Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żydom wolno a nam nie |
Jak chcesz zrzucić tylko zbędne kilogramy, to najlepsza jest bieżnia, ale po co płacić te 50/90 zł jak można pobiegać za darmo przy np. PG8 ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żydom wolno a nam nie |
Przy okazji chciałbym też wyrobić sobie mięśnie brzucha a na siłowni jest większa motywacja.
|
|
Znieważałeś Nas na forum ,a teraz ..... Osobiście czekam na przeprosiny za zniewagi które wypisywałeś pod moim adresem !!!
|
|
ktoś był? jak było
|
|
Koniec Świata - Dziewczyna z Naprzeciwka Pół miasta myśli o niej, kiedy zasypia i gdy budzi się co dzień. Pół miasta myśli o niej, kiedy zasypia i budzi się co dzień..... http://www.youtube.com/watch?v=youH_0HHuOI&feature=related WITAJCIE :):)
|
|
sięma:) jak tam.?
|
|
cud się zdarzył wciąż jesteśmy w pierwszej 300tce:)
|
|
Nie dziękuję Kalisonki :) Ale już za Wami tęsknię :) Bawcie się dobrze - odezwę się czasem jak czas pozwoli :) Buziaki ;-)
|
|
Koniec świata - jak mnie tu znalazłaś? http://www.youtube.com/watch?v=CNDHVgH2hKk]/url] Cieszę się ,że Was tutaj poznałam BANDZIORY :):):)
|
|
Mam Blueconnect t-mobile, i jestem zadowolony.
|
|
jakie są w Łomży poza Kaja obok dworca i tym naprzeciwko blaszaka pod meblowym ?
|
|
kolego z UW akurat ja nie mam problemów z tymi przedmiotami, bo wszystko zaliczyłem:) ale widzę po znajomych z roku ze mają poprawki warunki itd, mam znajomych na UW moze nie ekonomia ale inne kierunki i z tego co wiem zaliczenie z mtmy wyglądało tam tak że wykładowca wyszdł w trakcie i kazdy mógł sciągać, także dobrze to świadczy o Waszej uczelni. Pozdrawiam
|
|
a cięzko jest ludziom z tymi przedmiotami bo dużo wymagają wysiłku żeby je zaliczyć :)
|
|
lauracrow1 Peja to produkt komercyjny czym więcej inwektyw i hasełek zalegalizować umieści na płycie zwiększy sprzedaż. A jaka publik taka treść utworów. Jeśli ktoś słucha techno to powinno nazwać się go homoseksualista bo przecież czarni geje w hamery ce wymyślili gatunek. Muzyki trzeba nauczyć się słuchać tak jak człowieka ale ludzie są powierzchownie w ocenie innych i ulegają stereotypom z góry zakładają że wszystko inne jest beznadziejne .
|
|
Nie wiecie od kiedy będą tam treningi MMA? wiem że od września ale mniej więcej od którego?
|
|
Na Dlugiej u Łady obok Rossmana,na Woj.Polskiego przy wjezdzie w Makowa,przy Poznanskiej(miedzy koncem Pilsudskiego a rondem na Woj.Polskiego)
|
|
cóż za piękne popołudnie mmmm słońce świeci,ptaszki ćwierkają a sąsiad napierdziela młotem w ściane...:D idealnie po prostu... witam wszystkich bandziorów troche mnie tu nie było i zapewne duuuuuuuuuuuużo ominęło ale melduje gotowość do działania ;D enya bezpiecznej podróży :) rudy błazen z druhem
|
|
Łomża to dno i wodorosty Miasto emerytów i rencistów itp ...
|
|
hehe W necie to tylko szprotki w biustonoszach.
|
|
Witam. Studiuje ktoś z was ekonomie np. po technikum ekonomicznym.? Lżej jest? W jakimś stopniu na pewno ale technikum to chyba tylko sucha podstawa? Z góry dzięki za odp Pozdrawiam Kasia..
|
|
Witam serdecznie, czy ktoś mógłby mi udzielić informacji gdzie w Łomży można kupić wszystko dla noworodka? chodzi mi o sklepy czy hurtownie które mają dość przystępne ceni i bygaty wybór asortymentu, z góry dziękuję za odpowiedzi:)
|
|
i obraziłeś również ludzi miszkających na wsi. Uważam, że na wsi mieszka bardzo dużo ludzi bogatych duchowo i na pewno wrzucanie wszystkich do jednego wora nie jest na miejscu. Dużo ludzi mieszkających w mieście często nie potrafi się zachować i nic sobą nie reprezentuje
|
|
Treść jest ukryta
|
|
1777976 Zapytaj tą dziewczynę czy by się podjęła, ona skończyła filologię angielską. Nazywa się Marta
|
|
*Sun* Dzień dobry Sun :) Gdzie się podziewało Nasze Słonko ? Gotowość do działania przyjęta ;) hehe biess(pieczny) Witaj Biess :) Nie trzeba walczyć ,kłócić się ,ale trzeba mieć godność osobistą ,jak ktoś pluje nam w twarz ,nie chować głowy w piasek ,tylko mówić wyraźnie co nam się nie podoba ,a nie udawać ,że deszcz pada ;) Takie jest moje zdanie , ostatnio dużo nad tym myślałam , wcześniej jak ktoś ranił rani czy obrażał wolałam omijać z daleka , albo naginałam się , chociaż nie odpowiadało coś mi , takie postępowanie powoduje ,że w pewnym momencie mamy dość i źle się z tym czujemy , wtedy możemy mieć jedynie pretensje do samych siebie ,że się na to godziliśmy . Jeżeli coś nam nie odpowiada ,nie zgadzajmy się na to ,bo dostaniemy zgagi . Najlepiej żyć w zgodzie ze samym sobą :) rudy błazen z druhem
|
|
a dokładniej? w tym białym (niby) centrum?
|
|
To aż rok trzeba się uczyć ,żeby zostać sprzątaczką .czyt popychadłem u stomatologa?
|
|
Fartlandia nie polecam... Obsługa zależy od ich humoru..;) A ceny dość kosmiczne ;/
|
|
Fajne i niedrogie ciuszki dla maluszka mozna kupic w Pepco.W sklepach typowo dzieciecych jest bardzo drogo, a wiadomo, ze zalozysz kilka razy i trzeba kupowac rozmiar wieksze, potrzeby rosna. Fartlandia to drogi sklep, ale tanio mozna tam kupic Pampersy i niektore kaftaniki. Ja tam kupowalam dla swojej coreczki i sa swietnej jakosci Kolorino. Tylko ze dziecko tak szybko z nich wyrasta... :)
|
|
Zapraszam na http://zmniejsz.net - zmniejszanie zdjęć łatwo i przyjemnie. Pozdrawiam ;)
|
|
|
dzwoniłem. zadałem pytanie"czy moja żona mnie zdradza?" odpowiedział : nie nie zdradza i bardzo cie kocha: A CO JEST W TYM NAJLEPSZE ??? JA NIE MAM ŻONY!! HEHEHE
|
|
To i dlatego Cie zdradzac nie moze ,trzeba ja miec zeby zdradzala.A ze kocha ?no coz jak bys miala zone to by Cie pewnie kochala,bo jaka to zona co nie kocha?to nie zona ,:P Pozdrawiam
|
|
Znam to z autopsji Dziadka_Kalesonki :) ale warto psuć sobie nerwy? I tak Ci którzy nas znają wiedzą jacy jesteśmy.A tak to jest tylko pożywka dla tego kogoś. A ja nie daję tej satysfakcji komuś kto by mnie próbował sprowokować. Jak mówi przysłowie: "Mowa jest srebrem....a milczenie złotem..."
|
|
bylem 6 lat w angli duzo rozmawialem z angolami gramatyke tez przerobilem jak ktos chce sie umowic na darmowo lekcje prosze na gg 11790525
|
|
Fartlandia faktycznie jest droga, ale maja nas prawde duzy wybór, chyba najwiekszy w łomży. ja tam chodzę oglądać na żywo, porównywać a potem kupuje na alllegro. Bajka jest fajnie zaopatrzona jest jeszcze świat dziecka w okolicach małachowskiego, nie pamietam dokładnie adresu. jest pod supermarketem K1 czy jakoś tak sie nazywa. uwielbiam bodziaki z tego sklepu, sa wspaniałej jakości, po drugim dziecku większość wygląda nadal rewelacyjnie i na allegro za dobre ceny sie sprzedaje. a w sklepie jest nbiemal wszystko ale tylko wybranych firm. jesli nie masz oporów przed rzeczami używanymi dla dziecka to polecam sklep gabi w tym małym centrum handlowym przy małachowskiego, tam przy domu kultury. malutkich ubranek maja mnóstwo i osobiście czesto sie tam zaopatruje. >
|
|
na nk hmmm.. i fa a cio tam???
|
|
No co robciu? :)
|
|
a to do kalesonów było eny-o :) hmm tak szybko??? Kasia..
|
|
hmmm.. no spoko.. :) a głodna jesteś??? :) rudy błazen z druhem
|
|
w kupiskach jak jedziesz na fadom po prawej stronie Kasia..
|
|
szukam osoby, która chętnie podzieliłaby się materiałami lub notatkami z tego kierunku na pierwszy rok :)) kontakt: iwona.natalia@wp.pl
|
|
Limity o KWp-ów na 08 listopada 2011 będą wyglądały tak: info nieoficjalne podpatrzone z forum IFP.Ciekawe czy się sprawdzi:) 1 Białystok 30 2 Bydgoszcz 46 3 Gdańsk 100 4 Gorzów Wlkp. 10 5 Katowice 248 6 Kielce 70 7 KSP 240 8 Kraków 130 9 Lublin 136 10 Łódź 40 11 Olsztyn 30 12 Opole 40 13 Poznań 180 14 Radom 70 15 Rzeszów 0 16 Szczecin 80 17 Wrocław 100 rudy błazen z druhem
|
|
lipowa w łomży na przeciw a właściwie z boku sklepu spozywczego !rewlka polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
|
siwy buehehehe :D robciu masz racje nie żałuj ;) a ja uciekam spac DOBRANOC robaczki ;) rudy błazen z druhem
|
|
pewnie bys chcial zeby kosztowało 50 tyś i najlepiej zeby palił 5 litrow ropy . prawdziwy łomżyniak wyzej sra niz dupe ma .
|
|
maruda Dziaduniu , wypraszam sobie ,ja już dawno wstałam ;) hehe kaleson od świtu na nogach ;) http://www.youtube.com/watch?v=p5SGfp4ugt4 enya Dyrekcja jest czadowa ;D von chrupka Odleżyn można dostać od tego leżakowania ;) .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |