Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kongresmeni USA z obu partii napisali list do Mateuszka |
miło mi że to zrozumiałeś a leśny dziadek to ministrant także on nie może mieć swojego zdania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kongresmeni USA z obu partii napisali list do Mateuszka |
ja wiem już wszystko bo panne zabieram niech sobie ulży przed weekendem :p od 12 do 18 tak mi powiedzieli jak zadzwoniłem. Ola a jakie paznokcie ? Bo teraz chyba ma być coś trochę innego...
|
|
Riposta - masz sporo racji: - to wina polityków - oni wolą jechać na Zachód po wyższe zasiłki ale: - większość Czeczenów Polsce ma prawo do pracy. Okres, gdy nie mogą pracować to 3-5 miesięcy. Jak dostają status ochronę lub pobyt tolerowany mogą pracować - oni nie chcą się integrować "z natury" - na Zachodzie Muzułmanie też tworzą swoje dzielnice, skąd biali w popłochu uciekają Należy mówić o problemie, bo tylko wtedy politycy zauważą, że coś tu jest nie tak. Niestety lewicowe media ostro atakują każdego kto próbuje coś zrobić z tym problemem. Przykład - Kołakowski, który chciał zaproponował Czeczenom, żeby pomogli odśnieżać Łomżę - z tego powodu WYborcza nazwała go rasistą.
|
|
A potem bedziesz walal glupa ze to twoje dzielo!? Mam obrzydzenie do takich mgr-ow i inz.-ow!
|
|
Unicode szkoda a sam nie będę do siebie klikał;) Najwidoczniej dziewczyny pomyślały że wszyscy chłopaki to >>>>>
|
|
4pokoje tu kupowałem buty więcej foto jest;) http://1but.pl/New_Balance
|
|
Bezpłatny prawnik jest na Bawełnie, w tym budynku co przychodnia... To jest jakiś ośrodek pomocy....Tam napiszą Ci nawet pozew... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
AUDREY zdziwilabys sie....
|
|
małpa@ - jeżeli uważasz że w Łomży masz samych zużytych i samych takich którzy kręcą do każdej to zapewniam Cię że będziesz odnosiła takie wrażenie wszędzie. Problem w tym wypadku nie leży po stronie facetów, raczej po Twojej stronie - może poznajesz samych nieodpowiednich (cwaniaczków czy tam przystojniaków i pozerów) a nie zwracasz uwagi na tych normalnych. Twój wybór :)
|
|
Jestem utajonym antysemitą , od czasu gdy zachciało mi się zobaczyć Izrael. Ten żydowski przewodnik polskiego pochodzenia cały czas udowadniał nam jacy to my jesteśmy głupi , a jacy Oni są wspaniali. Czy nie zniesienie wiz Polakom to nie ich robota? Tacy Rumuni mają wolny wjazd.
|
|
jakos tak wyszło;-)
|
|
Zaraz nabawi się następnej konuzji, on już miał takie powroty ... nie na długo.
|
|
taki sobie mało było scen w 3D
|
|
jak pisalam w swoim poscie ,ochrona srodowiska UM zapewnila ,ze smierdziec bedzie jeszcze przez tydzien!!!!!!!!!!!!! ALE JAK WYTRZYMAC????NIGDY TAKIEGO FETORU NIE BYLO! Zaraz dzwonie do wydzialu ochrony srodowiska i spytam czy zglosili do Prokuratury i winni to zrobic z oskarzenia PUBLICZNEGO! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
obwód pod piersiami i czas układania włosów;) to jest akcja jak co roku w tamtym roku były ulubione drinki i kolory..akcja dotyczy raka piersi.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
rozmawialam z MARIA PLONA ,KTORA ZAJMUJE SIE ochrona srodowiska w UM lomza!TO PSI OBOWIAZEK URZEDU MIEJSKIEGO ZGLOSIC DO PROKURATURY!!!!!!!!!!! ale zysk wazniejszy niz zdrowie mieszkancow LOMZY!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |