Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak uważacie? |
vorarbeiter haha w tamtym roku jechałem do Niemiec autostradą i też widziałem gościa jadącego starą skodą pod prąd :D http://www.youtube.com/watch?v=_5p6NYynivA&feature=related jednak to nie jest już śmieszne..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak uważacie? |
Tez to zauważyłem, ale to właśnie Łomża jest i chyba nic w tym temacie się nie zmieni. Pozdro. dla GRH Narew
|
|
Do kolesi ktorzy zrywaja ta jerzebine. Jak juz to robicie to nie lamcie galezi na osiedlach, wystarczy mala drabinka i po klopocie. rudy błazen z druhem
|
|
2 euro za kobialke
|
|
jaaa to musi być podniecające..... Kasia..
|
|
A ja się zdziwiłam kiedy przyjechała do mnie siostra ze śląska i kiedy zadzwonił jej telefon na dzwonku miała ustawioną piosenkę Juli.. to chyba o czymś znaczy,ma trochę powodzenia dziewczyna, jak jej powiedziałam, że tu mieszka to siostra trochę sie zdziwiła, powiedziała,żę dużo osób jej znajomych jej słucha.
|
|
a w jakim aucie?? Kasia..
|
|
W golfie.
|
|
ja wyciagnalem na fure przez 3 miesiace skode felicje metalik i glosniki ma magnata w pulce 1.3 MPI 7 sekund do 60 km/h Kasia..
|
|
TO TYLKO W BIEDRONCE
|
|
aleja legionów a sikorskiego tam robią takie coś..
|
|
gdzie w lomzy mozna kupic/dostac piasek do piaskownicy??
|
|
A mnie się baardzo Jej głos podoba, teksty trochę nie w moim stylu a mimo to lubię posłuchać, dziewczyna ma talent i to spory :)
|
|
Kiedy w końcu zrobią plac przy Prusa 8 rozkopali cały teren i dalej nic się nie dzieje.
|
|
Tam binladen nadzoruje urbi et orbi !
|
|
fakt ze dlugo ale jesli sa rezultatu to mysle ze warto. a jakies efekty uboczne zaobserwowałaś?
|
|
dobry duch tacy ludzie jak ty mnie bawią mogę Ci pokazać posty że jestem taki i nie taki i co z tego ludzie z kompleksami doszukują się u innych żeby poczuć się lepiej !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |