Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego JarKacz odpuszcza miesięcznice..? |
Do:Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 04-09-11 11:45 ALARM!!!!!UWAGA PILNE do wszystkich forumowiczów w Łomży i na świecie, a może i całej galaktyce ! A co to się wyprawia w Łomżyńskich Zakładach Tramwajowych ? Tramwajarze piją bimber w zajezdni , zamiast prawa jazdy mają tylko karty wędkarskie , kradną prąd - wiadrami wynoszą z zakładu , a jeden taki to jest nawet ślepy . Chciałam się tam nająć do malowania szyn to mi powiedzieli , że mam za małe kwalifikacje jako magister UW . Ostrzegam wszystkich - Łomżyńska Zajezdnia Tramwajowa to siedlisko wszelakiego zła i deprawacji . Zawijam kiece i lece donieść na policję . alibaba Gdzie są w Łomży tramwaje bo ja od roku tu mieszkam i nic nie widziałem? hehe rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego JarKacz odpuszcza miesięcznice..? |
Treść jest ukryta
|
|
kolejny forumowy pustak ...
|
|
chodzi mi o to kto przedłuża u siebie w domu
|
|
Basia, a czy bombelki w szampanówkach do jacuzzi tYż podają ? ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Z.S. Szanuj jezorek, nie kalecz łamaną polszczyzną, wszak w niewole już popadł, umowę użytkowania wieczystego spisałes :) On Ci mój i o poszanowanie proszę ! Dobrej, dobrej zycze :) urbi et orbi !
|
|
Ta restauracja to jest porażka,( nawet Magda Gessler nie pomogła). Byliśmy tam z rodziną w niedzielę by zjeść obiad, na jedzenie czekaliśmy ponad 2 godziny po czym podeszła do nas kelnerka i mówi że zgubiła nasze zamówienie , chociaż podchodziła do nas wcześniej i przepraszała nas i informowała, że już za chwilkę podaje. W karcie jest napisane, że czas oczekiwania ok 20 min,( rozumiem że przy większej ilości gości czas może się wydłużyć , ale nie do 2 godzin, a i tak nic nie dostaliśmy). Wcześniej nas nikt nie poinformował, że czas oczekiwania będzie dłuższy. Kelnerki (kelnerzy) tylko chodzą i przepraszają gości. Nasza sytuacja nie była odosobniona gdyż bardzo dużo osób po długim czasie oczekiwania rezygnowała z zamówienia. Nie polecam tej restauracji , omijajcie ją wielkim łukiem.
|
|
Wysypisko za Piątnicą w stronę Jeziorka
|
|
Też nie polecam tego miejsca. Ja byłam ok msc temu w tyg,także ludzi mało było i problem bo obsługa,jak kamień w wodę przepadła,menu też nigdzie nie było. Drugie danie każdy z nas dostał w innym czasie,także mi zostało siedzieć i patrzeć się na kopytka z gulaszem i wzrokiem zabijać głód zanim zobaczyłam swoją karkówkę-świeża,dobra. To jedyny plus. Porcje są małe,a ceny jak na to o wiele za wysokie. Ja już tam się nie pojawię.
|
|
Wszedzie przeglad podstawowy kosztuje to samo bez roznicy gdzie jest robiony ok.100zl. Ja zawsze robie w dawnym POM-ie. Doplacasz chyba tylko ok.60zl jezeli auto masz zagazowane (tzw.LPG). Pytanie jest na miejscu tylko jesli chodzi o rzetelnosc wykonania takiego przegladu,a cena wszedzie jest jednakowa,narzucona ustawami. W POM-ie robia to rzetelnie,zreszto mysle ze wszedzie powinni jesli chca utrzymac sie na wolnym rynku.
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=RifVty8Bzd8
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |