Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy opłaca nam się i¶ć do UE? |
Chcesz zamienić Toruń na Łomżę? Raczej nie jest to dobry pomysł, tym bardziej, że ludziom „z zewn±trz” nie jest tu lekko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy opłaca nam się i¶ć do UE? |
jestem za, sam szukam pracy na wakacje, chce zarobic na studia i kupic motocykl:) a tak powaznie to nic poza sprzataniem nie udalo mi sie znalezc, dobre i to wiec wzialem, a jak Ty sobie to biuro wyobrazasz? Kubusz
|
|
Fakt, strzałki się nie ¶wiec±. A co do taksówkaża . Czesto jest tak, że musz± szybko jeĽdzić aby co¶ zarobić. To pewnego rodzaju ryzyko zawodowe. Nie popieram tego ,ale ich rozumien
|
|
------szkoda słów------ Zbych
|
|
Używa się tu różnych stwierdzeń, a ja prosiłbym o zdefiniowanie ich 1. Kto jest "Prawdziwym Łomżyniakiem"? 2. O co chodzi z t± "Nienawi¶ci±" do Białegostoku? Ja przyjechałem do Łomży i co mam niepracować dla tych okolic?
|
|
Szanowny Panie Andrzeju Jarota, dlaczego Pan pisze, > W Łomży bardzo nie lubi się ludzi z Białegostoku .Po prostu my ich nienawidzimy. Urodziłem się w Białymstoku i całe swoje dorosłe życie przeżyłem w Łomży . To też mam nienawidzieć łomżyniaków ?. Czy też w ramach miło¶ci Białystok - Łomża powinienem kupić pałkę bejsbolow±. I sk±d się bior± niesnaski ? Życzę Panu wszystkiego.
|
|
Do Gosi: Jestem mieszkańcem Łomży od niepamiętnych czasów (całe pokolenia). Chciałbym Ci powiedzieć, że: - je¶li lubisz przedziwne krajobrazy i nadrzeczne pejzaże (dwóch rzek), - je¶li lubisz spokój bardzo starego (ponad tysi±c lat) miasta, - je¶li odpowiada Ci, że w tym ¶rodowisku nie uda Ci się być "anonimem", - je¶li chcesz mieć blisko do Mazurskich jezior (70 km), - je¶li chcesz żyć nad Narwi± obudowan± parkami krajobrazowymi (i w której mozna się k±pać), - je¶li lubisz muzea przyrody i folkloru (Drozdowo, Nowogród, Łomża) - je¶li chcesz żyć wsród ludzi, którzy kłóc± się (maj± problemy z prac±), ale gdy spotkaj± się poza naszym terenem to uważaj± się za rodaków - je¶li...... to przyjeżdżaj do Łomży! Pozdrawiam _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Droga Elleno Co znaczy według ciebie "znajdzie bzdurę odpowiedni± do sytuacji ".Odpowiedz mi na to ,wówczas będziemy mogli podyskutować o tym czy znajduję bzdurę,czy piszę bzdury ,czy co¶ innego,nie wiem o co ci w tym swormułowaniu chodzi.Wyja¶nij to pojęcie.
|
|
Kefas spoko !. - dyżurny temat - bo jest w miarę spokojnie ? - nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach ? Popatrz co się dzieje skrobanek nie ma, a rodzi się coraz mniej dzieci. Przepraszam, że zapytam jeste¶ koleg± partyjnym Pana A.J. Jeżeli tak to ... szkoda słów. I głosowało aż 7 osób. Temat jest. Na dzień dzisiejszy przecież Pan Lepper zapowiedział blokowanie kraju. Pozdrawiam.
|
|
Kefas, >Może za mało ogl±dam telewizji - zgadza się temat był niedawno poruszany wła¶nie w Tivi, >...nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach... - na razie nie , a jeżeli Pan A. Lepper zablokuje kraj to będ±, >że nie jestem niczyim koleg± partyjnym!, to przepraszam, ale temat podchodzi pod Pana A. J Kończ±c, jeżeli naruszyłem w jakikolwiek sposób Twoje ego to bardzo przepraszam. Wydaje mi się, że aborcja dla kobiety to duże do¶wiadczenie życiowe i moim zdaniem o skrobankach powinny wypowiadać się kobiety i tylko kobiety (nawet kobiety uprawiaj±ce politykę) i nikt więcej. Pozdrawiam i kończę dyskusję.
|
|
Do zobaczenia...
|
|
> Kiedy¶ minister Pol twierdził, że choć dłużej, to przez Białystok > będzie taniej. Ciekawy jestem, czy brał pod uwage to, że przez > biebrzańskie bagna, aż na połowie tego odcinka trzeba bedzie > wybudować estakady. ...a poza tym Via będzie szła od Białegostoku na Knyszyn (NW), a nie na Augustów, by po kilkudziesięciu kilometrach odbić spowrotem do szosy na Augustów (NE). Chłopaki zadziałali i będ± mieli ViaBalticę ...i jeszcze udało im się wykombinować jak omin±ć tereny na których stoj± teraz hipermarkety, a miało być miejsce dla autostrady i jeszcze wytłumaczyli to ochron± Puszczy Knyszyńskiej...... Zbych
|
|
...jako¶ do tej pory nie udało mi się go odpalić..... a tu ....niespodzianka..... działa..... Pozdrawiam Zbych
|
|
"Ach co to była za męka, wokół same nagie kobiety, ubrane aż po szyję" JS Lec
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |