Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski vs Muzyk Kto dostanie nominację? Bój trwa! |
ALE STO JUŻ BYŁO!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski vs Muzyk Kto dostanie nominację? Bój trwa! |
Kurcze, korzystam już długo i nie zauważyłem takich zamuleń. Zamów wizytę serwisanta i tyle.
|
|
TAAAAA SĄ !!!! TO SIĘ NAZYWA MIENTOPERZ JAK SIĘ WPIJE TO JUŻ PO TOBIE CHŁOPIE!!!!!HEHEHEE
|
|
|
A ja poważnie odpowiadam .
|
|
Nie czepiam się,po prostu jestem dociekliwa...jak dziecko.
|
|
tak od kiedy nauczyłam się panować nad emocjami na prawdę rzadko się denerwuję a na pewno powodem nie jest dziecko także ja jestem spokojna i dziecko również to działa w obydwie strony stres i zdenerwowanie zaraża a po za tym dziecku trzeba również tłumaczyć ze nic nie jest idealne i są na świecie takie uczucia jak złość,smutek i czasami pozwolić się wypłakać
|
|
Nie każdego dzieciaka można dobrze wychować naprowadzasz go na dobrą drogę w życiu a on się buntuje ale w przyszłości może być tak że podziękuje rodzicom za jego wychowanie albo nie pójdzie własnymi drogami własnym rozumowaniem. Nie jesteśmy w stanie wychować dziecka tak jak byśmy sobie życzyli.Wiem co piszę bo jestem doświadczoną matką
|
|
Musisz byś osobą bardzo spokojną,zresztą Twój mąż też.Twoi rodzice wychowywali Cię pewnie podobnie jak Ty swoje dziecko.Bez tych warunków niemożliwe jest wprowadzenie reguł książkowych.
|
|
Haha bo jeb.... tzn że Ci wymienią gratis !!! Kup olej a wymiana gratis tzn że musisz kupić u tych co wymieniają oni zarobią na oleju
|
|
Martuchna rozumiem;) ale >>>>>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |