Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Owsiak demoralizuje młodzież |
Czy przepada to nie wiem bo chociaż teoretycznie nie przepadnie to sprawa przechlapana i mogą wrócić nawet z lotniska w NY. Przecież wizę masz na jakiś cel ewentualnie turystyka a jeżeli starałeś się o pobyt stały to jest to przyznanie i dowód że coś kombinujesz.Poza tym właściwą wizę to ci udzielają na lotnisku u nich. Nie twierdzę że właśnie tak musi być jak piszę ale w 85% sprawa przechlapana bo wszystko skurwiele mają w komputerach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Owsiak demoralizuje młodzież |
|
Napisałem, że wyrażam szczery ból i żal z powodu śmierci, ale pozostańmy szczerzy, bez zakłamanych epitafiów. Mam nadziej, że bydlaków, którzy zabili, czeka najgorsze. A już pisanie, że "nie jestem lepszy od tych morderców" uważam za karygodne, niesprawiedliwe i nierozumiejące mojej opinii.
|
|
nie wiem, palancie, co lansuje się czyjąś czerwoną bryką na tle czyjegoś czerwonego wejścia od hacjedny, ale dla mnie "uznając żal i ból po śmierci" rowna sie "wyrażam szczery ból i żal z powodu śmierci". doczytaj kur.wa, zanim podejmiesz dyspute, Robercie....
|
|
idź spać człowieku bo sam nie wiesz co piszesz z zazdrości , widać prostak jesteś i tyle mam do powiedzenia , a i jeszcze jedno DEBILU BEZ SZKOŁY !! ja ciebie nie wyzywam więc i z twojej strony tego oczekuje , to jest forum do wyrażania zdania a nie wyzywania się .. !!! a może ty zazdrościsz mi tej bryki ??? Dobranoc Panu .... Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Ja Ci wytłumaczę. Wyróżniasz się z tłumu. Dlatego stado chcę Cię sprowadzić na ziemię i wyrównać poziom. Spróbuj mieć inne zdanie, wyglądać inaczej bądź wierzyć w coś innego to Ci się oberwie. Proste.
|
|
Autor: green (---.elomza.pl) Data: 22-10-11 20:33 idź spać ziaaam, zaśnij bez wyrzutów sumienia. nie mam wyrzutów,. bo niby za przez co? jesteś o krok od przyznania mi racji, tylko się boisz. ja się nie boję nie mam zamiaru przyznawać ci racji..bo nie jest ona zgodna z moją racją. Nie boisz się? Bo siedzisz przed kompem i dlatego, pff wielka mi odwaga..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |