Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Viral w internecie!!!! Łomża jest sławna!!! |
Dzięki Agnes o Łomży usłyszało już ponad 20 tys. ludzi. Przebój podbija wciąż internet i nadal krąży. Wspaniała promocja miasta. Podawajcie dalej . Podobno jest to przebój w seminarium Łomżyńskim. Tutaj tekst!! Mówiono o niej Agnes, W mieście świętym - Łomży, Pamiętam z podstawówki, Jak chodziła gdzieś przy komży. Przyjeżdżał też minister, Gdy przecinano wstęgę, Agnes chciała usiąść obok, By pokazać swoją gębę. Była zawsze na czołówkach, Na ściance zawsze była, W urzędzie nikt nie wiedział, Co Agnes tam robiła? To było trochę później, Gdy zbierała swe poparcie, Mieszała wciąż w urzędzie, Niemożliwie i uparcie. Uważaj na zastępców swych, Bo ciebie wygryźć chcą, Ty wiesz kto rządzi w mieście, To biskup z Agnes swą. Tak mówił mu przyjaciel, Nadziei sam dyrektor, Co zagryzał wciąż swe wargi, Czerwone jak reflektor. Mam dosyć tego miasta, Purpurowo - czarnej mafii, Czy mnie rozumiesz Mariusz? Czy wiesz co mnie trapi? Tymczasem blada Agnes, Wytłumaczyć pragnie wszystko, Bo z worka wyszło szydło, A spod łóżka wylazł biskup. Co robisz tutaj Agnes? Prezydent spytał w drzwiach. Wciąż knujecie za plecami, Już miałem wiele skarg. A biskup łypie z boku, Na swą Agnes jak na Ewę, Wy nadal mi bruździcie, Myślicie że nic nie wiem!! Za nielojalność swoją, Dziś dostaniesz odwołanie, Za dziwny związek z nią, Do Włoszech odesłanie. Dziś Agnes siedzi w OKE, I wspomina tamte dni, Napisała do biskupa, Bardzo długi list. Świąteczną słała kartkę, Do samego prezydenta, Lecz o niej nikt nie mówi, Nikt o niej nie pamięta. Była zawsze na nagłówkach, Na ściance zawsze była, Teraz wszyscy – wiedzą wszystko, I jej bajka się skończyła!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Viral w internecie!!!! Łomża jest sławna!!! |
Dzieki smsom chrzanowskiego o lomzy uslyszalo duzo wiecej osob :) Wysłałam ostatnio e-mail Prezydentowi z opinią. Poniższy screen pokazuje, że on nawet tych wiadomości nie czyta i ma w d.... zdanie mieszkańców bo i tak robi co chce ...To kpina z wyborców! ![]()
|
|
To chyba Cygan napisał. Ale muszę powedzieć że zapomniałeś doposać że oparte na faktach
|
|
hahahahhahhaaahah ALE ILE W TYM PRAWDY!!!!!!
|
|
Im więcej durnych tematów założonych i więcej komentarzy TROLLa i KLAKIERA RATUSZOWEGO, tym bardziej wychodzi na jaw indolencja i upośledzenie umysłowe elektoratu Chrzanowskiego :) TE MATOŁY SWOIMI KOMENTARZAMI ROBIĄ SWOJEMU GURU NIEDŹWIEDZIĄ PRZYSŁUGĘ, Niech piszą dalej, ośmieszają tylko siebie i pryncypała. Autor: Mistrz ciętej riposty vel Autor :mustafa vel , Autor: poznanski vel Autor: norman_x vel Autor: israel vel Autor: Gerard Jerzy vel Autor: Tur vel Autor: ryszardpan vel Autor: Znawca tematu vel Autor: Rupert vel Autor: Odolan vel Autor: mitro1980 vel Autor: marian22 vel Autor: Ronald77 vel Autor: Avene24 ... do tego matoł Autor: Marek M ZERO MERYTORYCZNYCH ARGUMENTÓW, ZERO PRZYTOCZONYCH FAKTÓW , STEK BZDUR I POMÓWIEŃ, STEK INWEKTYW I ARGUMENTÓW AD PERSONAM, oj, Z DALEKA CZUĆ U NICH BÓL DVPY I STRACH PRZED ODERWANIEM OD KORYTA, PASZKWILAMI ATAKUJĄ, NAWET NIE ZDAJĄC SOBIE SPRAWY Z TEGO, ŻE TYM SAMYM SRAJĄ WE WŁASNE PiSowskie GNIAZDO, A CO JEDEN POST, TO CORAZ WIĘKSZY BEŁKOT :))
|
|
spechu ciężko merytorycznie pisać w tak komicznej sytuacji, tu trzeba śmiechem żartem, Monty Pythonem...
|
|
A moze to jest ta promocja krola urzedu tylko ciekawe czy ktos za to placi.
|
|
jarekducha idz na skarbnika do urzedu. tam bedziesz dogodzony.
|
|
Mówiono o niej Agnes, W mieście świętym - Łomży, Pamiętam z podstawówki, Jak chodziła gdzieś przy komży. Przyjeżdżał też minister, Gdy przecinano wstęgę, Agnes chciała usiąść obok, By pokazać swoją gębę. Była zawsze na czołówkach, Na ściance zawsze była, W urzędzie nikt nie wiedział, Co Agnes tam robiła? To było trochę później, Gdy zbierała swe poparcie, Mieszała wciąż w urzędzie, Niemożliwie i uparcie. Uważaj na zastępców swych, Bo ciebie wygryźć chcą, Ty wiesz kto rządzi w mieście, To biskup z Agnes swą. Tak mówił mu przyjaciel, Nadziei sam dyrektor, Co zagryzał wciąż swe wargi, Czerwone jak reflektor. Mam dosyć tego miasta, Purpurowo - czarnej mafii, Czy mnie rozumiesz Mariusz? Czy wiesz co mnie trapi? Tymczasem blada Agnes, Wytłumaczyć pragnie wszystko, Bo z worka wyszło szydło, A spod łóżka wylazł biskup. Co robisz tutaj Agnes? Prezydent spytał w drzwiach. Wciąż knujecie za plecami, Już miałem wiele skarg. A biskup łypie z boku, Na swą Agnes jak na Ewę, Wy nadal mi bruździcie, Myślicie że nic nie wiem!! Za nielojalność swoją, Dziś dostaniesz odwołanie, Za dziwny związek z nią, Do Włoszech odesłanie. Dziś Agnes siedzi w OKE, I wspomina tamte dni, Napisała do biskupa, Bardzo długi list. Świąteczną słała kartkę, Do samego prezydenta, Lecz o niej nikt nie mówi, Nikt o niej nie pamięta. Była zawsze na nagłówkach, Na ściance zawsze była, Teraz wszyscy – wiedzą wszystko, I jej bajka się skończyła! Kołysanka odspiewana.
|
|
Jesteś taki mistrz jak z koziej dupy trąba
|
|
Trąba jeryhonska!!!
|