środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Katyń- o czy każdy Polak wiedzieć powininien

G*WNO MNIE OBCHODZI, ŻE KSIĄDZ TO CZŁOWIEK

Menda zabijająca dziecko za kierownicą nadaje się do odstrzału.
A jezeli był pijany to jeszcze 24godziny biczowania, 7 dni tortur i 31 postu.

http://www.funiaste.net/kiepowcy/

Może ta akcja przemówi do pustych łbów ludzi pokroju ptysia...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Katyń- o czy każdy Polak wiedzieć powininien

czesc z tego co ja wiem to ogolnopolskie MPT to niejest stowarzyszeniem ogolnopolskim tylko to jest prywatne radio ktore zalozyl jakis byly policjant dziala to tak samo jak w naszych bisach czy kontaktach tylko ze rozkrecili sie oni na cala polskie czyli i prezes zarabia tam lepiej nie tak jak nasi lomzynscy a co do nowego MPT to zalozyli to radio same przekrety wywaleni z innych korporacji ale takiego chamskiego numeru to nawet Plona by nie zrobil nazwal by radio jakos inaczej a nie MPT w ten sposob wala oni tylko w papiery staremu MPT 9624 ja uwazam ze podpinanie sie pod taka sama nazwe to chamstwo i licza oni na gotowa robote bo ludzie sie myla i wsiadaja do nich ale czas pokaze jacy oni sa mili i wspaniali POZDRAWIAM NOWE MPT!!!!!!!!!!!!!!

rudy błazen z druhem

TAAAAAAAA

Ptysiu ma racje... :))))

Skoro ks. biskup tak mówi to MUSI BYĆ PRAWDA

A snikersy to on teraz XL daje ;))))))

Ptysiu, aleś zaszalał. Tak długa wypowiedź. Musiałeś nocy nie spać.

Re: Katyń - o czym każdy Polak wiedzieć powininien

MarCo Niee!!!

Wygodnie jest wylewać na kogoś pomyje, zwłaszcza żeby samemu poczuć się lepszym i usprawiedliwić się z własnych grzechów i grzeszków.Być może jest winny.A prokuraturę mamy najlepszą w kraju więc o co chodzi ?

apostata

Felix ale chyba tu sie cos pomyliłęs bo jak ksiądz moze mieć dzieci i żone ? Chyba że Prawosławny a my tu chyba rozmawiamy o ksiedzu z koscioła katolickiego a nie prawoslawnego. Baciuszka owszem moze mieć żone i dzieci znam jednego osobiscie ale o tak sobie zwykłego to jeszcze niewidziałem ! A co do tematu to z kąd BOB wiesz co sie stało moze napiszesz cos więcej :)

Dj HUBERTU ?? :)Niewiem

Autor: peter (---.lomza.sdi.tpnet.pl)
Data: 13-11-05 22:17

"Kilka lat temu nauczycielowi można było wszystko. Zabójstwa uczniów były na pożądku dziennym ! Aż strach pomyśleć, ale za 3 byki ortograficzne belfer miał prawo zastrzelić. Mi się udało bo z regóły robiłem w tekście tylko dwa".
Czytając teksty niektórych forumowiczów obawiam się, że polegli by do 4 klasy szkoły podstawowej.

Trochę to żałosne. Nie bronię tu nikogo, ale przekręty w prokuraturach chyba dawno się skończyły. Jeżeli poszedł siedzieć Rywin podczas rządów lewicy to poszedł by i ksiądz, gdyby był winien. Nie bądźcie stronniczy. To także tylko człowiek i tylko kierowca jak każdy z Was. Ma prawko - ma prawo jeźdżić..., jeździ - ma prawo spowodować wypadek! Popatrzcie na statystyki. Na 100 wypadków: 1 spowoduje ksiądz, ze 12-stu pijani, z pięcioro to kobiety. Ale za to ........... UWAGA: ze 30-stu to smarkacze, którzy jeżdżą samochodami rodziców i czują się panami szos. A potem pieprzą głupoty na forum (nie wszyscy)

Re: Katyń - o czym każdy Polak wiedzieć powininien

Śmieszne to wszystko. No bo co z tego, że to ogólnopolskie, że nowe, etc. Kierowcy i ich przyzwyczajenia ciągle te same - łomżyńskie. Jak zmienisz nazwę firmy to nie podnisiesz w ten sposób jakości usług. Czas i klienci sami wydadzą atest nowemu MPT.

Rzuć od razu adresem jakiegoś huba. ;)

wzdc.no-ip.org:411

róbmy swoje

od zcasu do zcasu na zupe do caritasu

ale poco te wszystkie rozkminy komus tu gul skacze czas pokaze czy antena na stodole czy kierowca chamski czy wyzucony zostal z bisa ja naprzyklad jezdze tylko z bisem bo to solidna firma jak sie dobrze pogada to jeden kierowca moze zawiesc nawet do usa np. na grimpoint wiec goroco polecam a i w bisie so mercedesy ;)

czlowiek spedza w szkole wiekszosc swojego mlodego zycia
tam sie uczy co robic w dalszym zyciu
szkola powinna wychowywac, a teraz widze ze mlodziesz w skzolach sie tylko demoralizuje szkoda gadac bo i tak z nich juz nic nie bedzie chyba ze kiedys sami pujda po rozum do glowy

Pizza w Rampie to prawdziwa rozróba żołądkowa. Stanowczo odradzam.

Jeśli pizza to "Cztery Pory Roku" lub "Diavolo".

Zbych

ANGELO!!!
Sam pizzy nie jem ale to opinia specjalisty. kiesys jak jeszcze to jadałem to w Diavolo serwneli nam takie owoce morza że dalej żygalismy dalej vwszyscy jaj jedlismy niz widzielismy
_________________________________-

skąd ty qrwa mrs jesteś z KGB że tak wszystko wiesz i wszystko widziałeś

Naucz się suko:
1. Nie jestem frajerem.
2. Masz większy przerób dzienny niż Algida w środku wakacji.
3. Pizza w rampie to gówno.

Jak się tego nauczysz, daj znać, podam ci następne, szmato.

Kisielnica :P:P

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org