Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zdradzieckie konszachty..? |
Sun obie wymienione przez Ciebie wsie istnieją, ale jednak jedziemy w nieco przeciwne strony :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zdradzieckie konszachty..? |
Kurczak dziennikarz to najpierw powinien się przygotować do tematu za jaki się zabiera, powinien zebrać wiarygodne i rzetelne informacje, a póżniej to OBIEKTYWNIE opisać, nie wcinać się jak brudna koszula w dup.ę, robić dym dla dymu. najpierw nie będąc w temacie broniłeś " czarnasukaczarna", pózniej ją ganisz, gdzie MATOLE twoja prawda dziennikarska ? pismaku z Bożej łaski, na forum jesteś spalony, nie jesteś wiarygodny, kończ waść wstydu sobie oszczędż !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Donald 200 tysi to koledzy biorą prowizji od sprzedaży nieruchomości w wawie wiec nie jesteś bogaty z tobą nawet by nie chcieli rozmawiać.
|
|
Donald to Ty naucz sie czytac. Przyczytalem caly temat, Brzeczyszczykiewicz pisal/a o 350 czy 300tys za dom do zamieszkania. Doczytaj reszte i powiedz jak mam Ci aktualnie pokazac te oferty skoro bylo to w zeszlym roku? Z reszta wez sobie gazete z nieruchomosciami albo popytaj, podzwon do agencji, a zobaczysz jak sprawa wyglada. Moze niektorzy wierza nadal w te super ceny, ale wiekszosc zauwazyla, ze w Lomzy za taka kase dom jest ciezko sprzedac. Wiem ile kosztowal nasz dom, ile wlozylismy, a ile jest wart teraz i powiem Ci, ze mnie to smieszy. I pamietaj, ze obrazaniem innych i epitetami nie nadrobisz swojej glupoty. Na przyszlosc zbastuj troche jezeli Ciebie nikt nie wyzywa i nie obraza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |