Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ratujmy Kopalnię „KRUPIŃSKI” - to sprawa każdego Polaka! |
brukarz a legalnie robiles.? jak tak to pozwij ;] _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ratujmy Kopalnię „KRUPIŃSKI” - to sprawa każdego Polaka! |
ee tam na mazury to jeździli w wakacje ale teraz? ;D
|
|
Paco Rabanne 1 milion kosztuje w perfumerii 305 zł tak jak mowi wladek. Wiem bo moj brat tylko takich uzywa. Raz pozwolil sobie kupic wlasnie za cos okolo 150 zl z allegro i co.? Ta sztabka nie to ze nie ma koloru zlotego to jeszcze spirytusem podjezdza jak sie prysniesz. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wladek, nie mam na celu tu bronić pomowien, ale o ile doliczysz sobie vat ( jezeli bez paragonu) marże sklepu jak w pysk wyjdzie 300. Do tego testery (poj 100ml) jakie kupujacy otrzymują u zagranicznych hurtownikow plus fiolki z probkami, to wszystko jest sprzedawane, tym samym ma to wplyw na cene. Podrobki poznasz jak wyżej po niedopracowanej nakretce, opakowaniu wewnatrz, zapach rowniez jest bardziej intensywny, gryzący, ale niekoniecznie cena o tym przemawia. rudy błazen z druhem
|
|
nagrac film i do komendy :)
|
|
jezeli zgubiles a windows ciagle dziala to skorzystaj z ktoregos z tych programow aby odczytac orginalny cd key. http://pcsupport.about.com/od/productkeysactivation/tp/topkeyfinder.htm
|
|
victoria secret
|
|
a jak tam notowania naszej pani G. Podedwornej? Pracuje dla kogoś z państwa, czy jak to często u niej bywa "jest nie czasowa" ? urbi et orbi !
|
|
alibaba ty policyjny sprzedawczyku.napewno ty na tym nic nie tracisz a najwiecej sie zalisz.
|
|
Witam, może ktoś ma aktualny nr tel. do p. Grażyny Podedwornej? Dodam, że ten w necie podany jest już nieaktualny...
|
|
A ja ze swoimi zwierzątkami zawsze chodzę do 4 ŁAP na Hipokratesa. Jestem bardzo zadowolona z pracy Pań Doktor, bo powyciągały moje futrzaki z różnych chorób. Podoba mi się to, że zamiast leczyć "na oko" proponują badania krwi, USG, żeby rzeczywiście pomóc zwierzakowi. W ten sposób wyszedł kamień w pęcherzu mojej koteczki, a u innego weterynarza była leczona na odległość antybiotykami. POnadto jestem domem tymczasowym dla bezdomnych kotów i Panie w 4 Łapach wiedząc o tym, odrobaczyły i odpchliły moje znajdki za darmo. O czymś to świadczy.
|
|
jaka cena ?? szybko odpisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |