Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Muzyk jakie błędy popełniła pani w nadzorze nad projektami???? |
Może osobiście pani tu napiszę bo już zapytania nie mogę do urzędu do pani wysłać a zależy mi na tym żeby wieści były od samego tytana pracy....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Muzyk jakie błędy popełniła pani w nadzorze nad projektami???? |
Czego dotyczyły??? Czy to świeża sprawa czy coś zamienionego???
|
|
Zapytaj milczacego mariusza :) moze on popelnil i chce na kogos zwalic :) Wysłałam ostatnio e-mail Prezydentowi z opinią. Poniższy screen pokazuje, że on nawet tych wiadomości nie czyta i ma w d.... zdanie mieszkańców bo i tak robi co chce ...To kpina z wyborców! ![]()
|
|
Tytana pracy ? Kogo masz na mysli bo chyba nie chrzanowskiego, ktory tylko umie do fotek pozowac Wysłałam ostatnio e-mail Prezydentowi z opinią. Poniższy screen pokazuje, że on nawet tych wiadomości nie czyta i ma w d.... zdanie mieszkańców bo i tak robi co chce ...To kpina z wyborców! ![]()
|
|
Co z budynkiem na wesolej ? Kto pokryje straty ? Wysłałam ostatnio e-mail Prezydentowi z opinią. Poniższy screen pokazuje, że on nawet tych wiadomości nie czyta i ma w d.... zdanie mieszkańców bo i tak robi co chce ...To kpina z wyborców! ![]()
|
|
Musiało to być chyba coś poważnego skoro jeden troll, który uaktywnił się w piątek próbuje zagłuszyć dyskusje na ten temat
|
|
O kim mówisz ? O Janku palonym ? Chyba już tez się poznał na swoim pracodawcy ;)
|
|
hahaahahhahaha powiedzmy sobie szczerze, Muzyk i jej małżonek są na tym forum pod wieloma kontami, także może odpowie nam pani w prost tutaj
|
|
Konfident. To Chrzanowski poznał się na amerykańcy. Pamiętamy lista wciąż krąży każdy się dowie o donosisielach i podziękuję.
|
|
Anetka za takie wrzucanie e-maila z prywatną korespondencją podlegasz karze...Wiem,że ciężko Ci to zrozumieć,ale zmieniły się przepisy o ochronie danych osobowych w UE.Tylko ty dzieciaku masz problemy ze zrozumieniem,że na takie e-maile odpowiada sekretariat a nie prezydent pisze do Ciebie osobiście.W tym czasie, jakbyś miał pojęcie o tym co się dzieje w mieście to prezydent był na sesji i spotkaniu z minister Rafalską... poczytaj. Więc masz problem... \"DURA LEX SED LEX\" Jednocześnie informuje,że wysłałam e-maila do prezydenta,żeby pozwał Cię do sądu za złamanie ustawy o RODO!!!!!!! \"Od 25 maja, gdy wejdzie w życie RODO, zaczną również obowiązywać bardzo wysokie kary pieniężne, sięgające nawet kilku milionów euro. Mają one być skuteczne, proporcjonalne i odstraszające. Za każdym razem branych pod uwagę będzie kilka czynników, m.in.: charakter, waga i czas trwania naruszenia przy jednoczesnym uwzględnieniu charakteru, zakresu lub celu danego przetwarzania, liczby poszkodowanych osób, których dane dotyczą, oraz rozmiaru poniesionej przez nie szkody; umyślny lub nieumyślny charakter naruszenia; działania podjęte przez administratora lub podmiot przetwarzający w celu zminimalizowania szkody poniesionej przez osoby, których dane dotyczą; stopień odpowiedzialności administratora lub podmiotu przetwarzającego z uwzględnieniem wdrożonych przez nich środków technicznych i organizacyjnych; wszelkie wcześniejsze naruszenia ze strony administratora lub podmiotu przetwarzającego; stopień współpracy z organem nadzorczym w celu usunięcia naruszenia oraz złagodzenia jego ewentualnych negatywnych skutków; kategoria danych osobowych, których dotyczyło naruszenie.\" rodo-a-administracyjne-kary-pieniezne.html?disableRedirects=true
|
|
Hahahhaha :) bosko Wysłałam ostatnio e-mail Prezydentowi z opinią. Poniższy screen pokazuje, że on nawet tych wiadomości nie czyta i ma w d.... zdanie mieszkańców bo i tak robi co chce ...To kpina z wyborców! ![]()
|
|
Jakie błedy ktoś coś wie o co mogło chodzic?
|
|
GDZIE BYŁ NADZÓR PREZYDENTA NAD SWOIMI PODWŁADNYMI ? W TYM PRZYPADKU NAD JEGO ZASTĘPCĄ p.MUZYK ? JAK BYŁO, TAK ŹLE TO DLACZEGO CHRZANOWSKI PRZYZNAWAŁ JEJ COROCZNIE ok. 7 tys. zł. NAGRODY \"ZA SZCZEGÓLNE OSIĄGNIĘCIA W PRACY \"
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |