Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kwach-wygrywacz wciąż pierwszy |
kupujacy - tam nigdzie nie jest znak zasloniety :) co Ty opowiadasz. Jezdze tamtedy kilkanascie razy dziennie. Doskonale widze znak STOP. Idz do okulisty albo oddaj prawo jazdy, bo przez takich niedowidzacych moze wydarzyc sie tragedia. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kwach-wygrywacz wciąż pierwszy |
zarobisz pod warunkiem, ze nazwijmy to, beda zlecenia.. Jezeli nie bedzie pogrzebow to nie zarobisz, proste. Znajomy pracuje w tym i pracuje na telefon, kiedy trzeba, wtedy jedzie i cos tam dostanie. Malo ktory zaklad zatrudni na umowe, bo bedzie przestoj, a skladki i pensje placic trzeba, tylko wtedy z czego.
|
|
takie zespoły z dyskietek to przeżytek
|
|
obsługa w sklepach Lidl jest bardzo miła , profesjonalna i na poziomie. Paru niedo - je banych klientów nie może zepsuć opini sklepu. Sam robie tam zakupu codziennie i nigdy przez tyle lat nie zauważłyłem czegokolwiek co mogłoby takie zarzuty potwierdzić.
|
|
prosze uczulic dyzurnych aby sie przedstawiali w rozmowie telefonicznej!~~~ tak nakazuje Ustawa o Policji!!!!!!!!! lub swoim numerem sluzbowym!
|
|
longslaw ma racje 100% !!! :)
|
|
Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie.
|
|
rzepicha, Ty się chyba nudzisz? :)
|
|
jak gdzieś znajdziecie, to kupcie i poczytajcie
|
|
Second hand, z dobrymi (niekoniecznie markowymi) tanimi ubraniami. Albo z ubrankami dla dzieci bo w przyszłym roku będzie podwyżka podatku na nie
|
|
BOS "Grosz do grosza i uzbiera się kokosza" czy nie tak jest? A kierownik zmiany czy sklepu panią z kasy powinien zapewnić odpowiednią gotówkę a jak jej brak to do banku zapierdzielać .
|
|
wiem ! co pisze i na co uczulam:))) rudy błazen z druhem
|
|
kilka przedostatnich odpowiedzi znów pokazuje jacy tu co niektórzy debile siedzą..przecież napisałam jasno że jak mi nie mają wydać grosza lub dwóch - to nie ma problemu ale jak ja nie mam to jest problem.. ja natomiast byłam świadkiem jak dziecku kupującemu paczkę gum Mamba zabrakło przy kasie 5 gr i nie chciała mu sprzedać..aż kobieta przede mną wyjęła z portfela i dała temu dziecku...
|
|
Wiesz co piszesz a dalej masz bad w J.Pilsudski. Ktos Ci wczesniej przypomnial to, a patrze ze dalej blad. urbi et orbi !
|
|
tyku Tak.Takie tematy sa usuwane tylko wtedy,jesli sie w nim (temacie) bardzo ostro i nie przebierajac w slowach napisze.Tak zauwazylem.
|
|
Drogi sa coraz gorsze i bardziej dziurawe. Stale się słyszy o naprawach dróg , ile to kosztuje i co z tego. Robi się te naprawy z kiepskiego materiału i wystarczy, że zacznie padać i zowu droga nadaje się do naprawy. Paranoja.http://postlinknews.com/457news.php -- „Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.
|
|
Zeby oceniac innych, najpierw zacznij od siebie.
|
|
jeżeli ktoś pomaluje Ci ten samochód za 1000 zł to jest baranem, facetowi nie zwróci sie nawet za materiały, no ale życze powodzenia, może znajdziesz takiego barana!
|
|
No dobra spadnie ale chyba na twój łep
|
|
w necie sobie obejrzyj
|
|
wyobraż sobie, że oglądałam program bardzo uwaznie i w przeciewieństwie do Ciebie BYŁAM w tej "restauracji" i miałam średnią przyjemnośc jedzenia które w niej podaja (post wyżej) Ty nie byłes, więc nie wiem czemu się tak podniecasz skoro nawet NIE WIDZIAŁES efektów tego cudownego objawienia w postaci postawy Twojego Guru- pana Przemka. Nawet jesli tak Cie inspyruje ten człwiek, wystarczy to raz napisac, a nie uprawiać wazeliniarstwo w każdym poście !! Poza tym to bardzo proste policzyc opinie forumowiczów o tym miejscu ( tych którzy tam BYLI a nie jak Ty- obejrzeli program) zobaczysz wtedy ilu z nich jest na nie! Moja ciekawośc wzieła góre, bo gdybym ich posłuchała uratowałabym niedzielny obiad. A wybierz sie tam koniecznie!! tylko nie teraz , bo po programie kartacze beda znowu pyszne ,świezutkie i bielutkie. Bo jak przy nas roznosili, to byly małe, koloru szarego i wyglądały okropnie . i wara od moich ułomności.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |