niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Z archiwum polskiej dyplomacji

Mówię tylko i wyłącznie o homoseksualistach, bez względu na to, czy należą do SLD, czy są innowiercami. Homoseksualista to homoseksualista.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Z archiwum polskiej dyplomacji

lomzanin: mi też Cię szkoda, i to bardzo.

apostata

...a po zupce ćwiczenia zbjające kalorie, bo zupka była zdrowo zabielana śmietanką od mojej cioci z Rożnowa:)
...ewentualnie może być powyższa propozycja.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Funkcjonuje i dlatego serwer is back ;)

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Przede wszystkim problem tkwi w publice, bo spojrzcie jak sie bawia ludzie, przy jakiej muzuce..
Kiedy przyjezdzam z Warszawy do Lomzy kompletnie nie ma sie gdzie bawic. Jedyne na co mozna liczyc to dobry i tani browarek no i na znajomych bo to dzieki nim zachowujemy super klimat imprezowy:)
Lomzyniacy w wiekszosci sa zamknieci w sobie a na imprezach liczy sie tylko kto wiecej kur... rzuci no i w jakich ciuchach przychodzi!

Kiedy mozna sie pobawic wiele razy slyszalem "niewydurniaj sie bo wstyd" a kiedy chcesz zatanczyc z sympatycznie wygladajaca dziewczyna ona traktuje Cie jak intruza, podobnie jak wlasciciele niektorych lokali.
Ludzie mamy prawo do wolnosci!!!!!!!!!!!
Nikt z nas nie sciaga majtek na srodku sceny a nawet gdyby to ma do tego swiete prawo pod warunkiem ze nie robi nikomu krzywdy tym czym go natura obdarzyla.

Powiem Wam ze nie lubie i unikam ludzi o sklonnosciach homoseksualnych,ale kiedy przypadkiem trafilem na gejowska impreze w Warszawie doznalem zdziwienia. Pelna kultura i super imprezka niewspominajac o swietnej muzyce kreconej przez znanego dj'a.
Wszystko moze bylo by ok. gdyby nie te "slimaki" tranzwestytow ale i do tego widoku mozna bylo sie przyzwyczaic.

Ludzie budujcie pelna Kulture i mniej drechow, bezmuzgowcow!!!!

Pozdrawiam wszytstkich imprecowiczy:)

felix z chamstwem w PKs-ach teżnie !! no raz w MPK !!!!!!!!!!

dobra rozkrecony temat nareszcie a wiec jedziemy....panie dj lans warszawka zaprezentuj sie jakims setem a nie kolegi,a nie tylko "lans,bans" a jaki to jestem dobry kogo to słyszałem aj co do progresivów kolegi bedziesz mieć możliwośc posłuchania niedlugo bedzie jego set na necie... jadac dalej z tym koksem koncert jazzowy okey miałem zespoł grający jazz na żywo a nie z MD albo poszczający aranże z CD reklama itp itd ale hmm żaden lokal nie był zainteresowany, koncerty jazzowe to działka ROK albo MDK bo w lokalach Łomzyńskich to nie przejdzie idąc dalej nie wiem jak ty ale "gram" tylko i jedynie z winyli, a co gram to już moja broszka, gram to co mam na płytach. Organizacja imprez kolejny temat cieżka sprawa głównie kasa no i głośność...(przyciszzz) aj no co do ludu sie nie wypowiem jacy są tacy są dobrze ze wcale są, a ze niestety "geniu" ambitniejsza muza zgania ich z parkietu co zrobić ludzie musza sie edukowaąc nawet muzycznie a nie cofać sie w rozwoju rozumiem ze komercyjny house to już szczyt twych muzycznych marzeń (essskaaa) Pozatym każdy ma swój gust a dj nie jest od puszczania złotych przebojów socjalizmu tylko prezentacji tego co mu sie podoba jesli nie odpowiada ci muza "chauturnika" nie przychodz wcale na imprezy z ich udziałem lub dojdz do porozumeinai z włascicielem lokalu zeby wiecej tam takich imprez nie robil bo ty sobie tego nie życzysz. Yama hmm trendi lokal co?? to chyba dlatego bo usytułowany jest w dość dobrym miejscu, a klimat lokalu uuuu panie zajebisty aż kapcie spadają. Co dodać ?? moge wiecej, a co ująć chyba nic!

mrs Jobler only 4 u bedziesz mieś seta nu jazzowego+dub, nom i poprosze cie o to samo czekam na seta!

ms geniu dokształc sie troszke muzycznie wyłącz eske, rmf max lub radio nadzieje, jesli bedą problemy podam paru wykonawców.

mrs sensor men co za **** grasz co?? hehe pzdr

sorry za błędy brak przecinków i kropek

I to się nazywa inicjatywa społeczna :-)))

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

MrS gdybym miał mieć takiego wnuczka to chyba sam bym się wykastrował wcześniej :-))).

dobre..........

FEnIX_!!: reklame moge załatwić DJ też jedyny problem to lokal i godziwa zapłata dla ludzi przyjezdzających i nie chodzi tu o tysiace tylko o symboliczna kwote, a ludzie sami przyjdą nawet z czystej ciekawości.

Dran: no ze zmiano lokalu to raczej chyba zartujesz?? gdzie pojdziesz jak w tygodniu po 23 już wszystko prawie zamkniete. Po drugie ludzie wiedzą jaka bedzie muzyka grana na danej "imprezie" albo z radia albo z plakatów jesli nie odpowiada to nie ma sensu wcale ruszac. Imprezy sa tematyczne gatunkowo o ile wogóle są:), a jak ktoś chce piosenek z vivy to niech idzie na jakąś poteńcówke czy dyskoteke i nie zawraca głowy dj'owi że on to słyszał fajną piosenke i czy nie może on mu jej puscić i zarazem pozdrowić cioci jasi z sąsiedniego bloku.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org