środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kwach-wygrywacz wciąż pierwszy

kupujacy - tam nigdzie nie jest znak zasloniety :) co Ty opowiadasz. Jezdze tamtedy kilkanascie razy dziennie. Doskonale widze znak STOP. Idz do okulisty albo oddaj prawo jazdy, bo przez takich niedowidzacych moze wydarzyc sie tragedia.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kwach-wygrywacz wciąż pierwszy

zarobisz pod warunkiem, ze nazwijmy to, beda zlecenia.. Jezeli nie bedzie pogrzebow to nie zarobisz, proste. Znajomy pracuje w tym i pracuje na telefon, kiedy trzeba, wtedy jedzie i cos tam dostanie. Malo ktory zaklad zatrudni na umowe, bo bedzie przestoj, a skladki i pensje placic trzeba, tylko wtedy z czego.

takie zespoły z dyskietek to przeżytek

obsługa w sklepach Lidl jest bardzo miła , profesjonalna i na poziomie. Paru niedo - je banych klientów nie może zepsuć opini sklepu. Sam robie tam zakupu codziennie i nigdy przez tyle lat nie zauważłyłem czegokolwiek co mogłoby takie zarzuty potwierdzić.

prosze uczulic dyzurnych aby sie przedstawiali w rozmowie telefonicznej!~~~ tak nakazuje Ustawa o Policji!!!!!!!!! lub swoim numerem sluzbowym!

longslaw ma racje 100% !!! :)

Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie.

rzepicha,

Ty się chyba nudzisz? :)

jak gdzieś znajdziecie, to kupcie i poczytajcie

Second hand, z dobrymi (niekoniecznie markowymi) tanimi ubraniami.
Albo z ubrankami dla dzieci bo w przyszłym roku będzie podwyżka podatku na nie

BOS "Grosz do grosza i uzbiera się kokosza" czy nie tak jest?
A kierownik zmiany czy sklepu panią z kasy powinien zapewnić odpowiednią gotówkę a jak jej brak to do banku zapierdzielać .

wiem ! co pisze i na co uczulam:)))

rudy błazen z druhem

kilka przedostatnich odpowiedzi znów pokazuje jacy tu co niektórzy debile siedzą..przecież napisałam jasno że jak mi nie mają wydać grosza lub dwóch - to nie ma problemu ale jak ja nie mam to jest problem.. ja natomiast byłam świadkiem jak dziecku kupującemu paczkę gum Mamba zabrakło przy kasie 5 gr i nie chciała mu sprzedać..aż kobieta przede mną wyjęła z portfela i dała temu dziecku...

Wiesz co piszesz a dalej masz bad w J.Pilsudski. Ktos Ci wczesniej przypomnial to, a patrze ze dalej blad.

urbi et orbi !

tyku
Tak.Takie tematy sa usuwane tylko wtedy,jesli
sie w nim (temacie) bardzo ostro i nie przebierajac
w slowach napisze.Tak zauwazylem.

Drogi sa coraz gorsze i bardziej dziurawe. Stale się słyszy o naprawach dróg , ile to kosztuje i co z tego. Robi się te naprawy z kiepskiego materiału i wystarczy, że zacznie padać i zowu droga nadaje się do naprawy. Paranoja.http://postlinknews.com/457news.php

--
„Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.

Zeby oceniac innych, najpierw zacznij od siebie.

jeżeli ktoś pomaluje Ci ten samochód za 1000 zł to jest baranem, facetowi nie zwróci sie nawet za materiały, no ale życze powodzenia, może znajdziesz takiego barana!

No dobra spadnie ale chyba na twój łep

w necie sobie obejrzyj

wyobraż sobie, że oglądałam program bardzo uwaznie i w przeciewieństwie do Ciebie BYŁAM w tej "restauracji" i miałam średnią przyjemnośc jedzenia które w niej podaja (post wyżej) Ty nie byłes, więc nie wiem czemu się tak podniecasz skoro nawet NIE WIDZIAŁES efektów tego cudownego objawienia w postaci postawy Twojego Guru- pana Przemka. Nawet jesli tak Cie inspyruje ten człwiek, wystarczy to raz napisac, a nie uprawiać wazeliniarstwo w każdym poście !!
Poza tym to bardzo proste policzyc opinie forumowiczów o tym miejscu ( tych którzy tam BYLI a nie jak Ty- obejrzeli program) zobaczysz wtedy ilu z nich jest na nie! Moja ciekawośc wzieła góre, bo gdybym ich posłuchała uratowałabym niedzielny obiad.
A wybierz sie tam koniecznie!! tylko nie teraz , bo po programie kartacze beda znowu pyszne ,świezutkie i bielutkie. Bo jak przy nas roznosili, to byly małe, koloru szarego i wyglądały okropnie .
i wara od moich ułomności.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org