można im wybaczyć, ale włączanie kierunkowskazu w ostatniej chwili przy skręcie w lewo, jazda przy osi jezdni na wprost to jest na porządku dziennym i niech ktoś spróbuje wyprzedzić taki pojazd. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ja myślę, że jeśli ktoś ma prawo jazdy od tak zawrotnie długiego czasu jakim jest "prawie rok" to nie powinien sie wypowiadać na takie tematy, a tym bardziej pouczać innych. Jak udało przejechać ci się kilka tysięcy km to nie znaczy, że jesteś już zawodowym kierowcą. Heh a jeśli tak krótko masz prawko to pewnie w zimę jeszcze nie pojezdziłeś więc tym bardziej chyl czoła, co do e-Lek to pewnie już zapomniałes jak niedawno sam siedziałeś wystraszony z instrukorem za fajerą i ruszałeś na "skrzyżowaniach skutecznie blokując pozostałe samochody", i jeszcze jedno nie każdy lubi bujać na skrzyżowaniach przed koleżkami i palić tam gumę... więc mogą sobie ruszać jak im się podoba... Szanujmy innych na drodze, nie wytykajmy innym błędów tylko patrzmy na siebie, będzie jeździło się przyjemniej i sprawniej. Jak chcecie pośmigać to do stolicy...!!!
|
|
moim zdaniem najwieksze bledy to zbyt duza szybkosc gdy ruch w meiscie jest duzy nie arz widzialem jak piesi stoja na psach ebz swiatel po kilka minut i nikt nie raczy sie zatrzymac a jak juz staraja sie pzrejsc to kierowcy panikuja i z wielka niewiara patzra na to ze ktos (pieszy) przecina im droge to ze ktos ma samochod to nei znaczy jest bezpieczniejszy niz pieszy na pasach
|
|
Na glownej stronie jest napisane.
|
|
ja miałem z inetu i podłączyłem sie do vectry już będzie 2 dzień ( 1Mb ) wszystko cacy działa oprócz gier multiplayer :/ Zbych
|
|
Ostatnie info ze stronki http://www.4lan.pl/ news Wtorek, 1 Marca 2005 Nowy VAT, Nowy VAT 22% na usługi dostępu do Internetu wszedł z dniem 1 marca 2005r. Cennik Cennik obowiązuje od 23.09.2005 1. do 64 kbps 3 letnia umowa 32,00 2. do 128 kbps 2 letnia umowa 50,00 3. do 256 kbps umowa na 1 rok 80,00 4. do 512 kbps umowa na czas nieokreślony 256,00 ceny netto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |