Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PFN wynajęła firmę PR. To nie może być prawda, PRL wrócił? |
do Julia "Bezłatnie możesz potwierdzić pismo u urzędnika np. w ratuszu u Pani Sekretarz Miasta" Z czego to wynika, bo wg mnie to jakaś bzdura? Ale mogę się mylić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PFN wynajęła firmę PR. To nie może być prawda, PRL wrócił? |
ja też go szukam
|
|
Na paliwie to samo.
|
|
K***a juz nie moge tego smrodu pozwe ich do sadu bo chora jestem od tego. Bole glowy mdlosci nie mozna wytrzymac !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nie wiesz ze o zydach albo dobrze albo wcale?
|
|
no dobrze dla dzieci, ale jak starej dupie sie robic nie chce, woli banany zrec jak swinia to dobrze?
|
|
emileczko, pomyśl deczko... te fakty to nie antysemityzm. te fakty to autosemityzm Żydów.
|
|
czy jak ktoś nie ufa , nie darzy sympatią , ma złe zdanie i potrafi je uzasadnić o żydach to jest antysemitą? proszę o odpowiedź na to pytanie.
|
|
szybki to jest jedynie LOPEZ .....
|
|
Niedługo, sądząc po niektórych artykułach w tzw "prasie", każdy objaw patriotyzmu bądź próbie zachowania tożsamości narodowej będziemy oskarżani o antysemityzm(stfu) lub inną wyimaginowaną fobię. Żydzi zawsze mieli to do siebie, że prawda bardzo ich kłuje w oczy. Nie chętnie co prawda ale muszę zgodzić się z adamosxx. O żydach dobrze albo wcale :) emileczka0110 Wstydliwe i przykre to jest krzyczenie o holocauście a międzyczasie mordowanie Palestyńczyków na ICH ziemi. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WPNo4VbZU2k&feature=related
|
|
Franio 30 ma racje mieszkanie jest wasze. Wszystko co jest kupione po ślubie jest wasze jeżeli nie ma rozdzielności majatkowej.
|
|
Jeszcze obok stacji Lotos jest kumaty elektryk sam. z komputerem sam.
|
|
Ul. Towarowa to ni mniej ni więcej jak była baza WZGS. Jest tam sporo firm więc będziesz musiał poszukać na miejscu. Pozdrawiam...
|
|
Cóż, obecne zagrania Żydów w sensie nacisków na pewne kwestie prawne, jak i postępowania władz Izraela budzą niesmak i nie jest to kwestia antysemityzmu. Z drugiej strony na przestrzeni wieków istniała masa Żydów, którzy utożsamiali się z Polską, z polskością. Wielu służyło w armii (nie wiem, porozmawiajcie ze starymi łomżyniakami, co pamiętają okupację, ja miałem ten zaszczyt, że rozmawiałem ze starymi AKowcami) i oddało swoje życie. Wielu uczciwie pracowało jako bankierzy (bez banków nie ma wolnego rynku), jako lekarze, prawnicy. Dopiero w 1968r. władze PRL zrobiły głupi, zły i szkodliwy krok wyrzekając się tych, którzy się Polski wyrzec nie chcieli. Ja wiem, że przez wielu na tym forum mówi zawiść, jad żywcem wzięty od pijanych obszczymurów spod GSu w rodzimej wsi. Jednak ludzie dzielą się na mądrych i głupich, porządnych i nieporządnych a nie na Żydów i nie-Żydów.
|
|
Żebym była sama to co innego - poszłabym w siną dal i życie bym sobie ułożyła..a z dziećmi to nie tak łatwo ot tak sobie wyjść i już...muszę zapewnić im dach nad głową, pod most nie pójdę
|
|
bądź być wiernym ....... spoko rozumiem bo wiele w życiu przeszedłem (podobną sytuacje tylko w odwrotnej kolejności )
|
|
Witam was wszystkich :) Czy może ktoś z was wie dlaczego wieczorem i rano (kiedy nikt już po naszej mieścinie się nie porusza) oraz mniej w ciągu dnia śmierdzi kupą, szambem, fekaliami, g*wnem, nawozem lub jakąkolwiek inną brzydko pachnącą wydzieliną. Czy to browary czy oczyszczalnia? Co jest !!! Czy my jesteśmy nową Ostrołęką? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam biegaczy! Czy ktoś zagląda jeszcze na tą stronę?Temat zamarł na dobre. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wszystkiego.. (samochodów osobowych)
|
|
zameldowanie na pobyt czasowy miał w innym miescie 300 km od swojego domu rodzinnego.
|
|
Okruszek ul Piłsudskiego 4 tj na rogu ul Rycerskiej i Piłsudskiego
|
|
maniek opłata stała nie może być nadpłatą !z tego tez powodu musi być naliczona raz jeszcze !np. zakładam że nie mieszkasz i masz 3 zaliczki po 1,23zł czyli przy następnym rozliczeniu miałbyś 3,69 nadpłaty !
|
|
@karolina25 Możesz podać link do tego tekstu? Chyba jestem ślepy, bo ja go tam nie widzę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |