Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Czy Muzyk wróci do poprzedniej pracy w OKE? |
faktycznie cieżko znaleść www.krysztalowydwor.com
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Mariusz wejdz sobie w ta strone i zobacz kontakt ze to jest Olesnica nie daleko Wrocławia wiec jednak nie tak łatwo znalesc !!
|
|
:)
|
|
dzięki wam bardzo za pomoc ;)
|
|
trzeba być ..... żeby kupować samochody na Litwie sprowadzane z Zachodu
|
|
Rynek?? --tam znajdziesz tylko w trzech kolorach--CZARNY,BRĄZ,GRANATOWY;]o wyglądzie już nie wspomnę--masakra,worki na ziemniaki;/ Czy nasi mężczyźni już nie mogą nosić białych,niebieskich kurtek..itp kolorów??
|
|
Prawie jak oryginał;)
|
|
Nie generalizuj człowieku.
|
|
ja czasami się zatrzymuje na przejściu dla pieszych ale kulturalnie by było też gdy pieszy podziękuje za takie coś, gdy mi się ktoś zatrzyma to podziękuje, taki chyba zwyczaj jest zresztą w Anglii
|
|
Mlody
|
|
pierwszy był zainteresowany kasą :( drugi, wysłuchał, rozgrzeszył, przecież nasza wiara każe wybaczać, "to coś w rodzaju przypowieści o synu marnotrawnym", przynajmniej takie mam skojarzenia, stary ksiądz okazał się człowiekiem
|
|
Andrzejs... i pozostali. Właśnie łamiecie prawo ponieważ dopuszczacie się publicznego zniesławienia osoby i jej imienia. Poza tym w pierwszej kolejności sprawy zgłasza się osobiście albo na piśmie (zastrzeżenia lub też ew pochwały). Na tym polega dojrzałość społeczna. Chowanie się za nickami a nie za pisemnymi imiennymi "zgłoszeniami" jest jest według psychologii społecznej określanie mianem " stanem niedostosowania społecznego, braku akceptacji społecznej". Tyle z mojej strony. Jak zawitacie na rynku pracy i spotka was "taki samosąd" to wspomniecie moje słowa. Pozdrawiam ;)
|
|
Mało rozmowna była :-D Głównie tańczyła i się uśmiechała, a widok był tak piękny, że nie mogłem tego zepsuć wypytując ją o takie detale :-P W radiu moja jedyna nadzieja... Byle by już była w domu a nie ciągle w Zakopanym...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |