Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opcja atomowa wobec Polski |
Protagoras a ty pewnie chcesz być inkasentem ze skarbówki tylko jak będziesz sprawdzał ilość stosunków i żeby zgadzało się z paragonami?:) To teraz tak się nazywa alfons czyli (Poborca podatkowy)?:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opcja atomowa wobec Polski |
lmao AndyC... protagoras a ty jestem ciekawa placisz podatki i jestes tak zajebiscie uczciwym obywatelem??
|
|
Jak nie znajdziesz w stacjonarnym to zawsze możesz zamówić przecież. Już pomijam fakt, że bardzo prawdopodobne, że nawet mniej razem z wysyłką zapłacisz niż jakbyś kupowała na miejscu. Ja mama taki piekarniki opinie miał dobre, więc wybrałem sobie i zamówiłem właśnie z tego sklepu on-line. I zaoszczędziłem ponad 300zł, razem z wysyłką naturalnie
|
|
Kurcze powinni coś na swojej stronie napisać ale tez nic niema... Doszły mnie słuchy ze od września zaczynają się te zjazdy...
|
|
haha Paker
|
|
polecam p.STACHOWIAK jak i mlodsza i starsza sa super w moim przypadku pomogly tel862164443
|
|
Witam. Nie wiecie może gdzie w Łomży lub okolicy jest jakiś warsztat, serwis lub specjalista samouk, który naprawia, wymienia zamki w samochodzie, koduje kluczyki do tych zamków??
|
|
pani E.Krasowska jest godna polecenia
|
|
a mi ostatnio ukradli znaczek z maski i tu muszę przyznać ''fachowcy'' zadnych rysek prtofesjonalna robota ,ja się dowim kto kara za profesjonaliozm będzie dużo lżejsza. pozdrawiam
|
|
ooo i tu sie z toba zgodze Andy C...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |