Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak się kończy brak demokracji i dyktatura |
to ich strona www.grupaitex.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak się kończy brak demokracji i dyktatura |
a może warto pobawić się henną?
|
|
chetnie cie tam zabiore na noc,jesli jestes atrakcyjna.
|
|
Najlepiej kupować przez jakąś porównywarkę. Można sobie poczytać najpierw o sklepie, potem o produkcie. Tak ostatnio sprawdzaliśmy odkurzacze opinie były całkiem w porządku w obu przypadkach, także bez wahania kupiliśmy.
|
|
no pewnie tak ze dwa tysie na rękę bez wysiłku :P
|
|
dzieki wielkie, a czy musze patrzec na jakies parametry, nie wiem jaka raczka do trzymania czy cos rudy błazen z druhem
|
|
Leonczak, bez dwoch zdan.
|
|
Wysocki Małachowskiego
|
|
Peszko i Głowacki = porażka
|
|
Myślałem że temat o LSD ale błąd się wkradł a to o tych czerwoniakach... Jest inne forum dla tych którzy chcą do koryta
|
|
Euro-Trans Pawel Lutoslawski Zwir i tluczen Wuj tam kupowal i byl bardzo zadowolony Tel-608290026
|
|
hubabuba Witam, Przedstawiam rególamin odnośnie dzienników klasowych w szkołach podstawowych. PROCEDURA ZABEZPIECZANIA DOKUMENTACJI PRZEBIEGU NAUCZANIA Dzienniki lekcyjne 1. Wszyscy nauczyciele zobowiązani są do bezwzględnego przestrzegania poniższej procedury w celu wyeliminowania możliwości zagubienia lub zniszczenia dziennika lekcyjnego, albo przejścia w posiadanie osoby do tego nieupoważnionej. 2. Istnieje bezwzględny zakaz wydawania dzienników lekcyjnych z pokoju nauczycielskiego uczniom. 3. Nauczyciel idący na zajęcia lekcyjne pobiera dziennik z wyznaczonego miejsca w pokoju nauczycielskim. 4. W przypadku zajęć lekcyjnych, podczas których klasa podzielona jest na grupy (wf, informatyka, języki obce) wychowawca wyznacza uczniów, w każdej z grup, mających prawo podać dziennik do sali, w której ma zajęcia równorzędna grupa klasowa. Nazwiska tych uczniów wpisane są w dzienniku lekcyjnym na okładce. 5. Bezpośrednio po zakończonych zajęciach nauczyciel prowadzący zobowiązany jest do odłożenia dziennika w wyznaczoną przegródkę w pokoju nauczycielskim. 6. Nauczyciel pełniący dyżur w czasie przerwy może przekazać dziennik przez innego nauczyciela w celu usprawnienia pobierania tej dokumentacji na kolejną lekcję. 7. Nauczyciel stwierdzający brak dziennika lekcyjnego przed wyjściem na zajęcia, jest zobowiązany niezwłocznie zgłosić ten fakt Dyrekcji Szkoły. 8. Dzienniki lekcyjne mogą zostać pobrane z pokoju nauczycielskiego: na zajęcia lekcyjne przez nauczyciela uczącego oraz na zebrania i konsultacje z rodzicami przez wychowawcę klasy. Jak widac tylko w pkt. 4 jest zapis odnośnie podania dziennika i to przez "uczniów wyznaczonych" a nie jednego ucznia i to w wyszczególnionych przypadkach zajęć lekcyjnych. Ponadto nigdzie nie znalazłem zapisu ażeby uczeń po skończonych zajęciach miał obowiązek przypomnieć nauczycielowi ażeby ten wpisał temat lekcji do dziennika" co zresztą jest też wymogiem. pkt 5. i pkt 6 sam za siebie mówi. Pozdrawiam
|
|
(pytaj-nik)Przyjmij się koniecznie do MPK też będziesz kradł.
|
|
Alibaba to jest raczej ,pies ogrodnika'! Sam nie zje i komus nie da. Ciekawe jak by skamlal gdyby jakas sytuacja zyciowa by go do tego zmusila. Mysli qtas ze Ci kierowcy robia to z prawdziwa przyjemnoscia?! PS.Mam pomysl.Niech Alibaba doplaca kazdemu ,kradnacemu' kierowcy do pensji i wtedy oni beda happy i uchroni sie kapital zakladowy od spekulacji.
|
|
Prosto z mostu : NIE POLECAM tym bardziej ludziom spoza miasta nawet na rozmowe przychodzic strata pieniedzy jak i czasu
|
|
MIEJSCE 245 | LICZBA GŁOSÓW 6732 Może wykażemy wyższym stopniem altruizmu i wybierzemy miejscowość, której bardzo mało brakuje do wejścia do finału i pomożemy właśnie JEJ. bo widzę, że u nas to lepiej nie będzie... :( nawet gdyby konkurencja przestała głosować to z taka ilością głosów na dobę nie ma najmniejszych szans... Jestem optymistą, ale ta sytuacja jest na prawdę beznadziejna... :/ To jak? Macie jakieś typy?
|
|
Te przepisy to juz zmieniaja sie ok 3 lat...
|
|
Szukam współlokatora do pokoju 2-osobowego w Olsztynie. Mieszkanie 4-osobowe. Bardzo dobre warunki. Blisko Kortowa. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: kosmaty3@o2.pl
|
|
Zastanawiałem się ostatnio nad tematyką śmierci, przecież każdego ona kiedyś spotka... Przeszukując internet znalazłem ciekawy artykuł w tym temacie sites.google.com/site/news048/ - Polecam!
|
|
dziękować,dziękować...
|
|
najlepiej u Z. Ferenca w Szkole Jazdy przy byłym szpitalu na ul. M.C. Skłodowskiej
|
|
zdecydowanie polecam dr Leończaka. jest bardzo rzeczowy. w Warszawie dowiedziałam się, że mój pies musi mieć operację, a według niego taki zabieg jak na razie jest zbędny. mój pies jest pod jego stałą opieką i ma się dobrze :)
|
|
U mnie komisja była jednoosobowa. Lekarz orzecznik powiedział, że wszystko ok i mam dalej robić, co komenda mi powie. Pytałem z ciekawości, bo ja mam dalikatną wadę wzroku, inni, co ze mną byli, to też mieli wady, ale przeszli. Są pewne ramy, w których musisz się mieścić.
|
|
Dzieki :)
|
|
To i Mątwica ma swoja pizzerie :) ja wole grubego benka :) lub tele pizza też ok.
|
|
Na RTL w vectrze.
|
|
A gdzie na polowej ma ten sałacki ten zakład ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |