Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pani Muzyk - oświadczenie |
Witam Znacie może, jakieś ciekawe miejsca w Łomży, gdzie można wybrać się z dziewczyną na spacerek ? Z góry dzięki ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pani Muzyk - oświadczenie |
Postawmy Adamosowi browara to się chłop oswoi :-) Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
to ja poprosze garret gt28, gt30, gt35 w tej cenie w kazdej ilosci :)
|
|
Gdzie w łomży je dostane?
|
|
Są w CCC !!!
|
|
mam takie pytanie znacie moze jakies kontakty do przewozników którzy jezdza na trasie Łomza Włochy? Bardzo pilne to jest dla mnie z góry dziekuje
|
|
Co piątek firma Leo - 602819967 Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
|
a co tam jest takiego super? Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
On jeździ do Rzymu, jeżeli wysiadasz w Rzymie, to zatrzymuje się przy Piazza Venezia. Co do innych miejscowości trzeba telefonicznie. Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
Tak z tego co mi wiadomo liczą 12 zł za metr usługi / ułożenia paneli/ ... co do badziewia to cóż może i badziewie, ale wychodzi znacznie taniej ... i jak się wzbogacę to zmienię na deskę ....
|
|
widzialam w sklepie obok krotkiej za 89zl ;p
|
|
Soho dobry cwaniak jesteś.. nie dam ci zarobić..:( przykro mi:)
|
|
P.A - i dlatego z uśmiechem na ustach 70% swojego dochodu? Jesteś kobietą, że tak logicznie myślisz? Skoro wiesz, że nie będziesz miał nic ze składek to chyba powinieneś głosować na prawicę.
|
|
Przyznam niektóre z proponowanych prezentów są jedyne w swoim rodzaju...:) Ja jednak sądzę, że świetnym prezentem na chrzest jest metalizacja przedmiotów! W fajny sposób można upamiętnić ważne wydarzenia z życia malucha Polecam bo cena w porządku a efekt kapitalny. Wpiszcie w google hasło METALIZACJA PRZEDMIOTÓW i sami zobaczcie.
|
|
Ja robie zakupy w ELEKTROPL. najtańszy i solidny sklep. Towar dostarczają solidnie zabezpieczony, i w ciągu 24 godzin. Kilkanaście moich znajomych to potwierdza .Polecam.
|
|
HDi - Hu.owy diesel
|
|
ostatnio w pepco były po 20 zł w chińczyku po 50 zł no i na mieście szukaj rudy błazen z druhem
|
|
Nie przepadam za nimi, wole bardziej kobiece buty, ale sama mam je ze względu na to, że są bardzo ciepłe i wygodne. Jak je nosić to tylko oryginalne, koszt większy ale nie pożałujesz i koniecznie australijskie z owczej wełny a nie wszelkie chińskie podróbki, bo one strasznie zniekształcaja stopy i takie wykoślawione "bambosze" wyglądaja tragicznie a wiele takich dziewczyn w Łomży widziałam i nie wiem czy one tego nie widzą, że wyglądaja w takich troszke "pokracznie". Taka inwestycja opłaca się, bo dobrze dbajac o nie preperatem bedziesz mieć na bardzo długo.
|
|
polsat cyfrowy chwali sie 100 mbit osiagiem, jednak nie wszedzie da sie go uzyskac.
|
|
potrzebny ci dobry lekarz psychiatra polecam dr Dworakowska przyjmuje w poradni tam tez jest dobry psycholog kobieta dokladnie nie wiem jak sie nazywa jeszcze dr Tyszkiewicz z poradni na Wyszynskiego ale doktor Dworakowska jest Super pozdrawiam
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |