Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prorządowy, konserwatywny tygodnik \"wSieci\"- Szydło awanturowała się podczas wyprowadzki z rządowej willi, walka toczyła się o.. meble |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prorządowy, konserwatywny tygodnik \\\"wSieci\\\"- Szydło awanturowała się podczas wyprowadzki z rządowej willi, walka toczyła się o.. meble |
na prawde za darmo? chyba sie wybiore xD moze ktos mi napisac w jakich godzinach czy moze cały dzien? i to na alei legionow jest tak?
|
|
Re: Prorządowy, konserwatywny tygodnik \\\"wSieci\\\"- Szydło awanturowała się podczas wyprowadzki z rządowej willi, walka toczyła się o.. meble |
Pan Notraiusz Tomasz Poreda jest najlepszym Notariuszem w mieście i ma bardzo dobre ceny. Polecam.
|
|
Coccinelle i tu może tkwi Twój błąd że szukasz tylko że szukasz tylko i wyłącznie na terenie Łomży?:) Wszystkie kobietki szukacie a może trochę zmienicie nastawienie czy obniżycie poprzeczkę?:) Bo wszystko ładnie brzmi i wygląda w teorii a w praktyce "no more chances" ?;) Oczywiście każdy ma jakieś widzi mi się na to drogą polówkę ;)
|
|
a gdzie to jest
|
|
A jak czeczeni gnębią polaka to jest ok ? Siedzisz w uk i myślisz ,że tutaj jest wielka akcja na czeczenów , przyjedź do Łomży , przejdź się starym rynkiem w inne miejsca to zobaczysz... Poprostu mam ich dość , a może też siedzić w uk na zasiłku i stąd twoja postawa ? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |