Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdaniem Politico Rosja szykuje się do wojny |
Bylem na Narwi(miejsce we wsi Jankowo). Bywalo tu roznie.Czesto sumy,leszcze. Mialem lapka ale wiesz dlugo nie poklikalem, na tyle ile pozwolila bateria,mialem tez zapasowa (naladowana) ale to i tak ino ok.5-6 h zabawy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdaniem Politico Rosja szykuje się do wojny |
jaki poziom?
|
|
he tak se tłumacz bardziej powinieneś skupić się na przekonaniu autorki tematu, bowiem to ona ma wątpliwości czy dokonała właściwego wyboru. Powodzenia
|
|
Sugeruję udanie się do Biblioteki Publicznej na ul. Długą. Ciekawostka - podczas ostatniej wyprzedaży bibliotecznej (chyba w maju, rozstawili się z książkami pod biblioteką) Polska Jagiellonów i Rzeczpospolita Obojga Narodów P. Jasienicy były wyprzedawane po ... 1 PLN. Z czego oczywiście skorzystałem, poza tym w wyprzedaży była cała masa pozycji historycznych - w tym albumów.
|
|
Zarzad Lomzy woli postawic bardziej na cus ,dla oka'? niz na cus dla ucha.
|
|
Na ulicy Mazowieckiej. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a ja dziś byłem w sklepie spożywczym i chciałem kupić coś do jedzenia ( nie jestem kucharzem - tyko człowiekiem) i ta wredna sprzedawczyni nie wiedziała co mam kupić na kolacje
|
|
cieszę się, że masz własne zdanie - tak trzymaj urbi et orbi !
|
|
Na górze w ciągu sklepów. Chyba Mazowiecka 2.
|
|
dzięki, byłam właśnie, biżuterię co prawda piękną sprzedają gorzej jednak z naprawą - długie terminy oczekiwania. Jutro obowiązkowy spacer do miasta :/
|
|
potwierdzam. ludzie niekompetentni tam pracują. pytasz się gdzie można "coś tam" znaleźć, a typ ci palcem pokazuje w otchłań regałów i mówi: "o tam, na drugim końcu", po czym odwraca się i idzie, a ty se szukaj. panienka przy kasie nie może wypisać faktury sprzedaży, jeżeli na daną firmę kupujesz po raz pierwszy - biedna nie ma możliwości dodania kontrahenta w systemie. trzeba iść samemu do drugiej pani, która siedzi w kiosku od reklamacji i może cię łaskawie dodać. zostałem też przy kasie poinformowany, że później do paragonu nie wystawią mi faktury (a mają na to obowiązek do 7 dni bez szemrania). po prostu parodia. a ceny bez rewelacji.
|
|
najstarszy,najlepszy,niedrogi i szybki to chyba ten na rondzie od strony poloneza.Jestem zawsze zadowolony :) Robi szybko i solidnie,a i nie tak drogo jak u niektorch zlotnikow(czasem naprawa drozej kosztuje niz bizuteria jest warta:) Pozdrawiam:)
|
|
to na złe strony wchodzisz :D
|
|
nie rozumiem... :) możesz rozwinąć???
|
|
robcio Udzielasz się na portalach społecznościowych ;)
|
|
no rozumiem.. :) a co???
|
|
robciu Nic Robcio ,tylko stwierdzam fakt ;)
|
|
co tam jeszcze ciekawego?? kalesonku??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Light Image Resizer - darmowy, prosty. Znajdziesz w google. Pozdrawiam
|
|
reklama heh
|
|
Właśnie, najwięcej skarg na obsługę ... ciekawe ... raczej nie słyszało się takich zażaleń, jeśli chodzi o regionalne knajpy . Głównie chodziło o jedzenie . Jeśli jednak obsługa daje ciała, to właściciel powinien coś z tym fantem zrobić . To ważne . Gdyby to była jedna osoba, to można zawsze zwalić na zdziwaczałego klienta, ale trochę tego było, więc coś jest na rzeczy .
|
|
Hehehe paskudny... Nie bądź taki.. mar
|
|
Jw. sprzedam; z gimnazjum nr 9, ale być może okażą się właściwe w innym gim. Tel. 517 768 785 _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |