Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posły i senatory pis płaczą i głosują za obcięciem swoich pensji. |
na wp co raz jest i innych portalach http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bialystok/zabojstwo-b-wiceprezydenta-lomzy-sa-podejrzani,1,4886668,region-wiadomosc.html cyt: ....Jak poinformował rzecznik prasowy podlaskiej policji Andrzej Baranowski, zatrzymani mają 23, 24, 28 i 43 lata. To mieszkańcy Łomży, wszyscy mają przeszłość kryminalną. Jak dodał rzecznik, z dotychczasowych ustaleń wynika, że w jednym z domów w Łomży najpierw dotkliwie pobili swoją ofiarę, a następnie wywieźli pobitego samochodem kilkanaście kilometrów za miasto....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posły i senatory pis płaczą i głosują za obcięciem swoich pensji. |
Pomimo ze jestem bardzo wykształcona i mam ogromny iloraz IQ większy niż Doda pozwolę sobie powiedzieć : Bandyci powinni zostać straceni publicznie przed ratuszem !!! ewqa ***** ***
|
|
popieram
|
|
kamcio karaluchem to jesteś tY deklu to był człowiek nie ważne jaką funkcje pełnił. Nie chcę Ci źle wróżyć ale żebym czasami nie zgnił w rynsztoku, nie będzie kościoła, nie będzie grobu
|
|
Trochę szacunku dla zmarłego i rodziny, każdy ma prawo do godnego pochówku a Tobie co do tego ? Idź strzel się w swój zakuty łeb to może Ci coś wpadnie, mam nadzieje, że twojej trumny do kosciola nie prowadza tylko zakopia gdzies pod drzewem frajerze.
|
|
Re;edi# Koleś czytaj to co piszesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |