Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POLAKU!!! podpisz!!! |
Tak jak przedmowcy wyzej. Na Sosnowej zrobia ci to dobrze i fachowo. PS.Chyba tylko bedzie trzeba isc do wydz.komunikacji i pokazac umowe legalnie kupionego silnika,by mozna bylo zmienic dow.rejestr.Chociaz teraz duzo spotyka sie czesci bez numerow a silnik traktowany jest tez jako czesc. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POLAKU!!! podpisz!!! |
Nie narzekam.Bylem nad woda. Uwielbiam wedkowac.
|
|
Co tam u Sun?
|
|
a czemu wszyscy śpią.? Wstawać lenie :) ja już dawno w pracy siedzę....
|
|
robciu:-) no ryby ryby:-)
|
|
najlepsza silownia EWA :)
|
|
Dzien doberek Sun. Co u Ciebie?Jak weekendzior?
|
|
my nie podawalismy dodatkowych szczepionek, slyszalam ze wiecej po nich szkody jak dobroci, nas kiedys nikt niczym dodatkowym nie szczepil i jakos zyjemy, a mieszkalismy kiedys w gorszych warunkach tak jak np. na wsi gdzie sa nieszczepione i nieodrobaczane zwierzeta itp. kolezanka szcepila corke przeciw rotawirusom i nic to nie dalo, bo ala i tak zalapala rotawirusa, wiec jaki tu sens wydawac ta dodatkowa kase...ale tak jak pisze przedmowczyni, decyzja nalezy do rodzica...my zdecydowalismy sie nie poddawac ogolnej modzie.
|
|
Ja tylko podszedlem do tego w inny sposob. Nie zamierzalem nikogo zniewarzac.Jesli tak ktos to odbieral to SORKI. PS.Nie rozumialem wtedy jak dorosli moga sie tak nazywac,nawolywac. Lubie,nawet bardzo pogaduchy ale nie nawolywanko w taki sposob.
|
|
Obraziłeś mnie wtedy ,to co zacytowałam to nic ,pisałeś gorsze ....mam Tobie przypomnieć ? Wiem co pisałeś , bardzo to niekulturalnie się zachowałeś ,obraziłeś mnie bez powodu !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |