Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Katyń- o czy każdy Polak wiedzieć powininien |
G*WNO MNIE OBCHODZI, ŻE KSIĄDZ TO CZŁOWIEK Menda zabijająca dziecko za kierownicą nadaje się do odstrzału. A jezeli był pijany to jeszcze 24godziny biczowania, 7 dni tortur i 31 postu. http://www.funiaste.net/kiepowcy/ Może ta akcja przemówi do pustych łbów ludzi pokroju ptysia...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Katyń- o czy każdy Polak wiedzieć powininien |
czesc z tego co ja wiem to ogolnopolskie MPT to niejest stowarzyszeniem ogolnopolskim tylko to jest prywatne radio ktore zalozyl jakis byly policjant dziala to tak samo jak w naszych bisach czy kontaktach tylko ze rozkrecili sie oni na cala polskie czyli i prezes zarabia tam lepiej nie tak jak nasi lomzynscy a co do nowego MPT to zalozyli to radio same przekrety wywaleni z innych korporacji ale takiego chamskiego numeru to nawet Plona by nie zrobil nazwal by radio jakos inaczej a nie MPT w ten sposob wala oni tylko w papiery staremu MPT 9624 ja uwazam ze podpinanie sie pod taka sama nazwe to chamstwo i licza oni na gotowa robote bo ludzie sie myla i wsiadaja do nich ale czas pokaze jacy oni sa mili i wspaniali POZDRAWIAM NOWE MPT!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
TAAAAAAAA Ptysiu ma racje... :)))) Skoro ks. biskup tak mówi to MUSI BYĆ PRAWDA A snikersy to on teraz XL daje ;))))))
|
|
Ptysiu, aleś zaszalał. Tak długa wypowiedź. Musiałeś nocy nie spać.
|
|
Re: Katyń - o czym każdy Polak wiedzieć powininien |
MarCo Niee!!!
|
|
Wygodnie jest wylewać na kogoś pomyje, zwłaszcza żeby samemu poczuć się lepszym i usprawiedliwić się z własnych grzechów i grzeszków.Być może jest winny.A prokuraturę mamy najlepszą w kraju więc o co chodzi ? apostata
|
|
Felix ale chyba tu sie cos pomyliłęs bo jak ksiądz moze mieć dzieci i żone ? Chyba że Prawosławny a my tu chyba rozmawiamy o ksiedzu z koscioła katolickiego a nie prawoslawnego. Baciuszka owszem moze mieć żone i dzieci znam jednego osobiscie ale o tak sobie zwykłego to jeszcze niewidziałem ! A co do tematu to z kąd BOB wiesz co sie stało moze napiszesz cos więcej :)
|
|
Dj HUBERTU ?? :)Niewiem
|
|
Autor: peter (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 13-11-05 22:17 "Kilka lat temu nauczycielowi można było wszystko. Zabójstwa uczniów były na pożądku dziennym ! Aż strach pomyśleć, ale za 3 byki ortograficzne belfer miał prawo zastrzelić. Mi się udało bo z regóły robiłem w tekście tylko dwa". Czytając teksty niektórych forumowiczów obawiam się, że polegli by do 4 klasy szkoły podstawowej.
|
|
Trochę to żałosne. Nie bronię tu nikogo, ale przekręty w prokuraturach chyba dawno się skończyły. Jeżeli poszedł siedzieć Rywin podczas rządów lewicy to poszedł by i ksiądz, gdyby był winien. Nie bądźcie stronniczy. To także tylko człowiek i tylko kierowca jak każdy z Was. Ma prawko - ma prawo jeźdżić..., jeździ - ma prawo spowodować wypadek! Popatrzcie na statystyki. Na 100 wypadków: 1 spowoduje ksiądz, ze 12-stu pijani, z pięcioro to kobiety. Ale za to ........... UWAGA: ze 30-stu to smarkacze, którzy jeżdżą samochodami rodziców i czują się panami szos. A potem pieprzą głupoty na forum (nie wszyscy)
|
|
Re: Katyń - o czym każdy Polak wiedzieć powininien |
Śmieszne to wszystko. No bo co z tego, że to ogólnopolskie, że nowe, etc. Kierowcy i ich przyzwyczajenia ciągle te same - łomżyńskie. Jak zmienisz nazwę firmy to nie podnisiesz w ten sposób jakości usług. Czas i klienci sami wydadzą atest nowemu MPT.
|
|
Rzuć od razu adresem jakiegoś huba. ;)
|
|
wzdc.no-ip.org:411 róbmy swoje
|
|
od zcasu do zcasu na zupe do caritasu
|
|
ale poco te wszystkie rozkminy komus tu gul skacze czas pokaze czy antena na stodole czy kierowca chamski czy wyzucony zostal z bisa ja naprzyklad jezdze tylko z bisem bo to solidna firma jak sie dobrze pogada to jeden kierowca moze zawiesc nawet do usa np. na grimpoint wiec goroco polecam a i w bisie so mercedesy ;)
|
|
czlowiek spedza w szkole wiekszosc swojego mlodego zycia tam sie uczy co robic w dalszym zyciu szkola powinna wychowywac, a teraz widze ze mlodziesz w skzolach sie tylko demoralizuje szkoda gadac bo i tak z nich juz nic nie bedzie chyba ze kiedys sami pujda po rozum do glowy
|
|
Pizza w Rampie to prawdziwa rozróba żołądkowa. Stanowczo odradzam. Jeśli pizza to "Cztery Pory Roku" lub "Diavolo". Zbych
|
|
ANGELO!!! Sam pizzy nie jem ale to opinia specjalisty. kiesys jak jeszcze to jadałem to w Diavolo serwneli nam takie owoce morza że dalej żygalismy dalej vwszyscy jaj jedlismy niz widzielismy _________________________________-
|
|
skąd ty qrwa mrs jesteś z KGB że tak wszystko wiesz i wszystko widziałeś
|
|
Naucz się suko: 1. Nie jestem frajerem. 2. Masz większy przerób dzienny niż Algida w środku wakacji. 3. Pizza w rampie to gówno. Jak się tego nauczysz, daj znać, podam ci następne, szmato.
|
|
Kisielnica :P:P Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |