Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czarne chmury nad dyrektorem szpitala |
matura z bilogii na poziomie rozszerzonym raczej sama do glowy nie wejdzie! co za studia w planach? czyzby doktór? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czarne chmury nad dyrektorem szpitala |
Treść jest ukryta
|
|
tak jak w temacie, wyjazd z Łomży 10-12, 510277625
|
|
Serio. serio
|
|
a co myslisz ze on o tym nie wie ????/ haahaha
|
|
Ten gościu oferuje ..... http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=431946&t=431946 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Super kasjerka się zwolniła to padł
|
|
Każde uratowane istnienie to wielki plus, nie ważne czy w Polsce czy na drugim końcu świata. Zwierzę się samo nie obroni, nie powie: "Boli mnie, przestań". Wladek tym fretkom niewiele się już pomoże, ale można się postarać o lepsze warunki dla następnych, ba jeśli ludzie postarają się, to takie miejsca cierpienia jak ta mnożarnia znikną. Sejm uchwalił niedawno nowelizację ustawy o ochronie zwierząt, dzięki czemu w Polsce o dobrobyt zwierzaków będzie się walczyło odrobinę łatwiej. Przerazaja mnie niektorzy ludzie. "Zwierze jest od nas gorsze, co mnie obchodzi jego cierpienie". Gorsi sa tylko ci, ktorzy udaja milosnikow zwierzat, a gdy ich podopiecznych zachoruje/nie zachowuje sie jak sobie zycza - pozbywaja sie go. PODPISZ PETYCJE, ZROB TO DLA FIFKI I FRETEK, KTORE DZIELILY JEJ LOS Fifulka - miala dom, jedzenie, wlasciciele sie nia zajmowali lecz gdy sie dowiedzieli, ze Fifka ma raka pozbyli sie jej bardzo szybko. Nie interesowalo ich gdzie trafi, co sie z nia stanie, oby tylko jak najszybciej pozbyc sie problemu. Na szczescie Fifcia trafila do dobrego domu, gdzie przezyla jeszcze rok. Sadze, ze ten rok byl najlepszym w jej zyciu, bo trafila na kogos, komu naprawde na niej zalezalo. Fifcia pochodzila z mnozarni podobnej do Triple Farms, tyle, ze polskiej. Miala wiecej szczescia niz inne fretki - udalo jej sie przezyc lecz coz to za zycie, gdy rozwijal sie w niej rak, z ktorym nie mozna juz walczyc. Niestety ludzie wciaz kupuja zwierzeta z niepewnych zrodel, nie zdajac sobie sprawy, ze 3/4 pochodzi z takich miejsc. Promowanie takich akcji oraz zwiekszanie swiadomosci sprawia, ze sprzedaz zwierzat na gieldach i targowiskach zmniejsza sie. Nalezy pamietac, ze istnieje prawo wiazace hodowce do sprzedawania swych podopiecznych tylko i wylacznie w miejscu ich chowu. Zwierzeta z gield nie pochodza z hodowli! Przepraszam za zgubienie polskich liter, ale cos mi sie w klawiaturze przestawilo.
|
|
A ja mimo wszystko polecam Expert z Broniewskiego. Popierwsze kupujac lapka z seudo systemem i tak przy pierwszym formacie wgrywasz pirata, po drugie jesli uwazacie ze te WGRANE Windowsy sa orginalne to sie grubo mylicie;) A po trzecie jednak jest to najlepszy sklep w Łomży bo mimo ze zbiera negatywne opinie kazdy go zna i do niego chodzi. Wystarczy przejsc sie po Łomży po komputerowych sklepach i looknac gdzie jest najwiecej klientow?????? Powodzenia Ps. Za taka kase to juz fajny sprzecik kupisz;)
|
|
Żarówki od kierunków się oszczędza... One kosztują a ich wymiana bywa kłopotliwa. Bo jak żarówka świeci ciągle to się nie zużywa. A jak się nią mruga to się niszczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |