sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ktoś ogląda ocenzurowany festiwal TVPropaganda w Opolu?

Autor: nie.dotyczy (---.adsl.inetia.pl)
Data: 22-10-11 19:45

Mogłeś poczekać parę dni z podsumowaniem.

mogłem i myślałem o tym, ale uznałem, że odczekanie byłoby dla mnie hipokryzją.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ktoś ogląda ocenzurowany festiwal TVPropaganda w Opolu?

Szkoda czlowieka ale nie mozna wszystkich osadzac ta sama miara bo nie zawsze menel czy malolat w kapturze na dodatek wulgarny jest zlym czlowiekiem....
dodam ze ja nie jestem moze najmlodsza mam meza 3 dzieci ale jestem rowniez dosc wulgarna mam gdzies zdanie i opinie innych o sobie bo znam swoja wartosc znam siebie i wcale nie uwazam siebie za zla osobe zla matke itp

Byłem na pogrzebie i na mszy, którą odprawił Biskup. były słowa od byłego prezydenta i obecnego. Słyszałem wśród ludzi wiele słów pełnych współczucia jak i pustych sloganów oraz mniej lub bardziej pochlebnych o zmarłym. Lecz nie teraz o tym pisać. Na pogrzeb ludzi ważnych przychodzą dygnitarze na pogrzeb dobrych przychodzą przyjaciele... sami odpowiedzcie sobie kim był zmarły i czy ten marsz jest dla niego czy był by to protest mieszkańców którzy nie zgadzają się z takim barbarzyństwem jakiego dopuścili się ci zwyrodnialcy. Kara śmierci jest niczym nie uzasadnionym aktem bezsilności systemu oraz przejawem zemsty. Nic nie wniesie ani nie zmieni, prawo mamy dobrze skonstruowane, lecz czy jest ono właściwie egzekwowane? to już inna para kaloszy i na pewno nie na ten czas..
Współczuję rodzinie w tym bólu łączy się z wami wiele osób.

Cały czas leją, tylko nie beton.

nie rozumiem w jakim celu to nam uświadamiasz ziaaam ...?
dlaczego na siłę doszukujesz się jakichś negatywnych cech tego tak tragicznie zmarłego człowieka..?
czy ktoś musi być "prawie bogiem" aby zasłużył na twój szacunek i abyś nie szargał jego imienia po śmierci..?
o co ci chodzi człowieku i po co to robisz..?
moze poprostu sprawia ci to przyjemność....

moze ciebie spotka w życiu coś podobnego - to napewno będzie sprawiedliwe :)

ale tu padają słowa he he he aż żal duszę ściska...... ale to szczegół

fanka bocianka no cio ti na prawdę to ona ??
ale ona była duża i czarna :(

rudy błazen z druhem

justyna_o bardzo możliwe że ziaaam to jakiś znajomy ŚP Krzysztofa, może przyjaciel rodziny....sieje zamęt na forum - anonimowo oczywiście - z zazdrosci że sam do niczego w życiu nie doszedł..

Wiesz co.. normalnie żal mi jego rodziny, która być może to teraz czyta... Zastanowiłbyś się człowieku nad tym, co piszesz, bo do samego zainteresowanego na pewno ta wiadomość nie dotrze ! Sprawiasz w tym momencie ból Jego rodzinie, nikomu więcej. A o poglądach się nie dyskutuje, bo każdy ma swoje. Jest jeszcze jedno powiedzenie, które mówi, że po śmierci się nic złego o danym człowieku nie mówi. Ciekawe czy byłbyś zadowolony czytając coś takiego o swoim ojcu/wujku czy dziadku...

Riposta, nie rób z siebie większego kretyna. Co ma robić Policja? śledzić każdego??? chodzić za każdym??? Czy Policja zle wykonuje swoje obowiązki? Za pozno znalazła podejrzewanych?

Qwa co prosty umysł!!!

Mickiewicza i Makowa to jedno i to samo he to zależy od klienta jak wygląda taka cena heheheeeeeeeeeeeeeeee ..................

''NIECH TEN MARSZ MILCZENIA WZNIESIE SIĘ SZEROKIM ECHEM'' A.Politykier

green, wiem, ale chłopak ma coś z duchowego wieszcza narodu... :D

Nikt nie ma prawa dręczyć innych, nawet WYRAŻAJĄC TYLKO SWOJE ZDANIE. jest wtedy po prostu ludzką gnidą. niczym więcej.

skończ juz ziaaam

święte oburzenie, cholera.
a miasto zdycha.

kończę, bo widzę, że gadam do stada owiec.
dobrej nocy, Łomżanie.

powtórzę: Nie jestes lepszy od tych bydlakow, skoro nie jestes w stanie uszanowac uczuc innych, bo jedyne co sie dla ciebie liczy to wyrazenie swojego zdania. Albo jestes malym dzieckiem ktore jest po prostu glupie i nie wiele rozumie, albo , powtorze po raz trzeci, nie jestes lepszy od tych mordercow.

a karygodne to jest twoje zachowanie.

ziaaam: Jesteś człowiekiem któremu nie wpojono kultury osobistej, dlatego nie zrozumiesz dlaczego zrobiłeś źle.

Pod pewnym względem jesteś gorszy od tych morderców, ponieważ twoje działanie było w pełni zamierzone i wynika z niego tylko zło.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

nie własciwie po co nam policja , słabsze sztuki będa sie eliminowały same poprzez igrzyska na ulicach. W szkołach zaczniemy uczyć jak ukatrupić szybko i skutecznie przeciwnika. Masowe sporzycie alkoholu ,prochów , narkotyków spowoduje ,że gwałtowna smierc na ulicy , klatce schodowej , parku czy okolicznych łakach lub lasach będzie mniej bolesna. A policja nie jest nam potrzebna , niech siedzi i sobie swoje słupki liczy i interpretuje tak aby im wszystko grało. Bo przeciż nie bedzie śledzic każdego czy chodzić za każdym.

Własnie to jest myślenie cżłowieka ułomnego który nie ma pojęcia jak to się robi.

policja siedzi i trzęsie teraz dupami bo ostatnie brutalne morderstwo obnażyło jej biernośc wobec narastającej fali przemocy na terenie miasta. I nie ma tu znaczenia ,że dotyczy to meneli. Faktem jest i to bardzo powaznych ,że ludzie targają się na życie innych z błachych powodów czy dla chęci zysku. To już blisko do totalnego panicznego strachu przed wyjściem wieczorem na ulicę. W tym ostatnim przypadku ofiarą był całkiem zdrowy i sprawny męszczyżna i mimo to padł ofiarą. A co z dziećmi , kobietami , osobami starszymi one pozostają bez żadnych szans. Bo przeciez policja za każdym nie będzie chodzić.

Czas powiedzieć dość i to nie poprzez bieganie w postaci marszów po ulicach czy walenie kazań z ambony bo to psu na budę tylko konkretną , skuteczną , systematyczną i zdecydowana robotę prewencyjną policji. Każde objaw chuligaństwa , zakłocenia spokoju i porzadku publicznego winien być bezwzględnie karany w postaci postepowan przed sądem w sprawie o wykroczenia. I tu oczywiście jest rola sądu który nie głaszcze i liże dupsko sprawcy tylko każe go tak aby długo to popamiętal łącznie ze stosowaniem kary aresztu choćby nawet i na jeden miesiąc. Sądu który indentyfikuje sie w swym celu i realizowaniu zdań z policjantem a nie stojący po drugiej stronie bieguna i udajacego , że jest z innej bajki a jezeli juz to policja ma w niej grać rolę wilka.

Legitymować pod każdym uzasadnionym powodem tak aby tacy menele czuli oddech policji na karku.

NIE KARMIĆ TROLA !!!!!!!

dzisiaj wszelkiem maści mierni politycy ,samorządowcy, posłowie i lokalni działacze mieli wyjąkową okazję nadymać się swym ego oraz udowodnić potrzebę swego istnienia i trwania nad trumną śp. byłego prezydenta miasta. Toż to niebywała okazja do teatralnego odegrania porządanych ról a kir żałoby wykorzystać do ukrycia ich śmieszności.

sluchajcie ludzie policja i tak robi co moze...no trudno zeby patrolowala co noc kazda ulice w tym jebanym miescie....poza tym duzo z tego co sie dzieje jest wasza wina...nie potraficie akceptowac innych ludzi czy sa menelami zulami homosexualistami itd...nie potraficie z nimi rozmawiac zyc a pogarde wiekszosc z was okazuje na kazdym kroku..a potem dziwicie sie ze jest jak jest...
ja nie pochwalam tego co sie dzieje w tym miescie w ostatnich miesiacach ale musi byc tego jakas przyczyna

ludzie proponuję trochę ochłonąć i mniej emocji a trochę więcej dystansu do życia, przynajmniej napisał szczerze swoje zdanie o kimś a że ktoś nie żyje to nie znaczy, że już jest święty i nie można o nim złego zdania powiedzieć, nie jedna że tak powiem szuja pięknie mydli oczy a za plecami życzy najgorzej, mało takich ludzi? inna sprawa, że nietakt to na pewno, po za tym, jeżeli napisał o wykonanej pracy która np naprawdę była taka jak opisał to nie jest to żadne oczernianie a mówienie prawdy

riposta nie jestem przekonany że karanie za każde wykroczenie bądź też błąd popełniony przez młodego człowieka karą pozbawienia wolności choćby na miesiąc jest cudownym rozwiązaniem. co będzie za parę lub parę naście lat? większość młodych po wyrokach i recydywa. kto będzie pracował na wyższych stanowiskach i w urzędach? u nas nie istnieje resocjalizacja i większość wraca tam z powrotem albo wychodzi dużo gorsz. nie tędy droga

Marlen to wina wiecznie narzekajacego na wszystko spoleczenstwa ciaglych zakazow nakazow itd i braku zrozumienia ze strony ludzi takich jak ty-bez obrazy-...brak perspektyw dla mlodziezy a poza tym nikt na sile im tego w gardlo nie wlewa,a znam bardzo duzo osob ktore pod wplywem alkoholu zmieniaja sie w potulnych barankow...

Witam czy mogłby mi ktoś opowiedziec jak wyglada multiselect?

i tu masz facet rację

Pan kurier jest zajęty ^^

oczywiscie ze mam...w przeciwienstwie do ciebie potrafie okazac tolerancje dla wszystkich...nie kazdy zul i menel i malolat z byle jaki wygladem to zaraz lazja bandyta morderca..nie oceniaj ksiazki po oprawce....

Oj, aż się zakrztusiłem herbatą. Nie słyszałeś kazania a mimo to zabierasz głos? Dziękuję za poprawienie humoru :)

Tyle lat to chyba Kościół nie funkcjonuje. I jeszcze jedno każdy mierzy innych wzgledem siebie więc jeżeli odczytałeś słowa B-pa Bronakowskiego w ten sposób tzn. masz takie samo zdanie na ten temat.

:D pomnożyło mi się hehe

belfer z pisty jak nie wiesz skąd. zarabiać byś chciał nie wiadomo ile a pracodawca na zus i na wypłaty to ma pożyczki brać żeby cię utrzymać?

Trzeba bezpośrednio do admina napisać, żeby trolla zbanował.

rudy błazen z druhem

OK

dawno mnie tu nie było ale jakoś teraz nie widzę Edwarda18 ,

pozdrowienia dla "geniusza"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org