Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile razy można pytać o to samo ? Kiedy prezydent wytłumaczy się z tragicznej inwestycji w budynek na Wesołej ? |
Oby nigdy nie wyszli na wolność. Popieram "alibaba" Wyrazy współczucia dla rodziny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile razy można pytać o to samo ? Kiedy prezydent wytłumaczy się z tragicznej inwestycji w budynek na Wesołej ? |
ja jestem za to bardzo głupiutki,ale uważam ,ze kara śmierci to za mało dla drani..DOZYWOTNIA PRACA W KAMIENIOŁOMACH LUB KOPALNIACH POD STRAŻĄ UZBROJONYCH STRAŻNIKÓW ! Powinien być jakiś pozytek z każdego draństwa .
|
|
Re: Ile razy można pytać o to samo ? Kiedy prezydent wytłumaczy się z tragicznej inwestycji w budynek na Wesołej ? |
alibaba A jak to się ma do cytatu Johanna Wolfganga von Goethego który masz w podpisie ??? "Człowiek niech będzie szlachetny, Pomocny bliźnim, dobry! Bo tylko wtedy jest inny Od wszystkich znanych nam istot." Raczej powinien być :" Oko za oko , ząb za ząb " Już dawno chciałam Ciebie o to zapytać ponieważ , to co czasami piszesz na forum zaprzecza temu .
|
|
W tej chwili to emocje biorą górę jak można zabić człowieka ??? niewinnego???????? można pogadać ,obrzucać się błotem żartować,nawet pobić ale zabić??????? trzeba być zwierzęciem !!!! KURWĄ I NAJGORSZYM GNOJEM<draniem !!!! sama bym ich straciła choć jestem tylko kobietą nie zabrakło by mi odwagi ! człowiek powinien być.....itd...... EWA
|
|
zaraz ci napiszą,że to kolejna reklama....
|
|
DO _ MilczenieZłotem Znam ten cały łomzyński gangsterski światek śmiać mi się chce z nich w wiec spoko :) ewa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |