Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Manipulacje TVPropaganda. |
Hej kittka701 Mam do Ciebie małe pytanko czy to jest dobry sposób aby zwrócić na siebie uwagę dziewczyny inne sposoby nie działają:( Liczę na szczerą odpowiedź:)))) Miłej pracki:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Manipulacje TVPropaganda. |
Dlatego tylko Kodeks cywilny.
|
|
Potwierdzam,że w STOKROTCE jest duży asortyment,ale...jest tragicznie drogo!!! osobiście w tygodniu szukałam pudru kryjącego w kremie tej firmy, i znałazłam za 80 zł,a ten sam krem zamówiłam na alllegro za 58 zł (z przesyłką)!!!także polecam kupno przez internet,pozdrawiam
|
|
Może faktycznie skoro dziecko pije Nutrmigen to spróbujcie przejść na Bebilon pepti ( skoro pije Nutramigen, to wskazuje to na alergie pokarmową). Nam bardzo pomógł dr Antosiuk z Białegostoku, przyjmuje tylko prywatnie, dzwonić trzeba do niego między 20-21, te: 85 675 46 68. Moje dziecko ma bardzo dużą alergię pokarmowa i bardzo nam pomógł, ( jest specjalistą ogólnie od pediatrii), na każdym spotkaniu dziecko jest bardzo dokładnie badane, ma robione usg brzuszka i wszystkich narządów jakie tylko można zbadać, ma ogromną wiedzę więc myśle że przynajmniej warto zadzwonić i przedstawić swój problem i spytać czy mógłby pomóc lub czy zajmie się Twoim dzieckiem. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka dla synka;)
|
|
Nie koniecznie w Lomzy moga byc tez okolice moze byc i Bialystok:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |