piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Vademecum wiedzy dla naczelnika

Szpenio są jeszcze tacy, którzy zarabiają tam ładne pieniądze. Znam kilku takich, a ja zawsze chciałem zobaczyć np. Los Angeles, New York.. chciałbym się tam wybrać nie koniecznie w celach zarobkowych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Vademecum wiedzy dla naczelnika

tak prosze dzwonic 606277193

macie może link do panoramy z reportażem o zabójstwie wiceprezydenta tylko nie ten z tvp

Wysoce nie na miejscu byly wasze wypowiedzi PO.paprancy jak pyskowaliscie i szczekaliscie nt.miejsca i sposobu pogrzebu wielkiego,wspanialego prezydenta i czlowieka-p. Lecha Kaczynskiego.

Martuchnam myślę że Asia to dziewczyna z pod klatkówy bo damą to na pewno nie jest;)

glownie to zalezy mi na bloku poniewaz pekla stopa olejowa i wywalilo mi 3 dziury w bloku. zadzwonie do tego jedwabnego. zobacze czy cos tam maja, pozdrawiam

Mało tego.. z pewnych źródeł wiem, że śp. nasz były wiceprezydent wielokrotnie zgłaszał na policję, że w okolicy jego domu kręcą się dealerzy. I to jest dopiero wina policji, że ta klika nie została rozbita...bo oczywiście oni byli zajęci sprawami o "wiele ważniejszymi"

Jedzie ktoś w Niedziele wieczorem lub w poniedziałek rano z Warszawy do Łomży??Chętnie się zabiorę dorzucając się do paliwa.

@martuchnam

Po pierwsze - przez większość czasu jeżdżę po większym mieście.
Po drugie - przewidywać można, ale w takim razie po co niby są te kierunkowskazy??? I nie zawsze wiadome jest co ten przed Tobą planuje.
Po trzecie - za granicą jak dasz znak "migaczem", to ktoś Cię wpuści (o ile to nie jest Polak)
A na koniec - niestety w Polsce brak kultury na drogach i to jest smutne, bo przecież przesunięcie lekko palca w dół lub w górę w naszym kraju jest zbyt ciężkie i niech tylko inny uczestnik drogi nie miał lepiej i łatwiej ode mnie...Nauczmy się kulturalnie jeździć, bo nie jesteśmy mistrzami kierownicy (jak większość sądzi o sobie), a danie znaku swojego zamiaru chyba nie uroni nam honoru, a może tylko pomóc...

PS: na moim przykładzie - dojeżdżając do skrzyżowania lub innego manewru zawsze włączam kierunek, aby inny mogli sobie wcześniej zmienić pas, lub mnie wyminąć, albo po prostu żeby wiedzieli co zamierzam...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org