sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czarne chmury nad dyrektorem szpitala

matura z bilogii na poziomie rozszerzonym raczej sama do glowy nie wejdzie!

co za studia w planach? czyzby doktór? ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czarne chmury nad dyrektorem szpitala

Treść jest ukryta

tak jak w temacie, wyjazd z Łomży 10-12, 510277625

Serio. serio

a co myslisz ze on o tym nie wie ????/ haahaha

Ten gościu oferuje .....

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=431946&t=431946

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Super kasjerka się zwolniła to padł

Każde uratowane istnienie to wielki plus, nie ważne czy w Polsce czy na drugim końcu świata. Zwierzę się samo nie obroni, nie powie: "Boli mnie, przestań".
Wladek tym fretkom niewiele się już pomoże, ale można się postarać o lepsze warunki dla następnych, ba jeśli ludzie postarają się, to takie miejsca cierpienia jak ta mnożarnia znikną.
Sejm uchwalił niedawno nowelizację ustawy o ochronie zwierząt, dzięki czemu w Polsce o dobrobyt zwierzaków będzie się walczyło odrobinę łatwiej.

Przerazaja mnie niektorzy ludzie. "Zwierze jest od nas gorsze, co mnie obchodzi jego cierpienie". Gorsi sa tylko ci, ktorzy udaja milosnikow zwierzat, a gdy ich podopiecznych zachoruje/nie zachowuje sie jak sobie zycza - pozbywaja sie go.

PODPISZ PETYCJE, ZROB TO DLA FIFKI I FRETEK, KTORE DZIELILY JEJ LOS

Fifulka - miala dom, jedzenie, wlasciciele sie nia zajmowali lecz gdy sie dowiedzieli, ze Fifka ma raka pozbyli sie jej bardzo szybko. Nie interesowalo ich gdzie trafi, co sie z nia stanie, oby tylko jak najszybciej pozbyc sie problemu.
Na szczescie Fifcia trafila do dobrego domu, gdzie przezyla jeszcze rok. Sadze, ze ten rok byl najlepszym w jej zyciu, bo trafila na kogos, komu naprawde na niej zalezalo.

Fifcia pochodzila z mnozarni podobnej do Triple Farms, tyle, ze polskiej. Miala wiecej szczescia niz inne fretki - udalo jej sie przezyc lecz coz to za zycie, gdy rozwijal sie w niej rak, z ktorym nie mozna juz walczyc.

Niestety ludzie wciaz kupuja zwierzeta z niepewnych zrodel, nie zdajac sobie sprawy, ze 3/4 pochodzi z takich miejsc. Promowanie takich akcji oraz zwiekszanie swiadomosci sprawia, ze sprzedaz zwierzat na gieldach i targowiskach zmniejsza sie.

Nalezy pamietac, ze istnieje prawo wiazace hodowce do sprzedawania swych podopiecznych tylko i wylacznie w miejscu ich chowu. Zwierzeta z gield nie pochodza z hodowli!

Przepraszam za zgubienie polskich liter, ale cos mi sie w klawiaturze przestawilo.

A ja mimo wszystko polecam Expert z Broniewskiego. Popierwsze kupujac lapka z seudo systemem i tak przy pierwszym formacie wgrywasz pirata, po drugie jesli uwazacie ze te WGRANE Windowsy sa orginalne to sie grubo mylicie;) A po trzecie jednak jest to najlepszy sklep w Łomży bo mimo ze zbiera negatywne opinie kazdy go zna i do niego chodzi. Wystarczy przejsc sie po Łomży po komputerowych sklepach i looknac gdzie jest najwiecej klientow?????? Powodzenia Ps. Za taka kase to juz fajny sprzecik kupisz;)

Żarówki od kierunków się oszczędza...

One kosztują a ich wymiana bywa kłopotliwa.

Bo jak żarówka świeci ciągle to się nie zużywa. A jak się nią mruga to się niszczy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org