Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szydło trafi przed Trybunał Stanu |
oj Donald dorosnij, kazdy kto ma inne zdanie niz Ty z gory jest skreslany, belkocze, mota, a najwiecej krecisz Ty sam..Powtorze, jezeli zarzucasz klamstwo to w Twoim interesie lezy udowodnienie tego, ja Ci powiedzialem gdzie mozesz szukac rozwiazania sprawy. Beda ludzie, ktorzy kupia i beda sprzedawac za 500, a beda i za 300z groszami do 400. Wiec nie wmawiaj, ze tanszych domow nie ma, bo sa, a ja Ci podalem ich przyklady z wlasnego doswiadczenia. Nadal bede twierdil, ze ceny domow w Lomzy sa ostro zawyzone i to poleci, a jezeli ktos poszuka znajdzie tanszy i wcale nie gorszy dom.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szydło trafi przed Trybunał Stanu |
zajebiste foty mam co nie? a ty co masz? a nazywaj jak chcesz je12ie mnie to hehehheehheh ty nie masz pojecia o niczym buraku podlaski z wielim lbem idzie kasa bye bye
|
|
Na Nowogrodzkiej, tam co są szklarnie (między restauracją RETRO a CPN). Kobieta, która ma tam kwiaciarnię, sama robi zaproszenia. Są oryginalne i niepowtarzalne. urbi et orbi
|
|
W LINKU JEST ZDJĘCIE nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
za taką kwote nie ma szansa na wybudowanie domu pod zamieszkanie, chyba że jakiś kurnik... Czyli uważasz że twoi znajomi to idioci? ja myślę że są mądrzejsi niż się tobie wydaje, kupili dom do remontu i zapewne dobrze to skalkulowali...
|
|
endo ehehehehheheheheheh tralalalalallalalal
|
|
do siwego ale ty pusty jestes wspolczuje ci podobno ta ze zdjecia to twoja laska http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=46498 tak siwy?
|
|
żartujesz ? ... bez wode jado ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |