Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Anonimizacja przedsiębiorstwa |
para3125 Poruwnanie spływ kajakowy do trókąta :D Psychiatry nie potrzebujesz, W pełni zgadzam się z siwysiwy. A ty para3125 rób co chcesz nikt cie nie atakuje i nie wyzywa w poruwaniu do ciebie. Twoje ryzyko, choroby i różne patologie z tym związane. Tylko potem nie użlaj się na forum jak jakiegoś syfa złapałiesz itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Anonimizacja przedsiębiorstwa |
może on pomylił dzień-pryma a prylis albo ma zamałego członka faceci lubią jak panie trochę postękały a z jego małą rurką pewnie ona nawet niestęknie niech da mu w tyłek , wczesniej trochę wypijcie
|
|
wszędzie tak jest , natura ,,polaczków"
|
|
Sklep Studio- MP tam na Mazowieckiej tam mają ładne ubranka dla dzieciaków. Słyszałem juz od kilku osób że fajne ciuszki dla dzieci i dorosłych ,zreszto już ktoś pisał na forum o tym sklepie...
|
|
ja jestem dobry,zalezy ile masz lat i ile kasy do dyzpozycji.
|
|
|
Chodzi mi o ubranka dla chłopca (spodnie, sweterki, bluzy). W MP Studio byłam ale tam mają dla starszych dzieci z resztą jakość była kiepska... PEPCO czasami coś fajnego można kupić - a gdzie ten sklep na Wyszyńskiego?? i czy są ubranka w takich małych rozmiarach jak 74-80 ??
|
|
podaj maila wyślę zdjęcia
|
|
nie wiem jak sie zachowalas po takiej bombowej propozycji? ale.... gdybym ja to uslyszala !!!! dostalby takiego kopa ,ze w powietrzu z glodu by zechl!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no dzis spalam wreszcie tzn 19.09.2011 i fetoru nie bylo! ale tym na Krasce naprawde wspolczuje ,pobudowane domy , kazdy mysli ze ma jakis prywatny azyl a tu co??? gowno wdziera sie do domu!!!!!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Swoją drogą to jeszcze zależy do czego, do jakiej sprawy, potrzebny ten adwokat. Nie wszyscy są równie dobrzy we wszystkich dziedzinach.
|
|
Rozwiązanie jest proste. Nudzi mu się to wymyśl mu inne zajęcia, skoro sam sobie nie potrafi ich zorganizować. Może jakiś wyjazd, jakieś inne zajęcia niekoniecznie z seksem związane. Z nudów różne, nawet najgłupsze, pomysły mogą do głowy przyjść. Trójkąty mogą być fajne, ale dla kogoś kto to lubi i akceptuje. Nic na siłę.
|
|
Witam a wiecie gdzie można się dowiedzieć w sm perspek w którym pokoju albo pod jakim num tel gdy nosili już w danym bloku a nie było nikogo w domu??
|
|
A jacy to są ci normalni i te normalne? Dla jednego normą są trójkąty (z dzisiejszego postu), dla innego normalne jest leżenie krzyżem w kościele.
|
|
przychodzi ci pisemko do domu
|
|
Byłem u adwokata Świeczkowskiego na Polowej (przy sądzie rejonowym). Powiedział mi co maxymalnie da się w sprawie ugrać ale się nie zdecydowałem. Poszedłem do innego, polecanego na forum. Dużo obiecał, kasę wziął, ale nic więcej nie wygrał. Nie zawsze jest zły ten co prawdę powie, nie zawsze dobry ten, który obieca.
|
|
ok dzięki za info
|
|
Pepco? Hehe ubranka z pepco rosna razem z dzieckiem
|
|
Dzis rano około godz 9 zagineła suczka rasy york na ulicy Ks . Janusza byla czarna podpalana z obciętym ogonkiem suczka jest stara 8 letnia , lekko kuleje na tylnie łapy byla podczas leczenia . Ktokolwiek widzialby tego psa proszony jest o kontakt pod nr tel . 509041083
|
|
Witam chciałabym sie dowiedzieć, gdzie bym mogła wyregulować brwi i zrobić ich henne, chodzi mi o bardzo naturalny efekt. Jaki jest koszt? Jak długo trzyma sie kolor? Pozdrawiam :)
|
|
a henne rzęs? Kasia..
|
|
Jedyny "problem" tego ronda (w sytuacji gdy sygnalizacja świetlna jest wyłączona) to kwestia czysto teoretyczna: Czy można zjechać z ronda z pasa innego niż prawy jeśli znaki na ten temat nic nie mówią (za rondem są dwa pasy) ?
|
|
Potrzebuję Dj-a na 23 września. Jak jesteś w stanie mi pomóc proszę o jakieś informacje na e-mail gonia_kornik@wp.pl . Impotentom intelektualnym z góry dziękuje za wpisy, a durniom za aprobatę!! Kasia..
|
|
a na jaką okoliczność ? i jaki repertuar ?
|
|
Nie polecam Pepco. Ubranka są nie dość, że nie trwałe to jeszcze nie wymiarowe. Kiedyś kupiłem dres dla chłopca, to bluza była w sam raz a spodnie za szerokie. Innym razem spodnie dresowe były dobre a bluzka ciut ciut za mała. Pranie je strasznie niszczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |