Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żona TW \"Wolfganga\" zdziwiona, że dożyła takich czasów, |
Pogardliwie patrząca na ludzi w autach innej marki niż BMW, kulturalna kobieta nie rozbija czyjegoś samochodu i nie ucieka jak tchórz, dlaczego piszę? Bo w tamtym roku też ktoś rozbił mi auto na parkingu i uciekł, więc szkoda mi właściciela tej czerwonej mazdy, on ma płacić za czyjąś głupotę? Mam Twoje numery, pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żona TW \\\"Wolfganga\\\" zdziwiona, że dożyła takich czasów, |
Wielki Brat czuwa.I dobrze.
|
|
dokladnie, pod ktorym sklepem? W koncu te meline pod osiedlowym "sklepem" likwiduja?
|
|
Babcie wymiatają D'n"B :))))) Nie ważne skąd pochodzisz ile masz lat ważne że rozpoznajesz ten świat http://www.youtube.com/watch?v=QyL60vCDBa0
|
|
The Temper Trap - Love Lost teraz na spokojnie i ładnie:) http://www.youtube.com/watch?v=cNLqZVE3Z8o&feature=related
|
|
Ludzie smieszni jestescie.
|
|
czyli obnażając hipokryzję i przewodnią siłę obłudnego kleru ktury zastąpił przewodnią rolę PZPR'u jestem przeznaczony do zaszczucia. Pytanie tylko czy zostanę zaszczyty spalony na stosie jak opętany przez szatana czy jak chory psychicznie ? ( nie dam sobie zamknąć ust dopuki ludzie odpowiedzialni za fałszywa duchowość i zmaterializowane jej owoce w Łomży nie walna się publicznie w piersi nie zrobią ludziom zadość uczynienia. Biskupi jak ogłupiali walczą z ludźmi o prawidłowo sprawowane kościelne prawo i sakramenty tak jak żydowscy arcykapłani o prawidłowo sprawowane swoje prawo z którym jedni i drudzy występują przeciw człowiekowi na sposób Ludzki i Boski. Żeby się chociaż przynajmniej na poważnie zatroszczyli o środowisko w którym te prawo miało by być poprawnie sprawowane. Biskupi bezrefleksyjnie żądają od ludzi tego co po ludzku staje się nie do przyjęcia z powodu sytuacji stwarzającej warunki zaporowe od tych ludzi niezależne. Jeszce bardziej kalecząc życie tymi nakazami i konsekwencjami swoich egocentrycznych decyzji. http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,13079757,wiadomosc.html?ticaid=1d55e ***** ***
|
|
nie czujesz, że rymujesz :P
|
|
Proszę o adresy..
|
|
Dziękuje za pomoc
|
|
im więcej dostaną od nas wiadomości że się nam nie podoba obecny wygląd strony tym większe szanse że powróci stara oprawa więc komu się nie podoba niech interweniuje... pozdro
|
|
Mrauuu przez Ciebie zapomniałem o Bożym świecie;) obiad się sam nie ugotował w portfeliku pusto co dzisiaj miałem zrobić to da się przełożyć na kiedyś tam:) idę może ktoś wspomoże kromko suchego chleba:) Ale pewnie bym się dziś bez Ciebie nuuuuuuuuuuuuuudził ;) Bo jakoś wszyscy pozapominali o mnie tylko Ty jedna pamiętałaś:) DZIĘKI:))))))))) Pzdr,
|
|
http://allegro.pl/diora-wzmacniacz-ws-4421-i1909606652.html jw zainteresowany ??? posiadam tylko zbiera kurz ;
|
|
czesc jak bys mogl to zajrzyj w temat tej bmw i mazdy z góry dzieki a co do wzmacniacza jest do sprzedania wzmacniacz firmy monacore czy jakos tak moze by ci podpasowal
|
|
TEPCIE CWANIAKOW!!! Niech nie mysla ze swinstwo ulega przedawnieniu.
|
|
Ku... Kolego zakladajacy post... zamiast sie zalic na forum to idz do tej Kobiety... Zalosny jestes!
|
|
A po co miałbym iść do tej kobiety? Żałosny? Czyli Twoim zdaniem można niszczyć komuś auto i uciekać? Ha, pajac.
|
|
bo to zwykła świnia byla hehe ;)bylo ja scignac ;p
|
|
Samochód stoi w Piątnicy, pod starym polmozbytem, moze na tamtej kartce jest jakis kontakt.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |