Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Referendum konstytucyjne |
Jak narazie od 18 lat,po nowym roku podobno od 24 lub 21 (jeśli miałeś A1)...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Referendum konstytucyjne |
Znów ktoś z Polski coś wynalazł a Niemiec kupił, czy kiedyś to się zmieni i stać nas bedzie nawet na stronę http://sites.google.com/site/news048 ? może i smutne,poznac swoją datę śmierci ale jesli nawet ktoś nie wierzy to jeszcze gorsze ze pomysl sprzedany i to Niemcom...:( rudy błazen z druhem
|
|
Co z tego, że przesiedzisz 8 godzin za biurkiem nic nie robiąc skoro później biorąc ten tysiąc do ręki będziesz musiał się na główkować co z nim zrobić. W tych czasach tysiąc złotych to śmieszne pieniądze.
|
|
Jestem bardzo szczesliwa z mojej pracy,moje kolezanki maja 800-1000 zl netto i musza ciezko pracowac w biedronce lub stokrotce po 200 godzin i maja tylko tyle,a ja za papierkowa prace 1000 zl,mysle ze jest super.
|
|
dzień przed zajęciami mieliśmy spotkanie na którym rozdano nam indeksy i legitymacje rudy błazen z druhem
|
|
Ja miałem kiedyś problemy z parkowaniem tym bardziej jak chamy na liniach parkowali przede mną. Pomyślałem, muszę coś z tym zrobić ......i zrobiłem. Kupiłem dom na wsi z podwórkiem ponad hektar :-) Teraz już nie mam problemu z parkowaniem ale rodzi się inny bo nie każdy lubi BLMów haha Ale akurat to mi....... :-)))) Jestem szczęśliwym wieśniakiem :-)
|
|
Jak tam rozliczenia ogrzewania mieszkań w tym roku? Znów nas obują w niewiarygodne dopłaty?
|
|
W kościele katolickim ,jak na razie jest najwięcej przypadków pedofilii. Watykan pedofilią nazywa stosunki z nieletnimi poniżej 12 roku życia !!!!!!!!!!!!!!!!!! Żenada !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
np 2 na fadom nie wiem z ktorej strony
|
|
Panie Jerzy K. Kmicic Widzę że lubi się Pan modlić. Pomódlmy się zatem razem. Kto się nie lubi modlić może wypić Za Diecezję Łomżyńską O Ducha Prawdy dla skorumpowanych Kumoterstwem Fałszywości Duszpasterzy Łomżyńskich Trwających w grzechu przeciw Duchowi Świętemu Dla Których ten Duch jest już duchem ŚW. Pamięci uprawiają Oni "Duchowy Kanibalizm" Oraz Ducha Prawdy dla skrępowanych milczeniem pozostałych Duszpasterzy Łomżyńskich aby odważnie dawali Świadectwo Prawdzie obnażając fałszywość tych pierwszych Przyjdź Duchu Pocieszycielu Przyjdź Duchu Święty do naszej Diecezji razem z Nowym Konkretnym Biskupem Bo : Trwają Oni w grzechu przeciw Duchowi Świętemu w masowym świętokradztwie i współczesnej formie ZŁO – Tego Cielca Pozoranctwo - dwulicowość - hipokryzja - obłuda - Mamona POZNACIE ICH PO OWOCACH Diecezjalna Większość Posnęła na modlitwie w swoich wypasionych kościołach przed bałwochwalczymi przedmiotami swoje wiary wystawionymi na straganiarskich ołtarzach własnych interesów układając się i współżyjąc z ojcem wszelkiego kłamstwa cudzołożą przeciw własnemu Bogu płodząc owoce zła za które są kolegialnie odpowiedzialni Teraz Panie Jerzy K. Kmicic Pana kolej tu pozwalam sobie skopiować Pana wersety anty szatańskie[/] Potężna Niebios Królowo i Pani Aniołów, Ty, która otrzymałaś od Boga posłannictwo i władzę, by zetrzeć głowę szatana - prosimy Cię pokornie: rozkaż hufcom anielskim, aby ścigały szatanów, stłumiły ich zuchwałość, a zwalczając ich wszędzie, strąciły do piekła. Święci Aniołowie i Archaniołowie, brońcie nas i strzeżcie nas. Amen. ----------------------------------------------------------------------------- Przy okazji pozdrawiam katolików: NIECH BĘDZIE POCHWALONY JEZUS CHRYSTUS. JKK "Musimy od siebie wymagać, choćby inni od nas nie wymagali"
|
|
|
Uzytkowniku D. czyzby damianolo? lomzynskie forum zezwala na posiadanie wielu nickow... poza tym nie powiem, ze tam jedzienie jest zle-bo jest wmiare smaczne. ale ta pseudoreklama to nie jest cos fajnego.
|
|
wiesz 5 zeta na godzine netto to niewiem kto ci zaplaci,nieznam takiej firmy,a moze Tobie 10zl placa?powiedz gdzie i w jakiej firmie to tez tam pujde do pracy.
|
|
wpm bardzo się mylisz co do w pracy w biedronce 160 godzin i 2 tys do reki na czysto ..
|
|
za 5 zł na godzinę to można paznokcie poobgryzać Widocznie za mało czasu pracujesz i nie znasz stawki godzinnej jaką można wyciągnąć
|
|
jak w temacie (chodzi o ubezpieczenie OC samochodu ) poszukuje dobrej agencji ubezpieczeniowej w ktorej bedzie kilka firm do wyboru zeby nie latac po miescie od jednej do drugiej...
|
|
w jakiej Wy spóldzielni mieszkacie? Ja mam zawsze zwrot, a wdomu 2 dzieci i temp. ok 23 stopni:)
|
|
A... próbowałeś ODNALEŹĆ/SPOTKAĆ Chrystusa? Kkiedy mi coś NIE WYCHODZI, to staram się Jemu WYŻALIĆ. Albo i WYKŁÓCAĆ. Zaczęło się TO w momencie, kiedy bedąc NA ROZDROŻU zobaczyłem, że stoję obok OBRAZU JEZUSA MIŁOSIERNEGO, z napisem JEZU UFAM TOBIE. To zdarzenie nauczyło mnie szukać rozwiązań u Chrystusa. ----------------------------------------------------------------------------- Przy okazji pozdrawiam katolików: NIECH BĘDZIE POCHWALONY JEZUS CHRYSTUS. JKK "Musimy od siebie wymagać, choćby inni od nas nie wymagali"
|
|
Byłam miło zaskoczona jej opinią o panoramie. Z tego co widziałam to problemem jest jedynie miejsce w jakim położona jest restauracja. Tak na uboczu.. Ale i tak najlepszym momentem programu było jak na jej pytanie czy to słowiki usłyszała "- nie to żaby" Hihihi Ogólnie na plus, trzeba to teraz samemu sprawdzić :-)
|
|
Madzik też się z tego śmiałam, słowiki późnym wieczorem, aj ta Gessler. Ogólnie program wyszedł fajnie.
|
|
Ale wy jesteście pojebani,coś poważnego się stało a wy pierdolicie głupoty. Jak nic nie masz do powiedzenia to się niewypowiadaj i niezaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak tam ??? Żyjecie jeszcze??? Nie spadł na wasze zakute łby ten kosmoczny autobus ???:):)
|
|
na koniez zrzarła i golonke niewiem czy gnat zostawila
|
|
też się śmiałem z "ćwirkających żab" :D Na golonkę chyba się skuszę, ale to w przyszłym roku dopiero... :)
|
|
Ja po programie na pewno się tam wybiorę , chętnie spróbuję kartaczy :) ogólnie program elegancko wyszedł :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o skonam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!!!!!!!!!!! takie rzeczy tylko w Łomży!!!!!!!!!!
|
|
mam Panasonica ze wszystkimi bajerami ,jakies hd ! ale od 9 m-cy wcale nie ogladam tv--- nawet nie wiem czy jeszcze dziala?:))))))))))) rudy błazen z druhem
|
|
Tylko dlaczego sa dopiero teraz poszukiwane kucharki i kelnerki ??
|
|
Bo dopiero teraz zacznie się prawdziwy najazd na tą restaurację ;)) Mi osobiście bardzo podobał się ten odcinek , poza tym z tego co pamiętam to chyba po raz 1-szy P.Magdzie smakowały prawie wszystkie potrawy..?! Też tam się wybiorę aby osobiście przekonać się jak smakuje" papka ziemniaczana" ;) - ale może nie w niedzielę,bo pewnie będą tłumy :))) Kasia..
|
|
MIEJSCE 243 | LICZBA GŁOSÓW 7264 w 12 dni 276 głosów - 23 głosy dziennie. Jednak ktoś jeszcze głosuje! :)
|
|
a ty Ania nie ogladałaś tego programu ? Cży też morze pewne ułomności nie pozwoliły ci na jego zrozumienie. Jak nie to sory memory jedyneczke wymazujemy. Kasia..
|
|
p. Gessler wyjątkowo dobrze się obchodziła z ta knajpką i jej właścicielami..w porównaniu do innych programów...
|
|
Zresztą było widać skąpstwo starej Poleszukowej więc to ze na poczatku programu "goloneczka była świeża" to do mnie nie przemawia. PROPAGANDA!!!!
|
|
szumy i piski kapela Kupiski rudy błazen z druhem
|
|
Julia poczytaj jego wypociny w dziale:polityka a dojdziesz do takiego samego wniosku.
|
|
Podaj meila to odpisze ale kolega już Ci napisał że to duży koszt . Z tego co się orientuję to wydał do tej pory 15 000 zł ma tam jakieś dziwne rośliny. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |