piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Czy Muzyk wróci do poprzedniej pracy w OKE?

faktycznie cieżko znaleść www.krysztalowydwor.com

Odpowiedz na tę wiadomość

Mariusz wejdz sobie w ta strone i zobacz kontakt ze to jest Olesnica nie daleko Wrocławia wiec jednak nie tak łatwo znalesc !!

:)

dzięki wam bardzo za pomoc ;)

trzeba być ..... żeby kupować samochody na Litwie sprowadzane z Zachodu

Rynek?? --tam znajdziesz tylko w trzech kolorach--CZARNY,BRĄZ,GRANATOWY;]o wyglądzie już nie wspomnę--masakra,worki na ziemniaki;/
Czy nasi mężczyźni już nie mogą nosić białych,niebieskich kurtek..itp kolorów??

Prawie jak oryginał;)

Nie generalizuj człowieku.

ja czasami się zatrzymuje na przejściu dla pieszych ale kulturalnie by było też gdy pieszy podziękuje za takie coś, gdy mi się ktoś zatrzyma to podziękuje, taki chyba zwyczaj jest zresztą w Anglii

Mlody

pierwszy był zainteresowany kasą :(
drugi, wysłuchał, rozgrzeszył, przecież nasza wiara każe wybaczać, "to coś w rodzaju przypowieści o synu marnotrawnym", przynajmniej takie mam skojarzenia, stary ksiądz okazał się człowiekiem

Andrzejs... i pozostali. Właśnie łamiecie prawo ponieważ dopuszczacie się publicznego zniesławienia osoby i jej imienia. Poza tym w pierwszej kolejności sprawy zgłasza się osobiście albo na piśmie (zastrzeżenia lub też ew pochwały). Na tym polega dojrzałość społeczna. Chowanie się za nickami a nie za pisemnymi imiennymi "zgłoszeniami" jest jest według psychologii społecznej określanie mianem " stanem niedostosowania społecznego, braku akceptacji społecznej".
Tyle z mojej strony. Jak zawitacie na rynku pracy i spotka was "taki samosąd" to wspomniecie moje słowa.
Pozdrawiam ;)

Mało rozmowna była :-D Głównie tańczyła i się uśmiechała, a widok był tak piękny, że nie mogłem tego zepsuć wypytując ją o takie detale :-P

W radiu moja jedyna nadzieja... Byle by już była w domu a nie ciągle w Zakopanym...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org