poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CHRZANOWSKI pójdzie z Pieszą Pielgrzymką Łomżyńską na Jasną Górę.

Tu akurat wystarczy obwodnica jak ktos juz wczesniej wspomnial. No ale fajnie bylo by gdyby byla dwopasmowa. Moim zdaniem powinna byc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CHRZANOWSKI pójdzie z Pieszą Pielgrzymką Łomżyńską na Jasną Górę.

Mrauuu :D

______

:-)

srebrna Nokia 6700 ?

Iphone 4s? lekko obdrapany?

Mrauuu a czemu nie zamierzasz ?Bo się nasłuchałaś o klubie milano ? Klub klub a wioska spoko.

Nie wiem jeszcze ile w Rysiu ale zawsze ceny nie są kosmiczne. Podaję nr na Zajazd być morze coś już wiadomo co do cen Tel. (+48) 086 2190 241 a w najbliższym czasie Szykuje się Bal Andrzejkowy na który już trwają wpisy.

no właśnie dlatego :) P@wcio

a jak wygląda świński galop ? :D

a widzicie te ścieżki przez rondo wydeptane przez pieszych? Pewnie też i pasów na drodze nie ma bo zostały wytarte - wszak rynek jest tuż przy rondzie:)
Inna sprawa, że pasy są tylko na nowych drogach. Potem, już nie są potrzebne, bo wszyscy pamiętają gdzie one były i widzą gdzie jest połowa jezdni:)
to tylko Ci z zachodu potrzebują pasów na drogach, bo nie umieją jeździć:)

podejrzewam ze w Starej waciarni moze byc nawet przystepna cena

Moim marzeniem jest np. sylwester połączony z kuligiem (z pochodniami, może być grzane wino np. do tego), może jakieś ognisko czy kominek, klimatycznie i "aktywnie", z pewnością nie z nastawieniem na jak największą ilość alkoholu. Jak na razie nie znalazłam odpowiadającej mi propozycji. Starałam się zorganizować coś takiego sama, ale okazało się, że znajomi wolą bardziej tradycyjne metody witania nowego roku (czytaj: dużo wypić).

jezeli isc ta droga ze skoro jest nowa powierzchnia itd to moze nalezt tez uruchomic mpk do kownat?

szatyn od sypiania to mam wlasnego meza padalcu jebnij sie w czolo tumanie..nie kazdy mui byc rodzina zeby wyrazic przeciwne zdanie. Ja nie wybralabym Serafinskiego, bo jak dla mnie za drogo...
a tanszy i dobry fotograf? Ja polecam Adama Babiela robil mi zdjecia slubne i jestem mega zadowolona tym bardziej z kosztow 1300zl.
Najpierw to trzeba sobie obejrzec prace, poczytac warunki umowy i potem miec pretensje tylko do siebie, no chyba ze praca nie jest wykonana tak jak powinna byc

west policja odesłała mnie do sądu, bo oni nic nie mogą, nawet nie dostałem nr polisy sprawcy. machnąłem na to ręką bo akurat auto było na ojca a on nie miał czasu się ciągać po sądach za glupie 200 zł

Byłam z mężem 2 lata temu na Sylwestrze w hotelu Gromada. Nie pamiętam ile płaciliśmy, ale na pewno było warto, bo potem jeszcze na 3 imprezach byliśmy w Gromadzie. Atutem jest przede wszystkim kuchnia. Bardzo nam smakowały potrawy.
W tym roku niestety nie zaszczycimy swoją obecnością (mamy inne plany), ale za to wybieramy się tam na Andrzejki :) zabawa na 100 % będzie przednia!

Autobusami nie jeżdżę,więc nie wiem co i jak,ale miasto(mpk) powinno zadbać,by ludzie z ok wiosek-mieścin mogli swobodnie dojechać do Łomży. To jest misja tego typu firm,a nie zarobek. KKM niech to uważnie czyta ,a nie zawraca głowę jakimiś głupimi kartami ,które trzeba zawsze zbliżać do kasowników ilekroć się wchodzi do autobusu.

ale oni zajmują się zwrotem podatku z zagranicy, a Kamilowi chodziło PIT, którym pewnie też się zajmują - w końcu to Biuro rachunkowe :)

@Kamil: nie za wcześnie trochę na rozliczenie roczne? :)

obiecałem sobie, że nie będę tu nikogo polecał, bo odbieracie takie polecenia jako reklamę, [której z resztą też tutaj nie znoszę:)] ale zrobię mały wyjątek:

ze swojej strony oddaję na nich głos, chociażby za to, że popierają stronę Kolej na Łomżę ;)

Podaj swoj numer albo meila pozniej podam ci dokladne dane... i z cena napewno sie dogadamy bo mam nowy i duzo nie bd. chcial.

Mają szpalery drzew, a u nas brak :/

Roberta

w minutę mało można :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org