piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ratujmy Kopalnię „KRUPIŃSKI” - to sprawa każdego Polaka!

brukarz a legalnie robiles.? jak tak to pozwij ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ratujmy Kopalnię „KRUPIŃSKI” - to sprawa każdego Polaka!

ee tam na mazury to jeździli w wakacje ale teraz? ;D

Paco Rabanne 1 milion kosztuje w perfumerii 305 zł tak jak mowi wladek. Wiem bo moj brat tylko takich uzywa. Raz pozwolil sobie kupic wlasnie za cos okolo 150 zl z allegro i co.? Ta sztabka nie to ze nie ma koloru zlotego to jeszcze spirytusem podjezdza jak sie prysniesz.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wladek, nie mam na celu tu bronić pomowien, ale o ile doliczysz sobie vat ( jezeli bez paragonu) marże sklepu jak w pysk wyjdzie 300. Do tego testery (poj 100ml) jakie kupujacy otrzymują u zagranicznych hurtownikow plus fiolki z probkami, to wszystko jest sprzedawane, tym samym ma to wplyw na cene. Podrobki poznasz jak wyżej po niedopracowanej nakretce, opakowaniu wewnatrz, zapach rowniez jest bardziej intensywny, gryzący, ale niekoniecznie cena o tym przemawia.

rudy błazen z druhem

nagrac film i do komendy :)

jezeli zgubiles a windows ciagle dziala to skorzystaj z ktoregos z tych programow aby odczytac orginalny cd key.
http://pcsupport.about.com/od/productkeysactivation/tp/topkeyfinder.htm

victoria secret

a jak tam notowania naszej pani G. Podedwornej? Pracuje dla kogoś z państwa, czy jak to często u niej bywa "jest nie czasowa" ?

urbi et orbi !

alibaba ty policyjny sprzedawczyku.napewno ty na tym nic nie tracisz a najwiecej sie zalisz.

Witam, może ktoś ma aktualny nr tel. do p. Grażyny Podedwornej? Dodam, że ten w necie podany jest już nieaktualny...

A ja ze swoimi zwierzątkami zawsze chodzę do 4 ŁAP na Hipokratesa. Jestem bardzo zadowolona z pracy Pań Doktor, bo powyciągały moje futrzaki z różnych chorób. Podoba mi się to, że zamiast leczyć "na oko" proponują badania krwi, USG, żeby rzeczywiście pomóc zwierzakowi. W ten sposób wyszedł kamień w pęcherzu mojej koteczki, a u innego weterynarza była leczona na odległość antybiotykami. POnadto jestem domem tymczasowym dla bezdomnych kotów i Panie w 4 Łapach wiedząc o tym, odrobaczyły i odpchliły moje znajdki za darmo. O czymś to świadczy.

jaka cena ?? szybko odpisz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org