Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A. Merkel rękoma Tuska znowu przywaliła Polsce |
kolega wyzej chyba sie tam ortografi uczyl...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A. Merkel rękoma Tuska znowu przywaliła Polsce |
siwy jestes genialny najlepsza weekendowa riposta szacunek i miłego weekendu:D
|
|
ja próbowałam stosować ale nie udało mi się wytrzymać ani jednego dnia..nie wiem dlaczego..:(
|
|
macie problemy. Chcial czy nie, wiekszosc pajacy na tym forum wypowiada sie tylko po to zeby podniesc swoja niska samoocene i probuja zablysnac glupimi postami, bo nie maja sie czym pochwalic. To tak jak z baba na dyskotece, nie ma w glowie to trzeba d* i cyc*i pokazac. Najlepiej nie reagowac albo robic to jak najrzadziej.
|
|
urzad skarbowy czuwa UWAZAJ
|
|
najbardziej niekorzystna oferta w orange i to nie moje slowa, ale Pani z salonu orange kiedy zrywalem umowe wlasnie z zetafona. Po dluzszym namysle bardziej oplacal mi sie abonament, a poza tym i tak zastanawiam sie nad rezygnacja z orange, bo "korzystanie" z ich uslug to smiech a nie dobrze dzialajaca siec, a za cos sie placi.
|
|
jesli doładowujesz regularnie to polecam.ja mam juz ponad rok i nie narzekam.telefonów nie ma rewelacyjnych do wyboru ale mozna cos wybrac. umowa jak dobrze pamietam jest na 3 lata ale jesli nie zamierzasz zmieniac operatora to nie ma co sie zastanawiac
|
|
EJZE,POQRWIENCZE! JEDZ DO MC DONALD'S-a W KONARZYCACH. TAM PODAJA SPECJALNE ZESTAWY DLA POJEBOW! A WYBITNI,JAK TY,TO MAJA ZNIZKE!
|
|
Nie masz nic lepszego do oglądanie tylko te poryte programy z problemami typu dlaczego ja wysrać się nie mogę.
|
|
no właśnie, żalisz się czy chwalisz? rudy błazen z druhem
|
|
Znacie jakiegos dentyste ktory wyrwalby zeba jutro badz w poniedzialek? Oczywiscie prywatnie. Pozdr
|
|
ZAKAZ HANDLU W NIEDZIELĘ? Powinien być czy nie? Moim zdaniem powinien być i nie!!!!!!!!!!!!!!! należy kupować w niedzielę zwłaszcza pieczywo!!!!!!!!!!! bo to nie bardzo uderza w piekarzy!
|
|
A pomożecie ludziom!
|
|
Oby tak dalej a przejdziemy ligę bez problemu. Najważniejszy jest dobry początek i tak też się dzisiaj stało. Mam tylko nadzieję że tym razem awans do II ligi będzie przemyślany i odpowiednio przygotowany abym znów nie musiał przeżywać spadku z II (nowej I) ligi na praktycznie samo dno gdzie trzeba tułać się po Czeremchach czy innych białoruskich kartofliskach... rudy błazen z druhem
|
|
CHOCIAZ NA NIEDZIELE POSTARAJCIE SIE WSTRZYMAC ODDECH,BEDZIE WIECEJ TLENU DLA ROSLIN! PS.Nie peknijcie jak wam sie juz uda! Aha,wiec pozostaje jesc miecho bez chleba? Przeciez jest kryzys!
|
|
Wypowiem się pierwszy i ostatni raz na tym forum. Wstyd mi za to ze pochodzę z miasta, w którym ludzi się hoduje. W którym ludzie za wszelka cenę szukają sensacji i nie zważając na czyjeś uczucia miażdżą je publicznie. Chciałabym stanąć z każdym kto mnie obraził oko w oko i ośmieszyć go tak jak on robi to tutaj. Władza internetu jest ogromna, bo każdy czuje się bezkarny. Do "bless" zajmij się swoją głową, a nie moim brzuchem, bo ja mogę z brzuchem jeszcze coś zrobić Ty z głową już nie bardzo. A fasole uwielbiam i sprawi mi przyjemność robić się coraz większą tylko po to,żeby podarować komuś prezent w postaci zajęcia czasu :-) Co do wyświetleń ma ktoś rację - siedzę 24h na dobę i klikam odśwież , zazdroszczę pomysłowości i dziwie się co taka osoba robi na forum? Powinna już dawno robić karierę scenarzysty :) Wręcz przeciwnie kariery nie przerywam i do zobaczenia całkiem niedługo! :-) A Wy siedźcie tu na forum i marnujcie cenny czas w którym moglibyście zrobić coś dobrego!! I na koniec dodam, że o większości, która mnie tu obraża nikt nie będzie mówił bo jest nijaka i bardzo szara. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :-)
|
|
No ale jak ukończą to będzie coś pięknego nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
;) Kasia..
|
|
franio30 - dziś dzień dobroci , trochę współczucia dla cierpiącego bliżniego, a jak szczoteczka to elektryczna, Fazzi , tylko nie dłub w nosie elektryczną szczoteczką do zębów, bo Cię prąd kopnie.
|
|
nieobecności wracam niebawem do Łomży. Chcialbym się od was dowiedzieć gdzie mozna wyjsc zeby milo spedzic czas, poznac jakos fajna dziewczynę. Z gory dziekuje!
|
|
Jesli bedziesz w piaskownicy mial najlepsza lopatke i wiaderko to ,laski' same cie oblegna. MOWIE CI.Naprawde!!!
|
|
Autor: inspekorka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-08-11 20:14 A pomożecie ludziom! no to niezle! tylko co ma ten zrobic ,ktory w niedziele zdycha z glodu ,bo w codzienny dzien nie mozliwosci zakupu??! wytlumacz , komu pomozemy bedac glodni??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |