Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kościół upada na KOD..?! |
edi \: U Macka zimą będziesz leżał na bazie i minimalną płacę dostaniesz za te praktycznie leżenie. Teraz jak "Macek" to przeczyta to napewno będziesz leżał :) ale w domu na zasiłku. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kościół upada na KOD..?! |
h0j potrzebne mi to jest od zaraz, mam jeszcze 2 dni więc wole się rozejrzeć tu na miejscu. ;)
|
|
ja mam po 1 zl za sztuke
|
|
Witam, wiem ze tamat o tym byl juz nie jedny. Ale nie moge znalesc hehe. Tak wiec ja z pytaniem do was. Jakie polecacie/znacie trasy rowerowe po naszej miescinie. Z gory dziekuje. Za glupie odpowiedzi nie dziekuje. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jeśli uważasz że faktycznie nie przyjechał to napisz skargę do dyrektora MPK. System głosowy zapowiadania przystanków działa prawidłowo. Od 1 Października ulegnie zmianie rozkład.Przez ulicę spokojną będzie jeździć linia nr 3 po niżej trasa przejazdu. PRZYKOSZAROWA (PĘTLA)>ZAWADZKA > SIKORSKIEGO > SZ. ZAMBROWSKA > GIEŁCZYŃSKA > RZĄDOWA > PLAC KOŚCIUSZKI > AL. LEGIONÓW > SIKORSKIEGO > SPOKOJNA > PIŁSUDSKIEGO > ZAWADZKA >PRZYKOSZAROWA (PĘTLA) Więcej informacji na temat zmian na stronie mpk www.mpklomza.pl KMKM nie ponosi odpowiedzialności i popełnione niedogodności popełnione przez MPK
|
|
jesli chcesz pracowac to zapraszam na maila 48sds@wp.pl 200zł dniówki i auto z firmy, nie musisz sie obawiac o tankowanie. dam wiecej szczegolow. marcin
|
|
Za ,podrzeganie' do podpierdalania tez powinna byc jakas kara,prawda? Idz sie dziewcze wysikaj i wroc! Chyba cie ostro dra sutki! PS.Uwazaj,bo jak sie dowiedza owi ,paliwokrady' o twoim usilowaniu doniesien to juz tylko rodzinka bedzie ci donosic mandarynki do szpitala.A wiedz ze to jeszcze nie sezon. SAMA USILNIE PCHASZ SIE W BANDAZE!
|
|
http://www.tvn24.pl/0,1718017,0,1,glosowali-przeciw-pieniadzom-dla-polski-sprostowali,wiadomosc.html Oni wszystko nam załatwią :):) A szczególnie ten od :Łomzyniacy zasługują na więcej :):):):):)
|
|
Dobra mamy już opinie tych co potraktowaliby te śliczne stworzonka, "szprajem" z zapalniczką, a co by powiedzieli te osoby, które posiadają terrarium i własne Ptaszniki, Tarantule i Pustelniki?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |