sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy opłaca nam się i¶ć do UE?

Chcesz zamienić Toruń na Łomżę? Raczej nie jest to dobry pomysł, tym bardziej, że ludziom „z zewn±trz” nie jest tu lekko.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy opłaca nam się i¶ć do UE?

jestem za, sam szukam pracy na wakacje, chce zarobic na studia i kupic motocykl:) a tak powaznie to nic poza sprzataniem nie udalo mi sie znalezc,
dobre i to wiec wzialem, a jak Ty sobie to biuro wyobrazasz?

Kubusz

Fakt, strzałki się nie ¶wiec±. A co do taksówkaża . Czesto jest tak, że musz± szybko jeĽdzić aby co¶ zarobić. To pewnego rodzaju ryzyko zawodowe. Nie popieram tego ,ale ich rozumien

------szkoda słów------

Zbych

Używa się tu różnych stwierdzeń, a ja prosiłbym o zdefiniowanie ich
1. Kto jest "Prawdziwym Łomżyniakiem"?
2. O co chodzi z t± "Nienawi¶ci±" do Białegostoku?

Ja przyjechałem do Łomży i co mam niepracować dla tych okolic?

Szanowny Panie Andrzeju Jarota,
dlaczego Pan pisze,
> W Łomży bardzo nie lubi się ludzi z Białegostoku .Po prostu my ich nienawidzimy.
Urodziłem się w Białymstoku i całe swoje dorosłe życie przeżyłem w Łomży . To też mam nienawidzieć łomżyniaków ?. Czy też w ramach miło¶ci Białystok - Łomża powinienem kupić pałkę bejsbolow±. I sk±d się bior± niesnaski ?
Życzę Panu wszystkiego.

Do Gosi:
Jestem mieszkańcem Łomży od niepamiętnych czasów (całe pokolenia). Chciałbym Ci powiedzieć, że:
- je¶li lubisz przedziwne krajobrazy i nadrzeczne pejzaże (dwóch rzek),
- je¶li lubisz spokój bardzo starego (ponad tysi±c lat) miasta,
- je¶li odpowiada Ci, że w tym ¶rodowisku nie uda Ci się być "anonimem",
- je¶li chcesz mieć blisko do Mazurskich jezior (70 km),
- je¶li chcesz żyć nad Narwi± obudowan± parkami krajobrazowymi (i w której mozna się k±pać),
- je¶li lubisz muzea przyrody i folkloru (Drozdowo, Nowogród, Łomża)
- je¶li chcesz żyć wsród ludzi, którzy kłóc± się (maj± problemy z prac±), ale gdy spotkaj± się poza naszym terenem to uważaj± się za rodaków
- je¶li......
to przyjeżdżaj do Łomży!
Pozdrawiam

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Droga Elleno
Co znaczy według ciebie "znajdzie bzdurę odpowiedni± do sytuacji ".Odpowiedz mi na to ,wówczas będziemy mogli podyskutować o tym czy znajduję bzdurę,czy piszę bzdury ,czy co¶ innego,nie wiem o co ci w tym swormułowaniu chodzi.Wyja¶nij to pojęcie.

Kefas spoko !.
- dyżurny temat - bo jest w miarę spokojnie ?
- nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach ?
Popatrz co się dzieje skrobanek nie ma, a rodzi się coraz mniej dzieci.
Przepraszam, że zapytam jeste¶ koleg± partyjnym Pana A.J. Jeżeli tak to ... szkoda słów.
I głosowało aż 7 osób.
Temat jest. Na dzień dzisiejszy przecież Pan Lepper zapowiedział blokowanie kraju.
Pozdrawiam.

Kefas,
>Może za mało ogl±dam telewizji - zgadza się temat był niedawno poruszany wła¶nie w Tivi,
>...nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach... - na razie nie , a jeżeli Pan A. Lepper zablokuje kraj to będ±,
>że nie jestem niczyim koleg± partyjnym!, to przepraszam, ale temat podchodzi pod Pana A. J
Kończ±c, jeżeli naruszyłem w jakikolwiek sposób Twoje ego to bardzo przepraszam.
Wydaje mi się, że aborcja dla kobiety to duże do¶wiadczenie życiowe i moim zdaniem o skrobankach powinny wypowiadać się kobiety i tylko kobiety (nawet kobiety uprawiaj±ce politykę) i nikt więcej.
Pozdrawiam i kończę dyskusję.

Do zobaczenia...

> Kiedy¶ minister Pol twierdził, że choć dłużej, to przez Białystok
> będzie taniej. Ciekawy jestem, czy brał pod uwage to, że przez
> biebrzańskie bagna, aż na połowie tego odcinka trzeba bedzie
> wybudować estakady.

...a poza tym Via będzie szła od Białegostoku na Knyszyn (NW), a nie na Augustów, by po kilkudziesięciu kilometrach odbić spowrotem do szosy na Augustów (NE).

Chłopaki zadziałali i będ± mieli ViaBalticę ...i jeszcze udało im się wykombinować jak omin±ć tereny na których stoj± teraz hipermarkety, a miało być miejsce dla autostrady i jeszcze wytłumaczyli to ochron± Puszczy Knyszyńskiej......

Zbych

...jako¶ do tej pory nie udało mi się go odpalić..... a tu ....niespodzianka.....
działa.....

Pozdrawiam

Zbych

"Ach co to była za męka, wokół same nagie kobiety, ubrane aż po szyję"

JS Lec

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org