Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polemika z najpopularniejszymi argumentami Euroentuzjastów. UE zgubna dla Polski |
O godzinie 15.00 nie widziałem żadnego ruchu (związanego z remontem) - jedynie ten standardowy (blokujący przejazd przez miasto). widziałem też ZNAK! Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polemika z najpopularniejszymi argumentami Euroentuzjastów. UE zgubna dla Polski |
Robią z nami co chcą!!!!!!!!!
|
|
Re: Polemika z najpopularniejszymi argumentami Euroentuzjastów. UE zgubna dla Polski |
o 17:30 tez ani widu ani slychu remontu - no coz do 15 pazdziernika jest czas, a tak poza tym to w dwa tgodnie sie pewnie uporaja, a po zimie bedzie nowy remont - tyle ze w ramach gwarancji :))).
|
|
Kijem tego, kto nie pilnuje swego!!! °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Pysiaczek napisał(a): > Hejka Jakubie! ponieważ zostałam na tym forum okrzyknięta > największą fanką Papa Dance czuję się w obowiązku udzielić > odpowiedzi na Twoje pytania. Ogólnie był czad, szczególnie też. > Stasiak jak zwykle uśmiechnięty od ucha do ucha, Waldemar > kamuflował się za okularami słonecznymi ( pewnie zmarszczki i > te sprawy :) ) Zieliniak podobnie, co do numerów to były > wszystkie te nieśmiertelne, wiesz o co chodzi... Ola, > Nietykalni,Kamikadże, Love Story, Nasz Disneyland.itp, itd. > Byłam z lekka oszołomiona całą tą imprezą, ale premiery żadnej > nie kojarzę. > pozdrowienia!!!! > Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Zdzicho Może raczej "informujmy" - to samo znaczy a ładniej brzmi .... ;) CK
|
|
A NKJO przy placu Kościuszki (dawna partia)? Dają licencjat pod nadzorem UW. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Do czego pijesz szanowny MirRobDer??? Wszyscy zainteresowani (a już na pewno forumowicze) wiedzą ile sierpni liczy sobie portal...A Ty czego sie spodziewałeś?Czyżby wielkiej fety z tego tytułu? Może sie nie domyślasz, ale tam ludzie ciężko pracują na to by, jak sie wyraziłeś: "postawił pierwsze kroki, wypuścił pierwsze ząbki, zaczął pokazywać pazurki". Stąd wniosek prosty ze w tym "zaaferowaniu i ferworze dysput" jubileusz przemknął niezauważony (prawie). O.K. teraz ja Cię pytam, co Ty zrobiłeś, by "dziecko rozwijało się dobrze"?? W związku z tym... Co zrobisz w związku z tym? moze zablokujesz Łomżę od Kisielnicy do Śniadowa na znak aprobaty i łączności....a może na znak protestu??? Quiz
|
|
witam mam problem z paczkomatem koło kauflanda a dokladniej nie moge odebrac paczki jest ktos w stanie mi pomoc
|
|
taaa przymarza bardzo często trzeba pukać i kilka razy próbować
|
|
Miałem podobny problem z tym automatem.Trzeba poprostu chwilke odczekać i kilka razy mocno kopnąć w drzwiczki i po problemie:)
|
|
gimbaza jak najbardziej na przyczepkę do I LO nauczyciele nie mają problemów z godzinami, upieram się, że się nie angażują :( przyjmują masę laureatów, z którymi nie ma komu pracować; także dzieci "vipowskie", nauczycielskie, które w większości miałyby problemy wszędzie
|
|
proponuję, żeby pracownicy tzw. cywilni prokuratury dmuchali w alkomat. niektórym by się to bardzo przydało :)
|
|
Co myślicie o kurpiach? jacy to ludzie? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |