środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po wejściu do UE wzrosną ceny wycieczej zagranicznych.

dlaczego utopijne - jeśli na linii Łomża - Białystok omija się Wiznę to czemu na trasie Warszawa - Łomża nie omijać Ostrowii?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po wejściu do UE wzrosną ceny wycieczej zagranicznych.

Listwa stabilizująca napięcie do komputera w sklepie elektrycznym 50 zł. w sklepie komputerowym ok. 40.

aha jeszcze jedna rzecz - przecież każdy supermarket otoczony jest dużą ilością małych - taki np. Wola Park w stolicy - to wielki sklep + ponad sto malutkich

Przecież osiedlowe sklepiki nadal będą trzymały swoje ceny - może co najwyżej trochę z nich zjadą. Kto będzie zasuwał z samego rana po bułki i mleko do supermarketu? A jak jeszcze postawią go na obrzeżach miasta?

Kupcom trochę konkurencji nie zaszkodzi. Próbowaliście targować się w Łomży, na przykład przy zakupie sprzętu elektronicznego? W miastach, gdzie konkurencja kwitnie, to normalne. A kiedy kupowałem telewizor w tym dziwnym sklepie obok Biedronki, to kopara mi opadła, gdy na moją propozycję rabatu panienka ostro powiedziała NIE. I nie dało się jej w żaden sposób przekonać.

Musiałem nauczyć ją praw rynku. Pojeździłem po Łomży, ale znalazłem sklep, w którym sprzedawca wiedział, jak zachęcić klienta. Supermarkety nauczą naszych handlowców pokory. Taka lekcja jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

Pozdrawiam.
grover

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org