Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po co Chrzanowski pozyskał środki na halę targową |
jeśli na miejscu to broniewskiego omiń szerokim łukiem, zerknij w komputronik, xeromax. Jeśli w necie to zdecydowanie x-kom
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po co Chrzanowski pozyskał środki na halę targową |
Treść jest ukryta
|
|
Co wy gadacie expert broniewskiego to najgorsze w Łomży co może być... nie dość że się nie znają, udając obeznanych w temacie, to sprzedają laptopy bez systemu i to w cenach takich ze się czasem przepłaca pół tysiąca! nie mówię już o innych akcesoriach czy prostych naprawach stacjonarek... Klient się dla nich wogóle nie liczy tylko zysk... Ja tobie polecam sklepy internetowe, jeśli jednak się boisz zaryzykować, polecam przeglądać oferty hipermarketów, czasami są świetne okazje(sam w Carrefour kupiłem dwa lapki po 999zł które następnie sprzedałem na allegro po 1350zł (ich normalna cena na aukcjach min 1500zł)
|
|
poza tym nie zwracaj uwagi na wielkie przywiazanie do marki mi w sonym wysiadla klawiatura asusy sie bardzo grzeja samsungi sa z natury bardzo szybkie kazdy moze sie zepsuc i kazdy moze dzialac 5 lat bez usterki
|
|
A może teraz zatrudnią Chińczyków, bo już Polacy nie chcą pracować za miskę ryżu codziennie ku zadowoleniu właścicieli? :)
|
|
???????????????????????????????????????????????????????????????????? co tam ? chyba coś nowego ?
|
|
dzieki a ktory to artykul przepis
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |